Tent partytent of feesttent huren – gratis TIPS van tentenverhuur uit België Nederland

U bent hier : Home > Party > Tenten verhuur

tent tenten partytent huren verhuur TIPSWilt u een feest of party organiseren en hebt u gebrek aan overdekte feestruimte, dan zou u gebruik kunnen maken van één of andere tent. Tenten zijn er in verschillende afmetingen, vormen en uitvoeringen waarbij geopteerd kan worden voor tentsoorten zoals spantenten, partytenten, tiptenten, concerttenten en zo meer die elk hun eigen specifieke vormgeving hebben. Tenten kan u zowel huren als kopen waarbij de markt heel wat te bieden heeft. Op deze pagina vindt u alvast allerhande gratis TIPS en advies over tenten.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 = Hoe een tent plaatsen op een kampeerterrein - Nomad tenten

Tip 2 = Een tent als feestzaal voor alle omstandigheden - Ducky's Party Service

Tip 3 =

Tip 4 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - tent huren en plaatsen

Hoe uw tent behandelen na kamperen aan de zee? – Tentenplaza
Een tent heeft na het kamperen altijd extra zorg nodig. Dat wist u al. Maar als u in de buurt van de zee uw tent hebt opgezet is het helemaal raadzaam om uw tent goed te behandelen. Afspoelen met leidingwater bijvoorbeeld. De zeewind neemt altijd zilt mee wat aan de tent hecht. Als u dit niet afspoelt, trekt het zout vocht uit de tent waardoor schimmelvorming optreedt.

Tent plaatsen? Vergeet de verankering niet - Feesttenten partytenten Tectronic
Een partytent goed en degelijk verankeren is onontbeerlijk! Dit wordt helaas nog al te vaak 'vergeten'...  Bij het huren van een feesttent staat de verhuurfirma hiervoor in (let er wel op dat dit ook daadwerkelijk gebeurd). Koop je zelf een tent aan, investeer dan meteen ook in een fatsoenlijke verankering met zware haringen en spanbanden. Een kleine meerprijs voorkomt erger!

Welke grootte van een tent is ideaal voor uw feest ? – Amusetent
De oppervlakte van de tent hangt af van het aantal personen. Reken op 1 m per persoon rechtstaand en 1,5m zittend. Kies een kadertent voor familiefeesten of voor een verharde ondergrond. Een spantent dient meer voor festivals en kan niet opgesteld worden op een verharde ondergrond.

Brandveilig bij tenten – Partytent-online
Denk ook aan de brandveiligheid van de tent. Heden is het bij vele evenementen verplicht tenten te gebruiken die aan bepaalde brandveiligheid eisen voldoen. Informeer hiervoor bij uw gemeente of brandweer.

Hoe een vlakke ondergrond bekomen bij het plaatsen van een tent? – Tentenverhuur
Vlakke ondergronden zijn niet nodig voor een kadertent. Bij het gebruik van een cassettevloer plaatsen we een uitgevulde stalenkader met daarop cassette elementen van 2,5 x 1m. de vloer is dan 100% vlak.

Buitenfeest organiseren, vergeet uw tent niet – Visser verhuur
Eén of meerdere tenten op uw evenementen zijn onontbeerlijk, vaak om meerdere redenen. Veruit de grootste is natuurlijk het wisselvallige weer dat Nederland en België kent waar u als organisator geen invloed op heeft. Het is natuurlijk fijn dat er bij regenachtig weer een plek is om te schuilen en waar uw apparatuur, eten en drinken en andere spullen veilig kunnen staan. Dit kan overigens ook bij zonnig weer nuttig zijn, denk bijvoorbeeld bij een barbecue aan een partytent huren om uw voedsel voor de directe zon te beschermen en de wind en de rook af te kunnen schermen. Het aanbod in tenten is dermate groot dat voor elk soort evenement wel een geschikte tent is te vinden. Van simpele partytenten voor wat beschutting, tot luxe feest- en pagodetenten voor officiële gelegenheden. U kunt zelfs grote spantenten en aluminium hallen huren om heel uw evenement onder beschutting te plaatsen.

Waarop letten bij het plaatsen van een partytent - Slimhuren
Een partytent dient vanzelfsprekend degelijk geplaatst worden. Mocht u ervoor kiezen dit zelf te doen dan is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst is een goede verankering cruciaal. Dit voorkomt dat de tent door de wind wordt opgetild. Verankeren kan met scheerlijnen of met spanbanden, in combinatie met haringen of zware voetgewichten. Zorg daarom altijd dat u uw partytent vanaf de hoeken met een spantouw in een bocht van circa 45 graden vastzet aan de grond. Het verankeren van een tent op een gazon of zachte ondergrond is relatief eenvoudig. Dit kan met stevige haringen, piketten of bijvoorbeeld schroefharingen. Bij een verharde ondergrond zoals de straat of asfalt is het verankeren wat lastiger. U kunt dan gebruik maken van voetgewichten of schroefogen. Voor deze laatste zult u moeten boren in de ondergrond, wat in veel gevallen niet mogelijk is. Voetgewichten zijn gewichten die u met water of zand kunt vullen en op die manier voorkomen dat de tent van de grond af komt. Houdt bij het plaatsen van de tent rekening met de ruimte die nodig is om de tent te verankeren. Hiervoor is rondom de tent al snel een ruimte van 1 meter extra nodig. Na gebruik kunt u de tent eenvoudig reinigen met een zeepoplossing. Zorg er in ieder geval voor dat het zeil droog is voor u de tent op gaat vouwen. Dit voorkomt beschadiging van het zeil.

Waar vermijdt u best de locatie van een tent? – Tentworld
Zet uw tent bij voorkeur niet onder bomen. Vogelpoep en hars beschadigen het tentdoek.

Waarom niet wachten tot de laatste minuut om een tent te huren? – Gekr
Bestel uw tenten tijdig of neem tijdig de nodige voorzorgsmaatregelen voor uw tuinfeest of dit dreigt letterlijk in het water te vallen. Een tent of overkapping zorgt niet alleen dat u droog zit, het draagt tevens bij tot de gezelligheid en het visuele aspect van uw feest. Veel mensen die thuis feestjes organiseren wachten tot het laatste moment het weerbericht af om eventueel dan nog tevergeefs op zoek te gaan naar tenten. De geringe huurprijs van een degelijke tent kan veel last minute zorgen verhelpen.

Al eens gedacht aan een legertent ? – Tentenhuur
Wilt u met een grote groep op vakantie zonder al te veel kosten te maken.. huur een legertent incl. alle denkbare toebehoren. Deze tenten bieden meer dan 30 slaapplaatsen per tent.

3. Algemene informatie

Tenten partytent feesttent verhuur, algemene informatie.

tentenverhuurMeer informatie bij volgende update.