Hond of kat op hotel – gratis TIPS dierenhotel hondenpension België Nederland

U bent hier : Home > Dieren > Dierenhotel

hondenpension dierenhotel TIPSEen dierenhotel is een hotel voor dieren waar we tijdens onze eigen vakantie terecht kunnen voor onze huisdieren zoals de hond of de kat. Een dierenhotel of hondenpension is dan ook speciaal uitgerust met allerhande ruimtes en attributen om het verblijf van honden of katten of andere huisdieren zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen we op beide oren slapen tijdens onze eigen vakantie wetende dat onze lieve huisdieren goed verzorgd worden. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over het verblijf van uw hond of kat in een dierenhotel of hondenpension in België en Nederland.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - dierenhotel en hondenpension

Geef uw hond iets mee op hondenhotel – Dierenpension Beau
Als uw hond naar een dierenpension gaat is het verstandig om een eigen deken of kussen mee te geven, zodat ze, als ze in een vreemde omgeving, is toch iets vertrouwds bij zich heeft met de geur van thuis.

Huisdier op hotel ? Zorg voor inentingen – Dierenpension Didi
Gaat je huisdier naar een dierenpension voor een bepaalde periode? Zorg er steeds voor dat hij op tijd ingeënt is tegen ziekte. De inentingen moeten reeds enkele weken voordien gegeven worden om de goede werking te garanderen.

Reserveer op tijd en voorkom verrassingen – Dekeppekeutel
Vergeet niet tijdig te reserveren voor uw huisdieren wanneer je van plan bent om op vakantie te gaan

Dierenhotel, doe eerst een kennismaking – Popendonk
Wanneer uw huisdier op dierenhotel gaat en het nog nooit gedaan heeft is het raadzaam om eerst een kort kennismakingsverblijf van 1 dag aan te vragen

Tip voor honden in een vakantieappartement – Eikenhof
Als u uw hondje mee wil nemen in een vakantieappartement of B&B informeer dan van tevoren of er een bench, eet- en drinkkommen aanwezig zijn, het bespaard u een hoop werk als u hier zelf niet voor hoeft te zorgen.

3. Algemene informatie

Dierenhotel honden katten pension.

dierenhotel TIPSMeer informatie bij volgende update.