Feestmateriaal huren voor je feest met weetjes TIPS en advies

feestmateriaal huren verhuur TIPS

♥ Leuk feestmateriaal kopen + promoties
- bol.com / feestmateriaal
- Amazon / feestartikelen

Uw link hier? meer info

NIEUW - Tip 9 : Feestmateriaal huren? Met deze tips kom je niet voor verrassingen te staan.

Ludo claes TIPSHet huren van feestmateriaal kan een praktische en handige optie zijn als u een evenement plant. Of het nu voor een verjaardag, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid is, hier zijn enkele waardevolle tips waarmee u rekening kunt houden bij het huren van feestmateriaal:

Plan vooruit: begin met het maken van een lijst van alle items die u nodig heeft voor het evenement, zoals tafels, stoelen, beddengoed, serviesgoed, decoraties en audiovisuele apparatuur. Als u een duidelijk idee heeft van wat u nodig heeft, verloopt het verhuurproces soepeler.

Onderzoek verhuurbedrijven: Zoek naar gerenommeerde verhuurbedrijven bij u in de buurt. Lees recensies, vraag om aanbevelingen van vrienden of evenementenplanners en vergelijk prijzen en diensten die door verschillende leveranciers worden aangeboden. Kies een bedrijf dat een goede staat van dienst heeft en kwaliteitsproducten levert.

Bezoek de verhuurshowroom: Bezoek indien mogelijk de showroom van het verhuurbedrijf om de items persoonlijk te bekijken. Dit geeft u een beter beeld van de kwaliteit en staat van hun inventaris. U kunt ook uw specifieke behoeften met het personeel bespreken en deskundig advies krijgen over wat het beste werkt voor uw evenement.

Beschikbaarheid controleren: Zorg ervoor dat u informeert naar de beschikbaarheid van de artikelen die u nodig heeft op de datum van uw evenement. Populaire huurobjecten kunnen snel geboekt worden, vooral tijdens het hoogseizoen, dus het is raadzaam om uw huuraccommodaties ruim van tevoren te reserveren.

Inspecteer de items: Voordat u uw huurovereenkomst afrondt, inspecteert u de items die u huurt. Controleer op tekenen van schade, vlekken of slijtage. Let op eventuele bestaande problemen en zorg ervoor dat alles in goede staat verkeert.

Begrijp het huurbeleid: Maak uzelf vertrouwd met het beleid van het verhuurbedrijf met betrekking tot de levering, installatie en ophalen van de artikelen. Wees duidelijk over de huurduur, extra kosten voor overuren, annuleringsvoorwaarden en borgsommen. Als u deze voorwaarden begrijpt, voorkomt u verrassingen achteraf.

Vraag naar levering en installatie: Informeer of het verhuurbedrijf leverings- en installatiediensten aanbiedt. Sommige bedrijven bieden deze diensten aan tegen een extra vergoeding, wat de moeite waard kan zijn voor grotere items zoals tenten of podia. Bevestig de levertijd en zorg ervoor dat er iemand beschikbaar is om de verhuur in ontvangst te nemen.

Communiceer uw behoeften duidelijk: Geef gedetailleerde informatie over uw evenement aan het verhuurbedrijf. Geef de locatie, het verwachte aantal gasten en eventuele specifieke vereisten op. Dit zal hen helpen de juiste hoeveelheden en soorten items voor uw feest aan te bevelen.

Overweeg een verzekering: Afhankelijk van de waarde van de spullen die u huurt, kan het verstandig zijn om een verzekeringsdekking te overwegen. Vraag het verhuurbedrijf naar de verzekeringsopties om uzelf te beschermen tegen eventuele schade of verlies tijdens het evenement.

Maak een back-upplan: Zorg altijd voor een noodplan voor het geval van onverwachte wijzigingen of noodsituaties. Als je bijvoorbeeld een buitenevenement plant, overweeg dan om bij slecht weer een tent of overkapping te huren.

Artikelen onmiddellijk retourneren: Zorg ervoor dat u na het evenement de gehuurde artikelen onmiddellijk retourneert om extra kosten te voorkomen. Regel het ophalen volgens het schema van het verhuurbedrijf en zorg ervoor dat alles wordt verantwoord.

Door deze tips te volgen, kunt u het proces van het huren van feestmateriaal efficiënter en leuker maken. Door te huren kunt u een gedenkwaardig evenement creëren zonder dat u spullen voor de lange termijn hoeft te kopen en op te slaan, waardoor het een praktische keuze is voor verschillende feesten.


FILMTIP
Springkasteel opzetten met TIPS van Evanta Rent


Tip 8 : Tips voor een geslaagd tuinfeest in de winter?

(een tip van) Schoeters Rental - Antwerpen België
Let op volgende zaken... Een tuinfeest in de winter als het koud is? Voor velen klinkt het een beetje absurd, maar toch kan een tuinfeest ook in het winterseizoen een succes worden, ondanks de temperatuur of het weer! Je moet gewoon rekening houden met enkele zaken.

Om tegemoet te komen aan de lagere temperatuur zijn een gasstraler of warmeluchtbrander natuurlijk een vereiste. Je bezoekers mogen geen kou lijden! Maar overweeg ook om de oppervlakte waar het feest wordt gehouden te overdekken, met bijvoorbeeld een spanzeil, afdak of partytent. Op die manier wordt de warmte beter en langer vastgehouden.

