Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Bakken kratten en vouwkratten met leuke weetjes TIPS en advies

bakken kratten vouwkrat TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over bowling.


FILMTIP
Automatisch stapelen en wassen van kratten - Viscon

NIEUW - Tip 3 : Kunststof bakken, denk ook aan retourstromen

(een tip van) Plasti-Bac
Indien u kunststof bakken toepast voor de distributie van uw goederen, kies dan resoluut voor de nestbare draai-/stapelkratten (Plasti-Bac type Rota). Door ze 180 te roteren zijn ze perfect inschuifbaar en wint u tot 75% plaats bij lege retourtransporten.

Tip 2 : Barbecue opbergen? Gebruik een aluminium kist

(een tip van) Aluminium kist
Als u gaat barbecueën, dan is een lichtgewicht aluminium kist ideaal om al uw barbecuespullen in te stoppen. Aluminium kisten zijn erg licht, maar tegelijkertijd toch stevig, en vuurvast. U kunt er zonder brandgevaar warm gereedschap op neerleggen en de kist als tafel naast de barbecue gebruiken.

Tip 1 : Algemene informatie - bakken en kratten

Bakken en kratten TIPSBakken en kratten worden gebruikt om producten en goederen op te bergen en te transporteren. Bakken en kratten worden uniek geproduceerd volgens de vereiste eigenschap en zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals kunststof metaal aluminium en zo meer.

Vouwkratten of plooibakken zijn kratten en bakken die samenvouwbaar zijn zodat ze minimale plaats innemen tijdens opslag of retour transport.

Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over bakken kratten vouwbakken vouwkratten, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Pallets en paletten hout PVC
Karton dozen
Labels en etiketten
Magazijninrichting

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie