Thuis een leuke homeparty organiseren – TIPS en advies

homeparty bij u thuis TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over homeparty.

♥ Leuke homeparty artikelen kopen
- bol.com / aanbiedingen
- Amazon / promoties

FILMTIP
Een leuke homeparty organiseren met tips van Mylène

NIEUW - Tip 8 : Homeparty organiseren? Enkele handige tips en weetjes

Ludo claes TIPSHet organiseren van een homeparty kan spannend en lonend zijn, maar het vereist ook een zorgvuldige planning om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Of u nu een verjaardagsfeest, een feestelijke bijeenkomst of gewoon een informeel samenzijn organiseert, hier volgen enkele essentiële tips om u te helpen bij het organiseren van een gedenkwaardige homeparty:

Stel een datum en tijd in: Kies een datum en tijd die goed uitkomt voor u en uw gasten. Denk aan weekenden of avonden, wanneer er waarschijnlijk mensen beschikbaar zijn. Controleer op conflicterende gebeurtenissen om planningsconflicten te voorkomen.

Maak een gastenlijst: Bepaal wie u wilt uitnodigen op basis van de grootte van uw ruimte en het type homeparty dat u organiseert. Streef naar een goede mix van mensen om een levendige sfeer te creëren.

Uitnodigingen versturen: Verstuur uitnodigingen ruim van tevoren, via traditionele uitnodigingen, e-mails of sociale-mediaplatforms. Zorg ervoor dat u essentiële details vermeldt, zoals de datum, tijd, locatie en reservatie deadline.

Plan het menu: Bepaal het soort eten en drinken dat u gaat serveren. Kies een mix van eenvoudig te bereiden gerechten en houd rekening met de dieetvoorkeuren of restricties van uw gasten. U kunt kiezen voor een buffetopstelling om aan verschillende smaken tegemoet te komen.

Bereid uw ruimte voor: Maak uw huis schoon en ruim de rommel op om een gastvrije omgeving voor uw gasten te creëren. Herschik het meubilair indien nodig om ontmoetingen en gezelligheid mogelijk te maken.

Versieren: Verbeter de sfeer met eenvoudige decoraties zoals lichtslingers, kaarsen of een thema-inrichting op basis van de gelegenheid. Houd het smaakvol en niet te rommelig.

Amusement plannen: Bereid een aantal entertainmentopties voor, zoals muziek-afspeellijsten, games of activiteiten, om uw gasten betrokken te houden. Houd bij het kiezen van activiteiten rekening met de beschikbare ruimte en de voorkeuren van uw gasten.

Een drankstation opzetten: Creëer een aangewezen ruimte voor drankjes, inclusief alcoholische en niet-alcoholische opties. Houd voldoende ijs en glazen bij de hand.

Wijs een feestruimte aan: Identificeer een specifiek gebied waar gasten comfortabel kunnen samenkomen en een praatje kunnen maken. Dit kan uw woonkamer, achtertuin of een speciale feestruimte zijn.

Vooraf voorbereiden: Zorg voor zoveel mogelijk voorbereiding vóór de feestdag. Dek de tafel, regel het eten en test alle apparatuur en elektronica die u wilt gebruiken.

Verwelkom gasten hartelijk: Begroet uw gasten persoonlijk bij aankomst en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen. Introduceer mensen die elkaar misschien niet kennen, om het vermengen aan te moedigen.

Wees een vriendelijke gastheer/vrouw: Zorg ervoor dat iedereen het tijdens de homeparty naar zijn zin heeft. Speel in op de behoeften van uw gasten en houd de voedsel- en drankniveaus in de gaten.

Ga netjes om met opruimen: Terwijl de homeparty ten einde loopt, begin je geleidelijk met opruimen. Houd vuilniszakken klaar zodat u deze gemakkelijk kunt weggooien en overweeg een paar vertrouwde vrienden of familieleden in te schakelen om te helpen met het opruimen na het feest.

Zeg dankjewel: Stuur na het evenement een bedankbericht naar uw gasten voor hun aanwezigheid. Het is een mooi gebaar dat waardering toont en helpt sociale verbindingen te onderhouden.

Door deze tips te volgen, kunt u een succesvol en gezellige homeparty organiseren dat blijvende herinneringen achterlaat voor u en uw gasten. Vergeet niet dat de sleutel ligt in de planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat alles op de grote dag soepel verloopt! Alvast veel succes.

Tip 7 : Tips voor een verrassende homeparty

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Larelle - Westerlo België
Wist u dat homeparties niet altijd langdradig en saai maar ook leuk en erg verrassend kunnen zijn? Net zoals een echt winkeltje, maar dan in je woning met al je vriendinnen erbij! Je maakt van je homeparty helemaal je eigen ding! Uiteraard helpt je consulente je hier graag een handje mee.

Wil jij bijvoorbeeld een thema-avond of wil je de party combineren met een andere aangelegenheid, bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, of een verjaardag?

Waarom geen homeparty op je terras, om het begin van de zomer gezellig in te zetten, met een glaasje bubbels erbij en wat frisse lentehapjes?

Waarom geen creepy Halloween homeparty laten doorgaan in je kelder, die voor de gelegenheid verlicht is met kaarsen? Misschien zitten er tussen de leuke spulletjes wel enkele griezelige verrassingen?

Of misschien zie jij het wel zitten om een pyjama-style feestje te houden in je slaapkamer, met al je vriendinnetjes gezellig genesteld op kussens, terwijl je heerlijk kan snuisteren in alle spulletjes, voor de gelegenheid dan maar uitgestald op het bed!

Tip 6 : Hoe een homeparty plannen voor kinderaankopen

(een tip van) A fair dream
Het vinden van genodigden bij een homeparty voor kinderaankopen is niet zo eenvoudig. Nodig daarom eens bevriende mama's van aan de schoolpoort uit of geef samen met een vriendin een homeparty bij je thuis. Voor Pasen en Sinterklaas koopt iedereen speelgoed, dus dan kunnen die mama's dat meteen doen op jouw party en geniet jij van extra korting!

Tip 5 : Tip voor een succesvolle homeparty

(een tip van) Halinx
Een goede voorbereiding van je gastvrouw levert 80% van je succes op de party zelf op. Vb. geef haar voorafgaande aan de homeparty enkele producten om al uit te proberen, zo helpt ze jouw te "verkopen" op de party.

Tip 4 : Hoe kan je meer verkopen op een homeparty?

(een tip van) Janbibejan
Hoe vrolijker jij verteld over de producten hoe vrolijker de gasten worden, hoe makkelijker je verkoopt. Een homeparty betekent niet gewoon een verkoop, maar biedt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, gerichte informatie te krijgen, 's avonds te shoppen en vooral een gezellige avond te organiseren met je familie, vriendinnen, collega's...

Tip 3 : Hoe kan je besparen op een homeparty ?

(een tip van) Olagos
Krijgen je kinderen vaak uitnodigingen om naar verjaardagsfeestjes te gaan en zou je graag weten hoe je hierop kan besparen? Een aanrader zijn de gezamenlijke aankopen (van familie en vrienden) tijdens een homeparty. Hierdoor is het mogelijk om bv grotere aankopen zoals bv. een nieuw tafeltje en bijbehorende stoeltjes, prachtige wandstickers,... voor je kleine hartedief aan te kopen.

Tip 2 : Homeparty, enkel vrouwen toegelaten

homepartyEen homeparty is een trend die zich de laatste jaren fors heeft doorgezet. Bij een homeparty wordt als het ware een onderonsje georganiseerd voor de vriendinnen waar dus enkel vrouwen aanwezig zijn. Het is een leuke party waarbij één dame fungeert als gastvrouw en de vriendinnen in de watten legt. Een homeparty wordt dan ook bij de gastvrouw thuis georganiseerd.

Typerend aan een homeparty is tevens de demonstratie van producten. Door de gastvrouw wordt een bepaald thema gekozen dat die avond gedemonstreerd wordt. Tupperware producten , plastic potten en pannen voor in de keuken, zijn hiervoor lang de marktleider geweest als populair thema doch toont de trend dat de laatste jaren meer en meer erotisch getinte homeparties georganiseerd worden, ook wel upperparty genoemd.

Omwille van de verkoop van producten op een homeparty, kan een homeparty ook wel als een koopavond beschouwd worden. Bij deze koopavond of demonstratie zal een verkoopster volgens het specifieke thema bepaalde producten demonstreren en tonen die door de aanwezigen gekocht kunnen worden.

Het grote voordeel van een homeparty is dat naast een leuke gezellig samenzijn en party gevoel tevens een koopgevoel gestimuleerd wordt waardoor het gezamenlijk gevoel, gezelligheid en nieuwe producten zien en kunnen kopen, een speciaal gevoel genereert wat het succes van de homeparty verklaart. Wilt u eens een gezellige avond, organiseer dan zelf eens een homeparty. U zou wel eens versteld kunnen staan van het resultaat.

Tip 1 : Algemene informatie over homeparty

Een homeparty of demonstratie, is een party die thuis wordt beleeft, veelal georganiseerd wordt door een dame, waarbij vriendinnen worden uitgenodigd en de mannen op straat gezet. Bij een homeparty wordt door de gastvrouw een thema of productgroep geselecteerd die thuis bij de gastvrouw zal worden voorgesteld aan de vriendinnen.

Een verkoopster of hostess zal de producten vervolgens demonstreren waarna de vriendinnen de producten al dan niet kunnen kopen. Kortom, een homeparty is een leuke gezellige avond met de vriendinnen waarbij het thema van de producten de sfeer bepaald.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd
Lingerie TIPS
Dameskleding en mode TIPS
Damesschoenen TIPS
Make-up en beauty TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


 
U bent hier : / Home / Thuis een leuke homeparty organiseren – TIPS en advies