Bakken en kratten – plooiboxen stapelbakken – gratis TIPS uit België en Nederland

U bent hier : Home > Magazijn > Bakken en kratten

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over bakken en kratten, plooiboxen en vouwkratten, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

bakken kratten vouwkrat TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Tips van de vakman vakvrouw

Artikel 1 = ... zie volgende update.

Uw Artikel en website LINKS hier toevoegen? Zie pagina contact


Kunststof bakken, denk ook aan retourstromen (een tip van) Plasti-Bac

Indien u kunststof bakken toepast voor de distributie van uw goederen, kies dan resoluut voor de nestbare draai-/stapelkratten (Plasti-Bac type Rota). Door ze 180 te roteren zijn ze perfect inschuifbaar en wint u tot 75% plaats bij lege retourtransporten.

Barbecue opbergen? Gebruik een aluminium kist (een tip van) Aluminium kist

Als u gaat barbecuen, dan is een lichtgewicht aluminium kist ideaal om al uw barbecuespullen in te stoppen. Aluminium kisten zijn erg licht, maar tegelijkertijd toch stevig, en vuurvast. U kunt er zonder brandgevaar warm gereedschap op neerleggen en de kist als tafel naast de barbecue gebruiken.

Algemene informatie

Bakken en kratten TIPSBakken en kratten worden gebruikt om producten en goederen op te bergen en te transporteren. Bakken en kratten worden uniek geproduceerd volgens de vereiste eigenschap en zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals kunststof metaal aluminium en zo meer. Vouwkratten of plooibakken zijn kratten en bakken die samenvouwbaar zijn zodat ze minimale plaats innemen tijdens opslag of retour transport. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over bakken kratten vouwbakken vouwkratten, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

Meer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

ZIE OOK:
> Pallets en paletten hout PVC
> Karton dozen
> Labels en etiketten
> Magazijninrichting