Koelkast en ijskast gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Elektro > Koelkasten

koelkast ijskast TIPSDe koelkast of ijskast vinden we terug in de keuken en dient om geconditioneerde producten zoals gekoelde producten koud op temperatuur te houden. Ook de diepvries wordt gebruikt om producten op temperatuur te houden doch zijn dit uiteraard ingevroren producten. De markt biedt een brede waaier aan modellen en uitvoeringen van ijskasten koelkasten en diepvriezers waardoor het vaak moeilijk is een gepast model te kiezen. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over ijskasten koelkasten en diepvriezers, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - Koelkasten en ijskasten

Hoe houdt u producten langer goed in uw koelkast? – Koelkastadvies
Het bewaren van levensmiddelen in uw koelkast gaat het beste, als de producten genoeg zuurstof hebben. Daarom is het van belang dat u de producten niet te dicht op elkaar stapelt, maar wat ruimte houdt tussen de levensmiddelen. Hierdoor gaan producten langer mee. Daarnaast moet u producten goed afsluiten omdat er anders geuren of smaken van andere producten vermengt kunnen worden.

Koelkast poetsen, gebruik geen sterke geuren – Megakeuze
Ga niet met sterk ruikende schoonmaak middelen uw koelkast schoonmaken. Deze lucht blijft hangen en uw producten kunnen hierdoor een andere smaak krijgen. Als u uw koelkast toch wilt reinigen, probeer deze dan schoon te maken met enkel water om de plateaus en de wanden schoon te maken. Verder is het beste onderhoud van de koelkast natuurlijk het ontdooi proces.

Tip voor de aankoop van een koelkast – Kieskeurig
Er zijn vele soorten en maten koelkasten. Het kiezen van het juiste model is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een koelkast met een vriesgedeelte en hoeveel ruimte heeft u beschikbaar om de koelkast te plaatsen? Om een keuze uit de modellen te maken, is het handig te weten...

Tip voor elektriciteit van uw diepvries - Imaginate
Zorg er voor dat de diepvriezer op dezelfde zekering is aangesloten als bvb uw dampkap. Omdat u uw dampkap regelmatig gebruikt weet u snel genoeg, als deze niet meer werkt, dat ook uw diepvriezer is uitgevallen. Daardoor bent u er op tijd bij om uw etenswaren nog te redden van ontdooiing en kan u het probleem snel oplossen.

3. Algemene informatie

Koelkasten en ijskasten.

koelkast ijskast TIPSMeer informatie bij volgende update.