Daarnaast kan je ook eens denken om gestoffeerde stoelen te gebruiken, in plaats van stoelen in kunststof of metaal. Zo zullen je bezoekers niet verschieten wanneer ze eens even willen gaan zitten. Zorg ook voor voldoende verlichting: verlichting met een 'warme' teint weet steeds een aangename sfeer te scheppen!

Tip 7 : Feestmateriaal huren voor een all-in party

springkasteel hurenGaat u een feest of een party organiseren waarbij u niet van een feestzaal gebruik wenst te maken of waarbij de feestzaal niet ingericht is, dan kan u beroep doen op het huren van allerhande feestmaterialen. Denk hierbij aan stoelen en tafels bijvoorbeeld of een tapkast om bier te tappen. U kan het allemaal huren.

Als u feestmateriaal gaat huren dan dient u uiteraard goed voorbereid te zijn opdat u al het benodigde materiaal tijdig ter plaatse heeft en dat het tevens beschikbaar is. Vandaag bellen en morgen geleverd gaat vaak niet op in het huren van feestmateriaal waardoor het zeer voornaam is goed op voorhand al het benodigde materiaal te reserveren.

Denk hierbij ook aan het thema dat u aan uw feest wenst te geven want ook dit bepaalt het feestmateriaal dat u nodig heeft. Een verjaardagsfeestje in uw tuin bijvoorbeeld zal geheel ander feestmateriaal vereisen dan een huwelijksfeest bijvoorbeeld. Kortom gaat u een feest of party organiseren, bedenk dan goed welk soort feestmateriaal dat u nodig heeft en reserveer tijdig. Het zou jammer zijn dat uw feestje onvolmaakt zou zijn omwille van een gebrek aan bepaalde feestmaterialen.

Tip 6 : Feestje? Hoeveel ruimte per persoon is er nodig?

Hou er rekening mee dat je voor een zittend feest, 1.2 m2 per persoon, plaats nodig hebt en voor een staand feest zoals een receptie of walking-dinner, kan 0.6 m2 voldoende zijn ...ook dat bij wisselvallig weer, je ten minste een waterdicht zonnezeil plaatst zodat de gasten ofwel in het droge staan of beschermd zijn tegen te sterke zon ...ook dat het tegen de avond fris kan worden en terrasverwarming aangenaam kan zijn...

Tip 5 : Goede afspraken maken voor een zorgeloos verloop

(een tip van) Entertrain Attractieverhuur - Echt Nederland
Zorg voor goede en duidelijke afspraken voor het huren van feestmateriaal. Niet alleen over wanneer het bedrijf een product moet leveren, maar ook wat de vervolgstappen zijn wanneer het bedrijf te laat is of zelfs helemaal niet levert.

Tip 4 : Springkasteel plaatsen? Laat kinderen helpen

(een tip van) Pimpompoentje Partyservice - Wilsele België
Het plaatsen van springkastelen is leuk. De kinderen ontvangen je met open armen. Want springen is zeer leuk. Helaas, wordt het springkasteel ook weggehaald en dit vinden te kinderen minder leuk. Daarom deze tip. Laat de kinderen helpen! De lucht moet zoveel mogelijk uit het platgelaten kasteel.

Laat ze alles plat drukken en laat ze helpen alles op te rollen. Maak een verhaaltje rond het hele gebeuren: zeg dat je gaat toveren en dat zij kunnen helpen. Je tovert namelijk een groot opgeblazen springkasteel om tot een klein opgevouwen pakket! De meeste kinderen vinden het ongelooflijk dat zo'n groot ding in zo'n kleine zak past! Wauw!

Tip 3 : Tips voor licht- en geluidsinstallaties

(een tip van) Alacar
Bij plaatsing van een geluid & lichtinstallatie kunnen er storingen in het geluid optreden. Dit is dikwijls het gevolg van de elektriciteitsvoorziening. Zorg ervoor dat geluid en licht op een apart circuit zitten, daar de werking van het licht invloed kan hebben op uw geluidskwaliteit. Indien gebruik gemaakt wordt van een aggregaat, zorg voor een gestabiliseerd aggregaat met een correcte aarding!

Tip 2 : Plaats een tapijt vooraan een springkasteel

(een tip van) Animix
Als men een springkasteel wil huren kan men best een tapijt gebruiken vooraan het springkasteel, daardoor maken ze hun kousen niet vuil en het springkasteel blijft proper, met als gevolg dat hun kledij ook proper blijft en dat is goed voor iedereen.

Tip 1 : Algemene informatie over feestmateriaal

Organiseert u een feestje, tuinfeest bedrijfsfeestje of receptie, dan heb je wellicht wat feestmateriaal nodig. Tafels, stoelen, borden, tassen, glazen, allerhande feestspulletjes en zo meer. Hiervoor kan je beroep doen op verhuurders van allerhande feestmateriaal.

Je zou ervan versteld kunnen staan hoeveel soorten feestmateriaal te vinden is. Alles volgens thema of stijl. Het juiste feestmateriaal op het juiste feest geeft net dat ietje meer. Volledige thema's kunnen zelfs ingehuurd worden gaande van een thema springkasteel, om de kleintjes te entertainen, tot volledige uitgewerkte decoraties.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerde party pagina's
- PARTY categorie
- Artiesten boeken TIPS
- Catering TIPS
- Dranken TIPS
- Entertainment TIPS
- Eventorganisatie TIPS
- Feestartikelen TIPS
- Feestmateriaal TIPS
- Feestzalen TIPS
- Homeparty TIPS
- Kinderanimatie TIPS
- Partytenten TIPS
- Verjaardagfeestje TIPS
- Wijnen TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling. We publiceren wekelijks nieuwe TIPS.