Home » Leuk feest entertainment DJ of clown op je party – TIPS en advies
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Leuk feest entertainment DJ of clown op je party – TIPS en advies

Party en feest entertainment DJ clown goochelaar TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over feest entertainment met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Leuke goocheldozen bij bol.com

Klik op “volgende” om meer producten te zien.
Klik op het artikel voor meer informatie bij bol.com. (Affiliate partner)

Tip 6 : Een trouwfeest plannen? Het kan ook anders

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Trouw anders
Ga je trouwen, denk dan ook eens aan een alternatieve huwelijksviering? Wat dacht je van een trouwfeest met jullie blote voeten in het zand? Of dromen jullie al jaren van een sfeervol avondfeest in een speciale zaal of misschien zelfs in een circus- of stertent? Willen jullie graag jullie familie en vrienden samenbrengen rond een gezellig kampvuur om elkaar daar trouw te beloven? Kortom, trouwen hoeft niet steeds traditioneel te zijn. Denk gerust eens origineel en maak er iets onvergetelijk van.

Tip 5 : Wil je dat je gasten snel contact leggen op je feestje?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Comedix
Wil je een feest organiseren en wil je dat je gasten snel contact leggen? Dan is een buffet beter dan bediening aan tafel. Zorg dat je gasten op één centrale plaats de hapjes en drankjes kunnen halen. Hierdoor komen je mensen spontaan dicht bij elkaar. Verder, met hoge ronde party tafels kan je kleine groepjes mensen vormen die snel zullen kennismaken.

Als kers op de taart kan je ervoor zorgen dat de hapjes enkel aan tafel kunnen worden gegeten. Het zal dan niet lang duren dat het ijs gebroken is aan de party tafels. Voor dat tikkeltje extra kan je een close up entertainer vragen. Dan zit de sfeer er zeker in!

Tip 4 : Een goede plaatsing van de DJ op je feest

(een tip van) Bigsoundsystems
De opstelling van een op maat aangepaste geluidssysteem en het plaatsen van de belichtingsapparatuur kunnen uw feest tot een hoger niveau tillen. Een DJ die in een donker hoekje over een slechte installatie of veel te luid speelt daarentegen kan de feeststemming drukken.

Tip 3 : Denk eens aan een wafelkraam voor uw feest

(een tip van) De wafelbank
Een echt ambachtelijk wafelkraam op uw feest zal uw gasten aangenaam verrassen ! Zowel oud als jong houden van lekkere versgebakken wafels. De Brusselse wafels kunnen feestelijk versierd worden met vers fruit, roomijs, warme krieken, warme chocoladesaus en uiteraard de slagroom of bloemsuiker mogen ook niet ontbreken. Of u kan ook kiezen voor ambachtelijke suikerwafels in verschillende smaken.

Tip 2 : Is uw dj in orde is met de wetgeving ?

(een tip van) Bizzmusic
Controleer steeds of uw dj in orde is met de wetgeving. Heeft hij een btw nummer, is hij officieel met alles in orde, is zijn cd-collectie officieel. Bij controle kan men immers de muziek stopzetten indien dit zo niet is.

Tip 1 : Algemene informatie over feestentertainment

Goochelaar party entertainmentHeeft u een bedrijfsfeest, een verjaardag, een huwelijksfeest of dergelijke dan vermoed ik dat u graag de nodige ambiance en sfeer in uw party wilt brengen.  Hiervoor zou u beroep kunnen doen op gespecialiseerde entertainers die de juiste snaren weten te spelen om enige ambiance te brengen.

Een entertainer zoals een DJ, een clown of een goochelaar bijvoorbeeld brengt uw party of feest in een geheel andere sfeer wat gegarandeerd door de aanwezigen zal gesmaakt worden. Informeer u eens naar de mogelijkheden en kijk wat u kan doen om uw feest toch weer dat ietje meer te bieden. Je zou er namelijk versteld van kunnen staan welke aangename wending uw party of feest krijgt bij een optreden van een entertainer.

Bekijk alle goocheldozen bij bol.com (Adv)


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- TOP 50 populaire feestkleding
Artiesten boeken zangers en groepen
Feest organisatie
Feestzaal huren
Tenten en feesttenten
Feestmateriaal huren
Feestartikelen

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google