Bakken kratten en plooikratten – TIPS en advies uit België en Nederland – studies en onderzoek

U bent hier : Home > Magazijn > Bakken en kratten

bakken kratten vouwkrat TIPS

Tip 2 : Kunststof bakken, denk ook aan retourstromen (een tip van) Plasti-Bac

Indien u kunststof bakken toepast voor de distributie van uw goederen, kies dan resoluut voor de nestbare draai-/stapelkratten (Plasti-Bac type Rota). Door ze 180 te roteren zijn ze perfect inschuifbaar en wint u tot 75% plaats bij lege retourtransporten.

Tip 1 : Barbecue opbergen? Gebruik een aluminium kist (een tip van) Aluminium kist

Als u gaat barbecueën, dan is een lichtgewicht aluminium kist ideaal om al uw barbecuespullen in te stoppen. Aluminium kisten zijn erg licht, maar tegelijkertijd toch stevig, en vuurvast. U kunt er zonder brandgevaar warm gereedschap op neerleggen en de kist als tafel naast de barbecue gebruiken.BAKKEN en KRATTEN : Algemene informatie

Bakken en kratten TIPSBakken en kratten worden gebruikt om producten en goederen op te bergen en te transporteren. Bakken en kratten worden uniek geproduceerd volgens de vereiste eigenschap en zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals kunststof metaal aluminium en zo meer. Vouwkratten of plooibakken zijn kratten en bakken die samenvouwbaar zijn zodat ze minimale plaats innemen tijdens opslag of retour transport. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over bakken kratten vouwbakken vouwkratten, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

ZIE OOK:
> Pallets en paletten hout PVC
> Karton dozen
> Labels en etiketten
> Magazijninrichting

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

> Meer magazijn TIPS
Moppen en grappen
Promoties