U bent hier : / Home / Party en feest entertainment DJ of clown met weetjes TIPS en advies

 

Party en feest entertainment DJ of clown met weetjes TIPS en advies

Entertainment met weetjes en advies 5000 TIPS

♥ DJ's en entertainment in België en Nederland
- zie volgende update

Uw link hier? meer info

NIEUW - Tip 7 : Handige tips om een leuke party entertainment te organiseren

Ludo claes TIPSHet plannen van entertainment voor een feest kan echt de toon zetten en ervoor zorgen dat uw gasten een fantastische tijd hebben. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw evenement onvergetelijk en plezierig is:

1. Denk na over uw publiek
Denk na over de demografische gegevens van uw gasten. Zijn het vooral volwassenen, gezinnen of kinderen? Dit zal helpen bepalen welk type entertainment het meest geschikt is. Volwassenen kunnen bijvoorbeeld genieten van livemuziek of interactieve spelletjes, terwijl kinderen misschien de voorkeur geven aan een goochelaar of schminken.

2. Live optredens
Het inhuren van live artiesten kan veel opwinding aan uw feest toevoegen. Denk aan muzikanten, dansers, komieken of goochelaars, afhankelijk van het thema en de toon van uw evenement. Live optredens betrekken de gasten en creëren een levendige sfeer.

3. Interactieve spellen
Organiseer interactieve spellen of activiteiten die gasten aanmoedigen om zich te vermaken en samen plezier te hebben. Dit kunnen onder meer trivia-quizzen, speurtochten of dansfeesten zijn. Stem de spellen af op de interesses en het energieniveau van uw gasten.

4. Fotohokjes
Zet een fotohokje op met rekwisieten en achtergronden. Hierdoor kunnen gasten gedenkwaardige foto's maken en wordt er een element van plezier toegevoegd. Je kunt ook een unieke hashtag voor je evenement maken om gasten aan te moedigen hun foto's op sociale media te delen.

5. Thema-entertainment
Als uw feest een specifiek thema heeft (bijvoorbeeld retro uit de jaren 80, Hollywood-glamour), neem dan entertainment op dat daar een aanvulling op is. Als je bijvoorbeeld een feest met luau-thema organiseert, overweeg dan hula-dansers of vuurartiesten.

Party en feest entertainment DJ clown goochelaar TIPS

6. Doe-het-zelf-stations
Creëer doe-het-zelf-stations waar gasten kunnen deelnemen aan activiteiten zoals het mixen van cocktails, het versieren van koekjes of het maken van ambachten. Dit vermaakt niet alleen de gasten, maar dient ook als gespreksaanzet.

7. Virtueel entertainment
Overweeg voor hybride of virtuele feesten virtuele entertainmentopties zoals virtuele DJ's, online games of interactieve workshops. Dit zorgt ervoor dat gasten op afstand ook bij het plezier worden betrokken.

8. Verrassingselementen
Gebruik onverwachte elementen die uw gasten zullen verrassen en verrukken. Dit kan een plotselinge flashmob zijn, een ballondaling of een verrassend gastoptreden.

9. Buitenactiviteiten
Als uw gezelschap buiten is, profiteer dan van de ruimte door buitenspellen te organiseren, zoals cornhole, gigantische Jenga of een vreugdevuur met s'mores.

10. Plan verstandig
Plan het entertainmentschema om de energie tijdens het evenement hoog te houden. Meng de activiteiten zodat er voor ieder wat wils is en vermijd lange pauzes.

11. Betrek de zintuigen
Overweeg entertainment waarbij meerdere zintuigen worden aangesproken. Dit kan een live kookdemonstratie zijn met proefmonsters, een live schildersessie of een vuurwerkshow.

12. Denk aan logistiek
Zorg ervoor dat het entertainment dat u kiest past binnen de ruimte van uw locatie en eventuele beperkingen. Controleer of je voor bepaalde activiteiten, zoals vuurwerk of livemuziek, speciale vergunningen nodig hebt.

13. Feedback en recensies
Als u artiesten of entertainers inhuurt, lees dan de recensies en ontvang aanbevelingen om kwaliteitsentertainment te garanderen dat een positieve indruk op uw gasten achterlaat.

