Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Hond trimmen in hondenkapsalon – leuke weetjes TIPS en advies

5000+ TIPS hondenkapsalon trimsalon - hoe een hond trimmen

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over trimmen en hondenkapsalon.


♥ Leuke hondenproducten kopen
Amazon / hondenartikelen
bol.com / hondenartikelen
Medpets / geneesmiddelen


FILMTIP
Op bezoek bij de hondenkapper - HondenTV

Tip 7 : Vachtbehandeling van een pup, waarop letten?

(een tip van) By princess Westie
Een pupje heeft heel veel te leren, als u dagelijks uw pupje leert wennen aan zijn vachtverzorging dan heeft hij daar een leven lang baat bij, neem daarvoor de juiste borstel en kam, en begin spelenderwijs met het aanleren. Eerst borstelen dan nakammen.

Kijk dan ook voorzichtig in het bekje van de pup en ga met uw vingers over z'n tandjes, u mag dat dan ook op latere leeftijd doen, zodat de hond het toestaat als er in z'n bekje gekeken wordt. Dit is bijvoorbeeld van groot belang als hij tandsteen heeft, dit kan men dan gemakkelijk weghalen

Geef niet direct op als de pup bij z'n dagelijkse verzorging tegenstribbelt begin met 5 min. per dag, en vergeet niet hem te belonen en te zeggen hoe mooi hij is! U zult zien het word nog leuk! jong geleerd is oud gedaan toch?

Tip 6 : Eerste bezoek bij hondenkapsalon

(een tip van) Doggylounge
Informeer bij elke trimster voor het eerste bezoekje wat er met uw hond zal gebeuren! Vele trimesters zullen met plezier een woordje uitleg geven... en u kan ongewenste verassingen vermijden

Tip 5 : Tip voor het wassen van hondenvacht

(een tip van) Goldie
Vooraleer u uw hond of kat zelf wast, kam eerst uw dier volledig uit. Wassen met knopen zorgt voor wasklitten die zeer moeilijk tot niet uit te kammen zijn. Was altijd uw dier met een aangepaste shampoo nooit met uw eigen shampoo.

Tip 4 : Elke hond kan terecht in een trimsalon ?

(een tip van) Hondenservice Liemde
Ook honden die periodiek erg verharen kunnen in de trimsalon terecht. Ze knappen enorm op van een bezoek aan een trimsalon en het scheelt heel veel los haar in huis!

Tip 3 : Hoe kan je efficiënt vlooien bestrijden ?

(een tip van) Hondenkapster
Spijtig genoeg zal een anti-vlooienbandje niet meer helpen. U kan het behandelen door een speciale vloeistof in de nek te wrijven ofwel door de hond te wassen met anti-vlooienshampoo.

Tip 2 : Tip voor het kiezen van een hondenkapsalon

(een tip van) Mirjam Kloppenburg
Ziet u een goed getrimde hond wandelen, vraag aan de eigenaresse / eigenaar waar zij/hij de hond heeft laten trimmen. U weet dan waar u met uw hond voor een trimbeurt heen kunt gaan.

Tip 1 : Waarom je hond laten trimmen?

Hondenkapsalon TIPSEen hondenkapsalon of trimsalon is een kapsalon voor honden pups en volwassen honden. In het hondenkapsalon of trimsalon besteden ze niet enkel aandacht aan de look en uitstraling van de hond, maar hebben ze tevens speciaal oog voor de haarverzorging en vacht van de hond. Een mooie vacht en verzorgd haar staat namelijk voor een gezonde hond.

Als je honden gaat kammen en trimmen dan zal je snel merken dat elke soort hond of elk type rashond een eigen unieke haaropbouw en vacht heeft. Waar de ene hond mooi glad stijf haar heeft wat makkelijk te kammen en te verzorgen is, hebben andere hondenrassen opgehoopt haar dat steeds weer gaat klitten en knopen wat het verzorgen uiteraard bemoeilijkt. In deze is een bezoekje aan een hondenkapsalon dan ook geen luxe maar een periodieke noodzaak.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Haarverzorging TIPS
Ontharen en definitief ontharen TIPS
Honden en pups kopen TIPS
Hondenschool TIPS
Hondenhotel TIPS
Dierenarts en honden verzorging TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie