Dating via relatiebureau of datingsite – TIPS en weetjes uit België en Nederland

U bent hier : Home > Party > Relatie en dating

date dating relatie TIPS van relatiebureaus en datingsites

Onderstaande TIPS en artikelen over dating worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit je buurt. Wilt u ook een artikel publiceren met gratis LINKS naar uw website: Zie pagina contact.

> Artikel 1 = Een happy single bestaat niet. Maak jezelf gelukkig met een date !

> Artikel 2 = ... zie volgende update.

Wist je dat ... moeders kiezen voor looks en uitstraling in het kiezen van de ideale man voor dochterlief.

Als je dacht dat moeders kiezen voor een man met persoonlijkheid en intelligentie als het gaat om de ideale man voor hun dochter dan heb je het mis. Een onderzoek in de Universiteit van Eastern Connecticut (USA) heeft aangetoond dat, net als de dochter, ook de moeder voluit kiest voor uitstraling en looks als het gaat over de ideale man voor hun dochter. De ideale man voor dochterlief is dus een mooie man, ongeacht zijn intelligentie of personaliteit. Dit werd duidelijk aangetoond bij het onderzoek. Het onderzoek werd gevoerd met moeders en hun dochters tussen 15 en 29 jaar waarbij allerhande foto’s van mannen werden getoond met de vermelding van hun kwaliteiten en persoonlijkheden. Hierbij werd de vraag gesteld welke mannen, volgens hun profielfoto en kwaliteiten, de ideale man voor hun dochter zou zijn. Al snel werd duidelijk dat zowel de moeders als hun dochters uiterlijk en uitstraling verkiezen boven de kwaliteiten of eigenschappen van de mannen. Het was eigenlijk verbazingwekkend dat het grootste deel van de moeders belangrijke kwaliteiten van de ideale man zoals intelligentie, persoonlijkheid, vertrouwenswaardig, eerlijk, onafhankelijk, volwassen, eigenlijk als onbelangrijk zagen zolang de man maar mooi was. Meer nog. Veel van de kwaliteiten werden gewoon niet gezien. Alle aandacht ging uit naar de profielfoto en of de man dan wel mooi genoeg was voor de dochter. Kortom, ga je morgen voor een eerste keer op bezoek bij de moeder van je vriendin, vergeet dan je intelligente praat en zorg er voor dat je op je paasbest bent.

Hoe haal je het beste resultaat bij een datingsite ? (een tip van) Datingsucces

Het beste resultaat met je online datingprofiel behaal je door wat van jezelf te laten zien, en dit niet alleen in het algemene te houden. Plaats dus foto's en/of video's van jezelf, koppel eventueel je sociale media profielen en zorg dat je je passies goed naar voren brengt.

Wat te doen bij een eerste date ? (een tip van) be2

Blijf luisteren tijdens een eerste date, want iedereen vindt het fijn als er naar ze geluisterd wordt. Dus laat zien dat je geïnteresseerd bent en vraag af en toe wat. Blijf oogcontact houden, maar alleen net genoeg om een romantische sfeer te creëren. Staren is een duidelijke no no. Veel succes!

Waarom een date zoeken via een datingsite of relatiebureau (een tip van) Duet Relatiebemiddeling

Waarom zich aansluiten bij een betalende organisatie zoals een relatiebureau als er zoveel gratis datingsites zijn, zou je denken. Op het internet krioelt het namelijk van de datingsites en dit geheel gratis. Miljoenen mensen proberen via deze weg dan ook met elkaar in contact te komen. Uiteraard lukt het zo regelmatig, maar deze manier van daten heeft ook tal van nadelen. Zo weet men nooit met wie men te doen heeft, een man kan zich uitgeven voor een vrouw, iemand die getrouwd is kan zich als single voordoen, een foto kan dateren van tien jaar geleden of van 15 kg geleden. Je steekt ook onnoemelijk veel tijd in het leggen van contact, uitvissen of iemand bij je past...Heel vaak leiden contacten maar heel moeizaam tot ontmoetingen. Bovendien sta je er altijd alleen voor, is er geen overlegmoment.

Een relatiekantoor komt door haar werkwijze aan al deze problemen tegemoet. De mensen die wij aan elkaar voorstellen hebben wij ALLEMAAL gezien en uitgebreid gesproken. Complete verrassingen zijn dus uit den boze. Wij selecteren de mensen op basis van jouw verwachtingen. De mensen die wij aan je voorstellen voldoen aan jouw objectieve criteria. Na een ontmoeting kan je jouw gevoelens en indrukken aan ons kwijt. Wij zijn het luisterende oor dat je tracht te begrijpen en eventueel kan helpen met advies. Wanneer een afspraakje op niets uitloopt dan selecteren wij een volgende persoon op basis van je feedback.

Nieuwe relatie starten, ken vooral jezelf (een tip van) Soulmate4life

Vooraleer men in een nieuwe relatie start is het heel belangrijk jezelf te kennen, na te gaan wat je doelen zijn in je verder leven, je focussen op je doel. Je kan dit enkel verkrijgen door eigenwaarde, zelfrespect. Wie zich niet goed in zijn vel voelt is beter zich te laten begeleiden om je eigenwaarde en zelfrespect op te krikken. Het geluk zit hen in onszelf, zolang je niet gelukkig bent me je innerlijke zelf kun je ook nooit een ander gelukkig maken. Go for it. Yes, you can

Het gevaar van langdurig mailen met oog op een date (een tip van) The missing link

Het gevaar van langdurig mailen met het oog op een date. In langdurig mailen en chatten vooraleer elkaar te ontmoeten, schuilt een dubbel gevaar. Vooreerst vormen beide partijen zich tijdens dit contact een beeld van de ander. Beeld dat uiteraard zo goed als nooit met de werkelijkheid strookt, alle doorgestuurde fotos ten spijt. Die steeds groter wordende hoop verdampt meestal ogenblikkelijk tijdens de eerste date. Om plaats te maken voor grote teleurstelling. Exit droompartner. Verder kan zon mail/chatcontact ook op niets uitdraaien van zodra n van de twee partijen een concrete afspraak voorstelt. Dan lijkt de ander plotseling van de aardbol verzwolgen. De reden voor deze verdwijntruc? Hij of zij is/was helemaal niet op zoek naar een partner. Enkel naar wat verstrooiing, fun, een goedkope en veilige praatpaal of wat aandacht. En daar sta je dan, na wekenlang gemaild te hebben. Zonder date, maar wel een ervaring rijker. Maar geef toe, toch zonde van je tijd

Wat te doen bij drempelvrees bij een date ? (een tip van) Valerie Dax

Wij weten dat u als alleenstaande, een grote drempelvrees hebt om zich in te schrijven in een relatiebureau. En van de eerste stappen naar een nieuwe relatie is het heropbouwen van uw zelfvertrouwen. Daarom organiseren nogal wat organisaties workshops voor alleenstaanden, zodat u zich weer zeker genoeg voelt om de grote stap te zetten. Ook wij organiseren dergelijke workshops, net omdat wij beseffen dat het veel moed vergt om een relatiebureau te contacteren. Ga eens naar een goede workshop, u zult er enkel een positief zelfbeeld aan overhouden. Wat dan weer positief is in uw zoektocht naar een nieuwe partner!

Waarom via een relatiebureau een date zoeken ? (een tip van) Richandfabulous

Waarom als vrijgezel kiezen voor een relatiebureau? Door ons drukke en jachtige leven, hebben vele singles niet de tijd om regelmatig uit te gaan of hebben ze wel een grote vriendenkring, maar ja...daar zit dan toch niet de ware tussen. Via een bureau, blijf je toch anoniem voor de buitenwereld en worden er vrijgezellen aan je voorgesteld die volledig passen bij jou gezocht profiel. Zo hoef jij niet uren te surfen naar misschien jou ideale match, die dan achteraf helemaal niet de persoon was die jij je had voorgesteld.

Wist u dat... (een tip van) Dating 2000

.. de eerste indruk van iemand ontstaat binnen slechts tien seconden !


Algemene informatie

daten dating datingsite"Vrouw zoekt man, man zoekt vrouw". Je ziet wel vaker van deze advertenties in kranten en magazines. Het vinden van een gepaste date of partner is dan ook niet steeds eenvoudig. Singles spenderen dan ook veel tijd en aandacht aan het zoeken van de ideale date of partner.

Hiervoor worden steeds meer online technieken gebruikt zoals datingsites en gespecialiseerde relatiebureaus waarbij profielen worden opgemaakt dewelke vervolgens via het internet aan de leden van de datingsite worden verspreid. Vindt iemand uit de database van de datingsite je leuk, dan wordt er een chat or contact opgezet en kan hieruit al een eerste date voortvloeien.

Voornaam bij je profiel is uiteraard de opmaak, de informatie die je verschaft en uiteraard je foto's. Het profiel is namelijk je reclamebord dat je gaat helpen jezelf te verkopen. Een succesvolle opmaak van je profiel bepaald je eerste reacties en derhalve je succes op een eerste date. Steek dan ook extra tijd en aandacht in de opmaak van je profiel.
Meer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij je favorieten.

ZIE OOK:
> Relatiegeschenken
> Make-up en beauty
> Dameskleding
> Herenkleding