Home » Thuis een leuke homeparty organiseren – TIPS en advies
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Thuis een leuke homeparty organiseren – TIPS en advies

homeparty bij u thuis TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over homeparty met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Leuke homeparty artikelen bij bol.com

Klik op “volgende” om meer producten te zien.
Klik op het artikel voor meer informatie bij bol.com. (Affiliate partner)

Tip 8 : Tips voor een verrassende homeparty

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Larelle
Wist u dat homeparties niet altijd langdradig en saai maar ook leuk en erg verrassend kunnen zijn? Net zoals een echt winkeltje, maar dan in je woning met al je vriendinnen erbij! Je maakt van je homeparty helemaal je eigen ding! Uiteraard helpt je consulente je hier graag een handje mee.

Wil jij bijvoorbeeld een thema-avond of wil je de party combineren met een andere aangelegenheid, bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, of een verjaardag?

Waarom geen homeparty op je terras, om het begin van de zomer gezellig in te zetten, met een glaasje bubbels erbij en wat frisse lentehapjes?

Waarom geen creepy Halloween homeparty laten doorgaan in je kelder, die voor de gelegenheid verlicht is met kaarsen? Misschien zitten er tussen de leuke spulletjes wel enkele griezelige verrassingen?

Of misschien zie jij het wel zitten om een pyjama-style feestje te houden in je slaapkamer, met al je vriendinnetjes gezellig genesteld op kussens, terwijl je heerlijk kan snuisteren in alle spulletjes, voor de gelegenheid dan maar uitgestald op het bed!

Tip 7 : Filmpje - homeparty Mylène Make-up

Ben je opzoek naar tips of ideeën voor een leuke homeparty, of wil je eens kijken hoe een homeparty verloopt? Bekijk dan zeker eens onderstaand filmpje van Mylène over een leuke homeparty thuis met make-up producten.

Tip 6 : Hoe een homeparty plannen voor kinderaankopen

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) A fair dream
Het vinden van genodigden bij een homeparty voor kinderaankopen is niet zo eenvoudig. Nodig daarom eens bevriende mama's van aan de schoolpoort uit of geef samen met een vriendin een homeparty bij je thuis. Voor Pasen en Sinterklaas koopt iedereen speelgoed, dus dan kunnen die mama's dat meteen doen op jouw party en geniet jij van extra korting!

Tip 5 : Tip voor een succesvolle homeparty

(een tip van) Halinx
Een goede voorbereiding van je gastvrouw levert 80% van je succes op de party zelf op. Vb. geef haar voorafgaande aan de homeparty enkele producten om al uit te proberen, zo helpt ze jouw te "verkopen" op de party.

Tip 4 : Hoe kan je meer verkopen op een homeparty?

(een tip van) Janbibejan
Hoe vrolijker jij verteld over de producten hoe vrolijker de gasten worden, hoe makkelijker je verkoopt. Een homeparty betekent niet gewoon een verkoop, maar biedt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, gerichte informatie te krijgen, 's avonds te shoppen en vooral een gezellige avond te organiseren met je familie, vriendinnen, collega's...

Tip 3 : Hoe kan je besparen op een homeparty ?

(een tip van) Olagos
Krijgen je kinderen vaak uitnodigingen om naar verjaardagsfeestjes te gaan en zou je graag weten hoe je hierop kan besparen? Een aanrader zijn de gezamenlijke aankopen (van familie en vrienden) tijdens een homeparty. Hierdoor is het mogelijk om bv grotere aankopen zoals bv. een nieuw tafeltje en bijbehorende stoeltjes, prachtige wandstickers,... voor je kleine hartedief aan te kopen.

Tip 2 : Homeparty, enkel vrouwen toegelaten

homepartyEen homeparty is een trend die zich de laatste jaren fors heeft doorgezet. Bij een homeparty wordt als het ware een onderonsje georganiseerd voor de vriendinnen waar dus enkel vrouwen aanwezig zijn. Het is een leuke party waarbij één dame fungeert als gastvrouw en de vriendinnen in de watten legt. Een homeparty wordt dan ook bij de gastvrouw thuis georganiseerd.

Typerend aan een homeparty is tevens de demonstratie van producten. Door de gastvrouw wordt een bepaald thema gekozen dat die avond gedemonstreerd wordt. Tupperware producten , plastic potten en pannen voor in de keuken, zijn hiervoor lang de marktleider geweest als populair thema doch toont de trend dat de laatste jaren meer en meer erotisch getinte homeparties georganiseerd worden, ook wel upperparty genoemd.

Omwille van de verkoop van producten op een homeparty, kan een homeparty ook wel als een koopavond beschouwd worden. Bij deze koopavond of demonstratie zal een verkoopster volgens het specifieke thema bepaalde producten demonstreren en tonen die door de aanwezigen gekocht kunnen worden.

Het grote voordeel van een homeparty is dat naast een leuke gezellig samenzijn en party gevoel tevens een koopgevoel gestimuleerd wordt waardoor het gezamenlijk gevoel, gezelligheid en nieuwe producten zien en kunnen kopen, een speciaal gevoel genereert wat het succes van de homeparty verklaart. Wilt u eens een gezellige avond, organiseer dan zelf eens een homeparty. U zou wel eens versteld kunnen staan van het resultaat.

Tip 1 : Algemene informatie over homeparty

Een homeparty of demonstratie, is een party die thuis wordt beleeft, veelal georganiseerd wordt door een dame, waarbij vriendinnen worden uitgenodigd en de mannen op straat gezet. Bij een homeparty wordt door de gastvrouw een thema of productgroep geselecteerd die thuis bij de gastvrouw zal worden voorgesteld aan de vriendinnen.

Een verkoopster of hostess zal de producten vervolgens demonstreren waarna de vriendinnen de producten al dan niet kunnen kopen. Kortom, een homeparty is een leuke gezellige avond met de vriendinnen waarbij het thema van de producten de sfeer bepaald.

Bekijk alle erotiek artikelen bij bol.com (Adv)


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd
Lingerie TIPS
Dameskleding en mode TIPS
Damesschoenen TIPS
Make-up en beauty TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google