Businesscentrum secretariaat service – TIPS en weetjes uit België Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Businesscentrum


businesscentrum secretariaat call center TIPS

Onderstaande artikelen en tips worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.

> Artikel 1 = Een seminarie of congres organiseren als eenmanszaak

> Artikel 2 = Telefoonservice voor een geslaagde bedrijfsuitbreiding

> Artikel 3 = ... zie volgende update.


Waarom gebruik maken van een administratiekantoor? (een tip van) Eskens Administratie

Overweegt u een administratiekantoor of boekhouder in te schakelen? Een goede keuze! Een administratiekantoor of boekhouder neemt u namelijk veel werk en zorgen uit handen!  Een administratiekantoor kan het boeken van inkoop- en verkoopfacturen, lonen en investeringen voor u verzorgen. Als u zelf boekt, bijvoorbeeld via online boekhouden, dan kan een administratiekantoor of boekhouder u ondersteunen met het inrichten van de boekhouding en het afsluiten van uw fiscale boekjaar.

Belang van een goede administratie? (een tip van) Xams Services

Het is van groot belang uw administratie op een zo efficiënt mogelijke manier in te richten. Uw administratie is immers een cruciaal instrument in het nemen van belangrijke beslissingen. Door een efficiënte interne rapportering kunt u nauwlettend uw resultaten opvolgen en tijdig ingrijpen waar nodig. Door een efficiënt kostenbeleid en budgettering kunt u besparen op uw vaste kosten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Waarom een businesscenter? (een tip van) KantoorBalie

Wist u dat u tot 60% op uw facilitaire kosten kan besparen door in een business center te huren?


Algemene informatie

secretaresse TIPSEen businesscenter of businesscentrum is een locatie waar meerdere bedrijven gecentraliseerd zijn en waar diensten zoals administratie of callcenter of telefoondiensten aangeboden worden. Een businesscentrum is zeer handig als men zelf niet steeds bereikbaar is en de telefoon toch beantwoord wordt. Ook voor administratieve taken kan een businesscentrum vele mogelijkheden bieden.

De dag van heden wordt meer en meer gebruik gemaakt van een businesscentrum en secretariaatservice om diensten te laten vervullen. Dit omwille van de grote flexibiliteit en specialisatie. Er zijn secretariaatdiensten die meerdere specialisaties in huis hebben waardoor u als deelnemer doelgericht met uw activiteit kan begaan zijn.