Parfum – 12 tips voor je beste parfum – TIPS en advies

U bent hier : Home > Kleding > Parfum en reuk

Hoe kan je best je ideale parfum kiezen - TIPS en advies

TIPS en advies voor de beste parfum dames en heren - 5000+ TIPS met studies en onderzoeken van Universiteiten.

Leuke en populaire parfum - TOP 50

Tip 12 : Hoe kan je parfum best gebruiken?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Online parfumwinkel
Wanneer je het fijn vindt om dagelijks een parfum te dragen, zorg er dan voor dat deze niet te zwaar van geur is. Dit voorkomt dat je iedere dag een zwaar geurende walm om je heen hebt hangen, waar anderen misschien niet fijn op zullen reageren. Een lichte, frisse geur past beter bij alledaags gebruik en is niet de hele dag door sterk aanwezig.

Wil je dat de geur sowieso niet al te sterk aanwezig is? Spuit dan een walm van je favoriete geur in de lucht en loop er doorheen. Zo verdeel je de geur over je lichaam en heb je aan 1 keer spuiten genoeg.

Tip 11 : Hoe kan je de kwaliteit van parfum testen?

(een tip van) Rheds parfums
Wist u dat u kwaliteit parfums kunt testen door een kleine hoeveelheid in uw handpalm te spuiten. Voelt deze plakkerig aan is dat een positief teken. Wrijft u daarna de parfum uit met uw vingers, behoort uw huid glad aan te voelen. Zo test u voor uzelf of u met echte kwaliteitsparfums te maken heeft of met een mindere kwaliteit.

Tip 10 : Hoe het meeste effect bij parfum creëren?

(een tip van) Tinkelding
Parfum : Werk met zoveel mogelijk lagen van dezelfde geur : bv dezelfde geur van deodorant, bodybalsem, douchegel enz...Je zal veel langer lekker ruikend rondlopen !

Tip 9 : Tip voor bewaren van parfum

(een tip van) Maybe parfum
Opletten voor kleurveranderingen! Dit kan je meestal niet echt zien aangezien de meeste flesjes gekleurd zijn, maar wanneer je parfum van kleur verandert, moet je hem onmiddellijk in de prullenbak dumpen. De kleurverandering komt door veranderingen in het parfum die allergische reacties kunnen oproepen. Af en toe eens checken dus

Tip 8 : Tip voor verwijderen van parfumvlekken

(een tip van) Maybe parfum
Hoe parfum vlekken verwijderen? Parfumvlekken vragen om een radicale aanpak. Wrijf ze voorzichtig met schone watten en alcohol af en als er nog iets over is van de vlek, behandel deze dan met ossengalzeep

Tip 7 : Tip voor langer behoud van parfum

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) FM group
Wanneer je wilt dat je parfum langer blijft let dan op het percentage effectieve geurconcentraat in je flesje. Parfum bevat het meeste concentraat, dan volgt eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne ed... hoe meer concentraat, hoe hoger gewoonlijk de prijs.

Verder zorg je dat je het parfum verstuift op een goed doorbloedde plaats zoals oa polsen, hals,... omdat je lichaamswarmte ervoor zorgt dat de geur beter tot zijn recht komt.

Tip 6 : Waar breng je best parfum aan?

(een tip van) Parfum FM Angelique
Pas licht parfum op de de impulspunten van het lichaam toe: Polsen, basis van de keel, achter de oorkwabben, de kromming in uw ellebogen, en tussen de borsten. Als je de raad van Coco Chanel wil volgen, breng je best parfum aan op die plekjes waar je gekust wil worden.

Tip 5 : Ik ruik mijn parfum niet meer! Hoe komt dit?

(een tip van) Parfum België
Vele mensen die een tijdje hetzelfde parfum gebruiken, gaan steeds meer parfum gebruiken omdat ze zelf hun de geur van hun parfum niet meer ruiken. Dit komt omdat er gewenning optreed. Je kan dit vermijden door regelmatig af te wisselen van parfum.

Tip 4 : Werken feromonen echt?

(een tip van) RM Parfum
Als de feromonen op de juiste manier worden gebruikt, kunnen feromonen anderen helpen om u als aantrekkelijk, jeugdig of gemakkelijk aanspreekbaar te zien. Feromonen kunnen gesprekken meer aandacht trekken en een positiever gevoel geven. Dit alles samen kan uw aantrekkelijkheid verhogen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat feromonen u aantrekkelijker maakt.

Tip 3 : Hoe kan u best parfums Testen ?

(een tip van) RM-parfum
Wanneer U parfum geuren wilt testen gebruik dan een koffiepad om Uw neus te neutraliseren zodat u beter de andere geuren kunt ruiken en beoordelen.

Tip 2 : Gebruik dezelfde parfum als douchegel

(een tip van) Topproducts
Gebruik dezelfde geur douchegel en bodylotion als uw parfum. U kunt hierdoor zuiniger zijn met Uw kostbare parfum. Een bijkomend prettig voordeel is dat de geur nog intenser en langer blijft ruiken.

Tip 1 : Tip voor parfum in de zomer en winter

(een tip van) Parfumania
Draag bijvoorbeeld in de zomer een ander parfum dan in de winter. Zo kan er zomers worden gekozen voor een fris en licht parfum en in de winter voor een wat zwaarder variant met bijvoorbeeld meer hout accenten.

Algemene informatie parfum en reuk

parfumAls we naar de parfumerie winkel gaan dan worden we overrompeld met allerhande geuren. Je zou ervan versteld kunnen staan hoeveel verschillende soorten parfum en reuk beschikbaar zijn. Elk thema of aangelegenheid kan wel gelinkt worden aan één of ander parfum geurtje.

De vraag is dan ook steeds weer welk parfum of reuk best bij je past voor welke gelegenheid. Het vinden van een goed parfum is dan ook een zoekwerk doorheen de brede waaier van geuren.

Om een goed parfum te vinden is het in eerste instantie vooral ruiken naar die geur die jijzelf lekker en aangenaam vindt. Als je het parfum zelf onaangenaam vindt, zal je het niet vaak dragen en zal je vertrouwen ook aangetast worden. Ruik je daarentegen zelf graag het parfum, dan zal je gevoel alvast gesterkt worden dat je een goed parfum draagt hetgeen je zelfvertrouwen ten goede komt.

Leuke en populaire parfum - TOP 50

parfrum reuk TIPS


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Make-up en cosmetica - Tips
Gelaatsverzorging - Tips
Dameskleding - Tips
Lingerie - Tips

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Humor TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

Advertentie