Dierenhotel en hondenpension – TIPS en weetjes uit België en Nederland

U bent hier : Home > Dieren > Dierenhotel

hondenpension dierenhotel TIPS

Onderstaande artikelen en tips worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.

> Artikel 1 : zie volgende update


Geef uw hond iets mee op hondenhotel (een tip van) Dierenpension Beau

Als uw hond naar een dierenpension gaat is het verstandig om een eigen deken of kussen mee te geven, zodat ze, als ze in een vreemde omgeving, is toch iets vertrouwds bij zich heeft met de geur van thuis.

Huisdier op hotel ? Zorg voor inentingen (een tip van) Dierenpension Didi

Gaat je huisdier naar een dierenpension voor een bepaalde periode? Zorg er steeds voor dat hij op tijd ingeënt is tegen ziekte. De inentingen moeten reeds enkele weken voordien gegeven worden om de goede werking te garanderen.

Reserveer op tijd en voorkom verrassingen (een tip van) Dekeppekeutel

Vergeet niet tijdig te reserveren voor uw huisdieren wanneer je van plan bent om op vakantie te gaan

Dierenhotel, doe eerst een kennismaking (een tip van) Popendonk

Wanneer uw huisdier op dierenhotel gaat en het nog nooit gedaan heeft is het raadzaam om eerst een kort kennismakingsverblijf van 1 dag aan te vragen

Tip voor honden in een vakantieappartement (een tip van) Eikenhof

Als u uw hondje mee wil nemen in een vakantieappartement of B&B informeer dan van tevoren of er een bench, eet- en drinkkommen aanwezig zijn, het bespaard u een hoop werk als u hier zelf niet voor hoeft te zorgen.


Algemene informatie

dierenhotel TIPSWil je graag op vakantie maar heb je een huisdier zoals een hond of kat dat je niet zomaar alleen kan laten, dan kan je beroep doen op een dierenhotel of hondenpension. Een dierenhotel of hondenpension is als het ware een hotel ofwel een tijdelijk verblijf voor allerhande dieren, zoals honden en katten, die gespecialiseerd zijn in de opvang en verzorging.

Bij het zoeken en selecteren van een geschikt dierenhotel voor ons huisdier, gaan we voornamelijk zoeken naar vertrouwen en een goede uitstraling. Wed willen uiteraard de beste zorgen voor ons huisdier tijdens onze afwezigheid wat we willen terugzien in de uitstraling van het hotel, de orde en netheid en de vriendelijkheid en expertise van de uitbaters. Pas als we dit vertrouwen gevonden hebben, vertrouwen we pas ook effectief ons huisdier toe.

ZIE OOK:
> Dierenartsen en dierenkliniek
> Hondenschool
> Honden en pups
> Hondenkapsalon
> Paarden manege

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties