Parfum en reuk met leuke weetjes TIPS en advies

Hoe kan je best je ideale parfum kiezen - TIPS en advies

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over parfum en reuk.

♥ Leuke parfum kopen + promoties
- bol.com / parfum promo's
- Amazon / parfum promo's

FILMTIP
Leuke parfum tips van Douglas geurexpert

NIEUW - Tip 14 : Haal meer uit je parfum met deze handige tips

Ludo claes TIPSHet creëren van een kenmerkende geur die boekdelen spreekt over je persoonlijkheid en een blijvende indruk achterlaat, vereist een beetje finesse en kennis over parfums. Hier is een gids om u te helpen navigeren in de wereld van geuren:

Ken uw voorkeuren: Parfums zijn zeer persoonlijk, dus begin met te begrijpen tot welke geuren u zich van nature aangetrokken voelt. Ben je meer geneigd tot bloemige, fruitige, houtachtige of oriëntaalse geuren? Experimenteer met verschillende geurfamilies om uw voorkeuren te identificeren.

Denk na over de gelegenheid: De geur die u draagt ​​moet een aanvulling zijn op de gelegenheid en de omgeving. Lichte, frisse geuren werken goed voor overdag en op kantoor, terwijl diepere, intensere geuren beter geschikt zijn voor avonden of speciale evenementen.

Begrijp geurnoten: Geuren zijn samengesteld uit verschillende tonen die zich in de loop van de tijd ontvouwen. De topnoten zijn de eerste indruk die je krijgt als je het parfum voor het eerst aanbrengt, terwijl de midden- en basisnoten later naar voren komen, waardoor de volle geur van het parfum ontstaat. Let op hoe deze tonen op uw huid evolueren.

Test voordat u koopt: Koop nooit een parfum zonder het eerst te testen. Bezoek een parfumbalie en proef verschillende geuren op je huid. Laat elke geur een paar minuten intrekken om te zien hoe deze op de chemie van uw lichaam inwerkt. Houd er rekening mee dat een geur op uw huid anders kan ruiken dan in het flesje.

Haast je niet: Neem de tijd bij het kiezen van een parfum. Sta jezelf toe het volledige scala aan noten te ervaren en hoe ze zich in de loop van de tijd ontwikkelen. Draag de geur indien mogelijk een paar uur voordat u een definitieve beslissing neemt.

Houd rekening met seizoensveranderingen: Uw geurvoorkeuren kunnen met de seizoenen veranderen. Lichtere, citrusachtige geuren zijn verfrissend in de zomer, terwijl warme, kruidige geuren gezellig zijn in de winter. Wissel uw parfums af op basis van het seizoen, afhankelijk van uw humeur en het weer.

Geuren in laagjes aanbrengen: Experimenteer met het combineren van verschillende geuren voor een unieke geurervaring. Het combineren van een geurende bodylotion of olie met je parfum kan de levensduur en complexiteit ervan vergroten.

Opslag en bewaring is belangrijk: een goede opslag helpt de integriteit van uw parfums te behouden. Bewaar ze uit de buurt van direct zonlicht en hitte, omdat deze de geur na verloop van tijd kunnen aantasten. Bewaar uw parfums in de originele verpakking of op een koele, donkere plaats.

Minder is meer: ​​Houd er bij het aanbrengen van parfum rekening mee dat met een beetje veel komt. Begin met een kleine hoeveelheid en bouw op naar behoefte. Concentreer u op polspunten zoals de polsen, nek en achter de oren, waar de huid warmer is en de geur zal uitstralen.

Vertrouw op je instinct: Kies uiteindelijk een parfum waardoor je je zelfverzekerd en mooi voelt. Laat u niet beïnvloeden door trends of aanbevelingen van beroemdheden; ga met wat op persoonlijk niveau met jou resoneert.

Het vinden van het perfecte parfum kan een heerlijke reis van zelfontdekking zijn. Met deze tips in gedachten ben je goed uitgerust om een ​​geur te selecteren die niet alleen bij jouw stijl past, maar ook een integraal onderdeel van je identiteit wordt.

Tip 13 : Nieuw parfum ontwikkeld die sterker ruikt naarmate je meer zweet

We kennen het allemaal wel. Je zit op een feestje of in leuk gezelschap, je begint te zweten, om welke reden dan ook, en plots merk je dat je eigenlijk niet meer zo fris ruikt. Vervelend, toch? Om hieraan een oplossing te bieden werd door de Universiteit van Queens een uniek parfum ontwikkeld dat de frisse geur van het parfum versterkt naarmate je meer zweet.

Parfum wordt over het algemeen gemaakt met een oplosmiddel zoals alcohol gecombineerd met een bepaalde geurstof. Breng je dit parfum aan, dan begint de alcohol langzaam te verdampen waardoor de geur vrijkomt en je heerlijk ruikt. Je ruikt het parfum dus direct bij het aanbrengen. Nadeel is thans dat het ook sneller uitgewerkt is waardoor je het parfum niet meer ruikt.

Bij het nieuwe parfum worden vloeibare zouten gebruikt gecombineerd met een geurstof. Voordeel hiervan is dat de geur niet onmiddellijk vrijkomt bij het aanbrengen zoals bij de traditionele parfums. Pas als je begint te zweten, gaat het water van je zweet reageren met het parfum waardoor dan pas de geur effectief vrij komt. Zweet je niet, dan ruik je ook niets van het parfum.

Een extra voordeel is tevens de kracht van de geur die vrijkomt. Des te meer je zweet, des te meer water in je zweet gaat reageren met het parfum en des te sterker de frisse geur. Dit parfum is een echt hulpmiddel voor mensen die last hebben van overmatig zweten.

Tip 12 : Hoe kan je parfum best gebruiken?

(een tip van) Online parfumwinkel
Wanneer je het fijn vindt om dagelijks een parfum te dragen, zorg er dan voor dat deze niet te zwaar van geur is. Dit voorkomt dat je iedere dag een zwaar geurende walm om je heen hebt hangen, waar anderen misschien niet fijn op zullen reageren. Een lichte, frisse geur past beter bij alledaags gebruik en is niet de hele dag door sterk aanwezig.

Wil je dat de geur sowieso niet al te sterk aanwezig is? Spuit dan een walm van je favoriete geur in de lucht en loop er doorheen. Zo verdeel je de geur over je lichaam en heb je aan 1 keer spuiten genoeg.

Tip 11 : Hoe kan je de kwaliteit van parfum testen?

(een tip van) Rheds parfums
Wist u dat u kwaliteit parfums kunt testen door een kleine hoeveelheid in uw handpalm te spuiten. Voelt deze plakkerig aan is dat een positief teken. Wrijft u daarna de parfum uit met uw vingers, behoort uw huid glad aan te voelen. Zo test u voor uzelf of u met echte kwaliteitsparfums te maken heeft of met een mindere kwaliteit.

Tip 10 : Hoe het meeste effect bij parfum creëren?

(een tip van) Tinkelding
Parfum : Werk met zoveel mogelijk lagen van dezelfde geur : bv dezelfde geur van deodorant, bodybalsem, douchegel enz...Je zal veel langer lekker ruikend rondlopen !

Tip 9 : Tip voor bewaren van parfum

(een tip van) Maybe parfum
Opletten voor kleurveranderingen! Dit kan je meestal niet echt zien aangezien de meeste flesjes gekleurd zijn, maar wanneer je parfum van kleur verandert, moet je hem onmiddellijk in de prullenbak dumpen. De kleurverandering komt door veranderingen in het parfum die allergische reacties kunnen oproepen. Af en toe eens checken dus

Tip 8 : Tip voor verwijderen van parfumvlekken

(een tip van) Maybe parfum
Hoe parfum vlekken verwijderen? Parfumvlekken vragen om een radicale aanpak. Wrijf ze voorzichtig met schone watten en alcohol af en als er nog iets over is van de vlek, behandel deze dan met ossengalzeep

Tip 7 : Tip voor langer behoud van parfum

(een tip van) FM group
Wanneer je wilt dat je parfum langer blijft let dan op het percentage effectieve geurconcentraat in je flesje. Parfum bevat het meeste concentraat, dan volgt eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne ed... hoe meer concentraat, hoe hoger gewoonlijk de prijs.

Verder zorg je dat je het parfum verstuift op een goed doorbloedde plaats zoals oa polsen, hals,... omdat je lichaamswarmte ervoor zorgt dat de geur beter tot zijn recht komt.

Tip 6 : Waar breng je best parfum aan?

(een tip van) Parfum FM Angelique
Pas licht parfum op de de impulspunten van het lichaam toe: Polsen, basis van de keel, achter de oorkwabben, de kromming in uw ellebogen, en tussen de borsten. Als je de raad van Coco Chanel wil volgen, breng je best parfum aan op die plekjes waar je gekust wil worden.

Tip 5 : Ik ruik mijn parfum niet meer! Hoe komt dit?

(een tip van) Parfum België
Vele mensen die een tijdje hetzelfde parfum gebruiken, gaan steeds meer parfum gebruiken omdat ze zelf hun de geur van hun parfum niet meer ruiken. Dit komt omdat er gewenning optreed. Je kan dit vermijden door regelmatig af te wisselen van parfum.

Tip 4 : Werken feromonen echt?

parfrum reuk TIPS(een tip van) RM Parfum
Als de feromonen op de juiste manier worden gebruikt, kunnen feromonen anderen helpen om u als aantrekkelijk, jeugdig of gemakkelijk aanspreekbaar te zien.

Feromonen kunnen gesprekken meer aandacht trekken en een positiever gevoel geven. Dit alles samen kan uw aantrekkelijkheid verhogen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat feromonen u aantrekkelijker maakt.

Tip 3 : Hoe kan u best parfums Testen ?

(een tip van) RM-parfum
Wanneer U parfum geuren wilt testen gebruik dan een koffiepad om Uw neus te neutraliseren zodat u beter de andere geuren kunt ruiken en beoordelen.

Tip 2 : Gebruik dezelfde parfum als douchegel

(een tip van) Topproducts
Gebruik dezelfde geur douchegel en bodylotion als uw parfum. U kunt hierdoor zuiniger zijn met Uw kostbare parfum. Een bijkomend prettig voordeel is dat de geur nog intenser en langer blijft ruiken.

Tip 1 : Tip voor parfum in de zomer en winter

(een tip van) Parfumania
Draag bijvoorbeeld in de zomer een ander parfum dan in de winter. Zo kan er zomers worden gekozen voor een fris en licht parfum en in de winter voor een wat zwaarder variant met bijvoorbeeld meer hout accenten.

Algemene informatie parfum en reuk

parfumAls we naar de parfumerie winkel gaan dan worden we overrompeld met allerhande geuren. Je zou ervan versteld kunnen staan hoeveel verschillende soorten parfum en reuk beschikbaar zijn. Elk thema of aangelegenheid kan wel gelinkt worden aan één of ander parfum geurtje.

De vraag is dan ook steeds weer welk parfum of reuk best bij je past voor welke gelegenheid. Het vinden van een goed parfum is dan ook een zoekwerk doorheen de brede waaier van geuren.

Om een goed parfum te vinden is het in eerste instantie vooral ruiken naar die geur die jijzelf lekker en aangenaam vindt. Als je het parfum zelf onaangenaam vindt, zal je het niet vaak dragen en zal je vertrouwen ook aangetast worden. Ruik je daarentegen zelf graag het parfum, dan zal je gevoel alvast gesterkt worden dat je een goed parfum draagt hetgeen je zelfvertrouwen ten goede komt.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Make-up en cosmetica - Tips
Gelaatsverzorging - Tips
Dameskleding - Tips
Lingerie - Tips

Deel deze tips zeker met je vrienden.


 
U bent hier : / Home / Parfum en reuk met leuke weetjes TIPS en advies