Door zorgvuldig te plannen en rekening te houden met de belangen van uw gasten, kunt u een feest creëren dat zowel vermakelijk als gedenkwaardig is. Vergeet niet om plezier te hebben en zelf van het evenement te genieten!


FILMTIP
Welke soort DJ kiezen voor op je feest? - TIPS van Dick van Delft


Tip 6 : Een trouwfeest plannen? Het kan ook anders

(een tip van) Trouw anders
Ga je trouwen, denk dan ook eens aan een alternatieve huwelijksviering? Wat dacht je van een trouwfeest met jullie blote voeten in het zand? Of dromen jullie al jaren van een sfeervol avondfeest in een speciale zaal of misschien zelfs in een circus- of stertent? Willen jullie graag jullie familie en vrienden samenbrengen rond een gezellig kampvuur om elkaar daar trouw te beloven? Kortom, trouwen hoeft niet steeds traditioneel te zijn. Denk gerust eens origineel en maak er iets onvergetelijk van.

Tip 5 : Wil je dat je gasten snel contact leggen op je feestje?

(een tip van) Comedix
Wil je een feest organiseren en wil je dat je gasten snel contact leggen? Dan is een buffet beter dan bediening aan tafel. Zorg dat je gasten op één centrale plaats de hapjes en drankjes kunnen halen. Hierdoor komen je mensen spontaan dicht bij elkaar. Verder, met hoge ronde party tafels kan je kleine groepjes mensen vormen die snel zullen kennismaken.

Als kers op de taart kan je ervoor zorgen dat de hapjes enkel aan tafel kunnen worden gegeten. Het zal dan niet lang duren dat het ijs gebroken is aan de party tafels. Voor dat tikkeltje extra kan je een close up entertainer vragen. Dan zit de sfeer er zeker in!

Tip 4 : Een goede plaatsing van de DJ op je feest

(een tip van) Bigsoundsystems
De opstelling van een op maat aangepaste geluidssysteem en het plaatsen van de belichtingsapparatuur kunnen uw feest tot een hoger niveau tillen. Een DJ die in een donker hoekje over een slechte installatie of veel te luid speelt daarentegen kan de feeststemming drukken.

Tip 3 : Denk eens aan een wafelkraam voor uw feest

(een tip van) De wafelbank
Een echt ambachtelijk wafelkraam op uw feest zal uw gasten aangenaam verrassen ! Zowel oud als jong houden van lekkere versgebakken wafels. De Brusselse wafels kunnen feestelijk versierd worden met vers fruit, roomijs, warme krieken, warme chocoladesaus en uiteraard de slagroom of bloemsuiker mogen ook niet ontbreken. Of u kan ook kiezen voor ambachtelijke suikerwafels in verschillende smaken.

Tip 2 : Is uw dj in orde is met de wetgeving ?

(een tip van) Bizzmusic
Controleer steeds of uw dj in orde is met de wetgeving. Heeft hij een btw nummer, is hij officieel met alles in orde, is zijn cd-collectie officieel. Bij controle kan men immers de muziek stopzetten indien dit zo niet is.

Tip 1 : Algemene informatie over feestentertainment

Goochelaar party entertainmentHeeft u een bedrijfsfeest, een verjaardag, een huwelijksfeest of dergelijke dan vermoed ik dat u graag de nodige ambiance en sfeer in uw party wilt brengen.  Hiervoor zou u beroep kunnen doen op gespecialiseerde entertainers die de juiste snaren weten te spelen om enige ambiance te brengen.

Een entertainer zoals een DJ, een clown of een goochelaar bijvoorbeeld brengt uw party of feest in een geheel andere sfeer wat gegarandeerd door de aanwezigen zal gesmaakt worden. Informeer u eens naar de mogelijkheden en kijk wat u kan doen om uw feest toch weer dat ietje meer te bieden. Je zou er namelijk versteld van kunnen staan welke aangename wending uw party of feest krijgt bij een optreden van een entertainer.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Deel deze tips zeker met je vrienden  
 
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
  Nieuwe TIPS - Uw link op deze website