U bent hier : / Home / Leuke feestartikelen met weetjes TIPS en advies

 

Leuke feestartikelen met weetjes TIPS en advies

feestartikelen en feestbenodigdheden TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over feestartikelen met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

FILMTIP - Tips voor een origineel kinderfeestje


Feestartikelen kopen
- Alle feestartikelen bij bol.com


NIEUW - Tip 8 : Ballonnen als sfeermakende feestartikelen

(een tip van) Hiephiepballon
Wat is er dan leuker om vrolijk gekleurde ballonnen met helium te vullen en in jouw feestruimte op te hangen of een heliumballon op te laten? Om ervoor te zorgen dat ballonnen langer blijven zweven, is het raadzaam om de ballonnen ongeveer één tot twee uren voor aanvang van het feest op te blazen.

Tip 7 : Geen echt feest zonder feestartikelen

balonnen feestartikelenFeestartikelen zijn allerhande artikelen die voor een party of feest gebruikt worden met als doel de omgeving en inrichting van het lokaal waar het feest gegeven wordt extra aan te kleden opdat een bepaalde sfeer wordt gecreëerd.

Slingers, ballonnen, confetti en zo meer zijn maar enkele van de vele soorten feestartikelen die de markt biedt. Feestartikelen zijn er dan ook in tal van vormen en uitvoeringen waarbij de kleuren tevens centraal staan. Kleureffecten geven een speciale creatie aan de feestinrichting.

Feestartikelen kunnen ook naar personen gericht zijn denk hierbij aan speciale hoedjes en petjes of maskers bijvoorbeeld waarbij niet enkel de omgeving een feestsfeer krijgt maar ook de aanwezigen een bepaalde sfeer krijgen. Kortom, feestartikelen zijn er in vele soorten en uitvoeringen, en zijn een absolute noodzaak voor elk geslaagd feest of party, gewoonweg omdat feestartikelen een speciale feestsfeer en omgeving creëren wat de feeststemming meteen op gang trekt.

Tip 6 : Tip voor communiefeesten

(een tip van) Feestartikelen Limburg
In april en mei is het weer zover, vele kinderen vieren hun eerste communie. Aan de kleding wordt meestal al in december gedacht. Maar ook voor de catering en versiering is het slim om dit al in februari en maart te regelen.

Tip 5 : Huisversiering voor een heksenfeestje

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Heel veel feest
Voor de versiering van je huis kun je onder andere de volgende dingen gebruiken. De kamer moet een beetje donker zijn. Dus doe de gordijnen dicht. Het is leuk om een zwart deurgordijn op te hangen bij de deur of langs de muren. Gebruik bv kerstlampjes voor de verlichting. Of waxinelichtjes (let op dat deze veilig staan).

Het is ook leuk om lampionen op te hangen. Versier je kamer met slingers en ballonnen. Koop plastic spinnen om maak ze zelf en hang deze op op onverwachte plekken. Spinnenwebben maar je van engelenhaar of angorawol. Knip hier draden van. Knip uit karton vleermuizen en plak deze op ramen en deuren.

Zoek in het bos 3 lange takken van ongeveer 1 meter. Van deze takken maar je een driepoot, door ze bovenaan samen vast te binden. Daan de driepoot hang je een ketel, knoop touw aan de oren en maak deze vast aan de driepoot. De pan hangt niet echt, maar zet deze op wat takken op de grond.

Brand in de pan wat wierook voor een extra spannend effect. Dek de tafel met leuke heksenbordjes, bekers en servetten op een leuk tafelkleed. Leg nog wat draden en spinnen ertussen.

Tip 4 : Kondig uw feest ruimschoots van tevoren aan

(een tip van) Hoera
Kondig uw feest ruimschoots van tevoren aan. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en het zou jammer zijn als een gedeelte niet kan komen, omdat ze al andere verplichtingen hebben. Vraag ook om een bevestiging en/of afmelding, zodat u weet hoeveel mensen u echt kunt verwachten. Hou voor de duidelijkheid een lijst bij van de reacties.

Tip 3 : Tip voor tafeldecoratie

(een tip van) Sisters in Wonderland
Kiest u een gedecoreerd tafelkleed, neem dan effen gekleurd serviesgoed. Andersom kunt u beter een effen tafelkleed kiezen (met eventueel confetti in hetzelfde thema uitgestrooid) in combinatie met bedrukt serviesgoed.

Tip 2 : Tip voor het aanbrengen van grimeer

(een tip van) Kostuumverhuring
Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor grimeerproducten. Bij twijfel kan je steeds op een klein huidplekje (op de hand bijvoorbeeld) dit testen, want na een 10-tal minuten wordt men irritatie gewaar. Dit is vooral bij kindergrime handig om te weten.

Tip 1 : Algemene informatie over feestartikelen

Hebt je een feest in aantocht, dan kan je dit extra feestelijk maken met behulp van feestartikelen. Denk hierbij maar aan ballonnen, slingers bijvoorbeeld of fluitjes en hoedjes tot zelf volledige kostuums. Of wat dacht ja van wat vuurwerk om het geheel wat extra's te geven.

Kortom er bestaan heel wat soorten feestartikelen die je instaat stellen je feestje of party volgens een bepaalde thema te versieren en te decoreren. Informeer je zeker eens bij een gespecialiseerd bedrijf om de mogelijkheden nader te bekijken.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Feestmateriaal huren TIPS
Feestzaal huren TIPS
Partytent of feesttent huren TIPS
Feest entertainment goochelaar clown DJ TIPS
Artiesten zangers groepen TIPS
Evenementenbureau TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


(Wekelijks publiceren we nieuwe TIPS en onderzoeken)
(Heb je ook een leuke tip of artikel over een bepaald thema? Zend het even toe. Misschien publiceren we het op deze website.)