Bakken en kratten gratis TIPS plooiboxen stapelbakken België Nederland

U bent hier : Home > Magazijn > Bakken en kratten

bakken kratten vouwkrat TIPSBakken en kratten worden gebruikt om producten en goederen op te bergen en te transporten. Bakken en kratten worden uniek geproduceerd volgens de vereiste eigenschap en zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals kunststof metaal aluminium en zo meer. Vouwkratten of plooibakken zijn kratten en bakken die samenvouwbaar zijn zodat ze minimale plaats innemen tijdens opslag of retour transport. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over bakken kratten vouwbakken vouwkratten, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - bakken en kratten

Kunststof bakken, denk ook aan retourstromen – Plasti-Bac
Indien u kunststof bakken toepast voor de distributie van uw goederen, kies dan resoluut voor de nestbare draai-/stapelkratten (Plasti-Bac type Rota). Door ze 180 te roteren zijn ze perfect inschuifbaar en wint u tot 75% plaats bij lege retourtransporten.

Barbecue opbergen? Gebruik een aluminium kist – Aluminium kist
Als u gaat barbecuen, dan is een lichtgewicht aluminium kist ideaal om al uw barbecuespullen in te stoppen. Aluminium kisten zijn erg licht, maar tegelijkertijd toch stevig, en vuurvast. U kunt er zonder brandgevaar warm gereedschap op neerleggen en de kist als tafel naast de barbecue gebruiken.

3. Algemene informatie

Bakken en kratten.

Bakken en kratten TIPSMeer informatie bij volgende update.