U bent hier : / Home / Leuke woningdecoratie met weetjes TIPS en advies

 

Leuke woningdecoratie met weetjes TIPS en advies

5000+ TIPS - Woningdecoratie en woonaccessoires kopen

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over woningdecoratie met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

♥ Leuke woningdecoratie kopen
- bol.com / woningdecoratie

FILMTIP
Hoe luxe interieur creëren - Basiclabel

NIEUW - Tip 8 : Wist je dat een oerwoud aan planten de nieuwe trend is om thuis stress verminderen

Studie onderzoek KLEINStudie en onderzoek
“Urban Jungle” zo heet het nieuwe fenomeen in woningdecoratie op het internet en sociale media. Maar wat is dit nu precies? Zoals de naam als een beetje zegt gaan we bij Urban Jungle de woonkamer omtoveren tot een jungle van bloemen en planten. Waar vroeger de planten vaste plaatsen toegewezen kregen die zich beperkte tot de vensterbank en de tafel, gaan we bij Urban Jungle de planten alom in de woonkamer implementeren gaande van hangplanten aan de wanden en het plafond tot kleine en grote bloempotten op tafels en vloeren.

Doordat de planten op meerdere locaties en in grotere hoeveelheden worden geplaatst ontstaat er een wirwar aan bloemen en planten waardoor het gevoel van een klein oerwoud ontstaat. Deze jungle transformeert de saaie en sombere woonkamer in een leuke en intrigerende tuinomgeving met geuren en kleuren.

Als je hierbij weet dat onderzoek heeft aangetoond dat bloemen en planten in huis stress aanzienlijk verminderen, dan kan je al inbeelden welk rustgevend effect een jungle zou kunnen hebben. Denk je er dus aan om je woonkamer op te fleuren, denk dan zeker eens aan een mini-jungle met extra veel bloemen en planten.

Tip 7 : Nieuwe woningdecoratie? Kleur je interieur

(een tip van) Kaarswinkel
Indien u uitgekeken bent op uw huidige interieur maar u heeft niet het geld om nieuw interieur aan te schaffen? Hergebruik uw huidige meubels door ze te verven in neutrale tinten zoals bijvoorbeeld wit of beige. Op deze manier hoeft het niet veel te kosten, aangezien een blikje verf voor iedereen te betalen is. Maak daarnaast gebruik van gekleurde woningdecoratie of accessoires, zoals kandelaars of kaarsen, gekleurde fotolijstjes of een mooie vaas welke goed afsteken bij de neutrale tinten van uw "nieuwe" meubels en het is alsof u een nieuwe woonkamer heeft.

Tip 6 : Kleurbalans in harmonie

(een tip van) Deco Rosseel - Oostende België
Een evenwichtige kleurbalans in harmonie met de gebruikte materialen binnen het interieur, rekening houdend met lichtinval en andere omgevingsfactoren, vragen een creatief oog van een interieurvormgever.

Tip 5 : Waar een schilderij ophangen?

(een tip van) Bureau binnenshuis
Het ophangen van kunst zorgt vaak voor discussies. Wat is geschikt voor welke plek?Hangt u kunst vooral nooit te hoog. U moet er als het ware in kunnen kijken. De regel is dat het hart van het werk op ooghoogte moet hangen. Omdat u in een zithoek geacht wordt te zitten is dit hier dus vaak een andere hoogte dan in een gang of een keuken!

Tip 4 : Glas als woningdecoratie

(een tip van) glas-info.be
Vele mensen zien glas nog altijd als een inferieur materiaal voor binnenhuisdecoratie. Het is echter een erg stijlvol materiaal, dat door de evolutie in de glasbewerkingstechniek in vele verschillende soorten en afwerkingen te verkrijgen is.

Tip 3 : Klein budget, toch grote verandering

(een tip van) Deco Bella - Sprang-Capelle Nederland
U wil eens iets anders voor uw woning, maar uw budget laat niet toe om alles te gaan herbehangen of schilderen? Geen nood! Door enkele opvallende en originele decoratie artikelen in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer, kan u een heel nieuwe sfeer creëren.

U kiest zelf de mooiste kleuren, de perfecte materialen en het juiste type decoratie om zo uw eigen sfeer te maken. Een mooie vaas met kleurige bloemen zorgen voor een frisse toets, een kandelaar brengt gezelligheid in huis en met de juiste accessoires tovert u in een handomdraai een feesttafel.

Tip 2 : Tip voor woningdecoratie

(een tip van) Home Textileshop - Amersfoort Nederland
Wilt u de kleuren van uw interieur veranderen? Dan hoeft dit niet altijd door middel van grote aankopen van meubelen etc. Met een beetje zoekwerk kunt u door het samenspel van sierkussens, tafellopers, een gekleurde kaarsenset en wat anders voor aan de muur uw interieur drastisch veranderen.

Tip 1 : Wanddecoratie als muurversiering

wanddecoratieEen wanddecoratie heeft als doel een naakte muur of wand wat op te fleuren. Er zijn  verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Een schilderij of een ingelijste foto tegen de wand kan reeds een mooie wanddecoratie zijn maar ook in de afwerking van de wand kan een decoratie verwerkt zitten.

Denk hierbij aan pleisterwerk of behangpapier met een speciaal motief of kleuren bijvoorbeeld of wat dacht u van een lambrisering (halve muurhoogte met houtwerk) die in vroeger jaren bijna elke wand versierde. Ook een likje verf kan wonderen doen. Meubelstukken zijn eveneens te vinden om een wand te decoreren.

Kortom er zal zijn tal van mogelijkheden om een wand mooi te decoreren. Kijk of snuffel eens rond in een meubelzaak of interieurzaak en je zou wel eens versteld kunnen staan van de mogelijkheden. Informeer jezelf ook eens bij een interieurarchitect. Zij zijn gespecialiseerd in woninginterieur en kunnen je gegarandeerd allerhande tips en advies verschaffen.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Woning inrichten interieurarchitect TIPS
Kantoorinrichting TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Uw mening telt. Laat ons even weten wat je vind van de tips op deze website. Zo kunnen we onze informatie optimaliseren om je surfervaring te verbeteren. Alvast dank.
Heb jij toevallig ook een leuk artikel (ca 200 woorden) voor deze website? Laat het even weten en misschien publiceren we. We sturen je graag een mailtje. We kunnen ook een LINK plaatsen naar jouw website.

Categorieën en thema's
Hobby TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Leuke weetjes feiten en studies over mens en dier
Eigen zaak TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Werk TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Elektro TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Reizen en vakantie TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Honden katten paarden TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Part en feestjes TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Beauty make-up verzorging TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Dameskleding en herenkleding TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Tuin TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Bouwen verbouwen en interieur TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Auto fietsen bestelwagens TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken
Gezondheid TIPS advies en weetjes met studies en onderzoeken

♥ Leuke PROMOTIES - bol.com / aanbiedingen - Amazon / promoties - Amazon Prime streaming - Sunweb / zonvakanties