Dranken frisdrank bier sterke drank – gratis TIPS en informatie uit België en Nederland

U bent hier : Home > Party > Dranken

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over dranken, bieren, sterke dranken en frisdrank, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

drank water thee bier fris water sterke drank TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contactMoet er ijs in uw drankje? Hoeveel dan? (een tip van) Ijsblokjes Amsterdam

Wanneer u ijsblokjes wilt gebruiken om in het glas te serveren dan kunt u met 1 kilo ijsblokjes ongeveer 15 glazen van ijsblokjes voorzien. Met een zak van 8 kilo kunt u dus 120 drankjes serveren. Om een beetje marge te hebben kunt u uitgaan van 100 drankjes per zak van 8 kilo ijsblokjes. Wilt u de ijsblokjes gebruiken om flessen drank in te koelen, of buffetten te voorzien van ijs. Dan kunt u de volgende berekening maken om te kijken wat u nodig hebt: Omdat ingevroren ijsblokjes 2 keer het volume innemen als water, kunt u kijken wat de inhoudt van de te vullen bak is, en deze inhoud door 2 te delen. Hiermee kunt u dan de bak volledig vullen met ijsblokjes. Wilt u er ook flessen, blikjes of andere producten in koelen dan hoeft u de bak maar voor drie kwart te vullen met ijsblokjes.

Wat gaan we drinken? (een tip van) Eurovilt

Uit studies blijkt dat zon 60% van de horeca bezoekers bij binnenkomst nog niet heeft besloten wat ze zullen bestellen. De bezoeker maakt zijn besluit tussen de ingang en de bar. In dit gebied (de zgn "decision corridor") is reclame heel effectief, immers de bezoeker komt daar tot zijn besluit.

Probeer eens een biertje bij het eten (een tip van) Vandewoude dranken

Wist U dat met steeds meer bieren serveert bij het eten, van aperitief tot dessert.., bij elke gang past wel een biertje! Zeker eens proberen!

Hoe maak je de ideale thee? – Qingtea
Wanneer u groene, witte of gele thee gaat zetten zorg dan dat het water dat u op de bladeren schenkt niet heter is dan 80 graden Celsius. Anders beschadig je de bladeren en zullen ze ten gevolge ook nog een bittere smaak achter laten. En laat de thee niet te lang trekken!


Algemene informatie

drank frisdrank sterke drankOrganiseer je een feestje of party in een feestzaal, een partytent of feesttent of een party bij je thuis, dan dient er uiteraard drank aanwezig te zijn. Zonder drank zou het maar een droge bedoeling zijn. De vraag is thans welke drank best past bij uw feest of party. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten dranken dat het moeilijk kiezen is.

Vaak wordt de soort drank afgestemd op de gang van het feestje. Zo zal een entree drankje of verwelkomingsdrankje anders zijn dan het drankje bij het hoofdmenu. Kortom, keuze zat in dranken waardoor het zeer aan te bevelen is eens een drankencentrale te bezoeken om de mogelijkheden nader te bekijken.

ZIE OOK:
> Wijn en champagne
> Koken en gerechten
> Catering en traiteurMeer informatie bij volgende update
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten