Hondenkapsalon trimsalon trimmen van honden – gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Dieren > Hondenkapsalon

hondenkapsalon trimsalon TIPSEen hondenkapsalon of trimsalon is een kapsalon voor honden pups en volwassen honden. Een hondenkapsalon is dan ook uitgerust met allerhande speciale scheerapparaten, haarkammen, tafels en zo meer om het trimmen van honden mogelijk te maken. Sommige hondenrassen hebben dergelijk moeilijk haar of haar dat sterk klit waardoor een regelmatige beurt bij het hondentrimsalon geen overbodige luxe is. Haar dat sterk klit kan zelfs pijnlijk zijn. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over het trimmen van honden met hondenkapsalons uit België en Nederland.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Hondenkapsalon en trimsalon

Vachtbehandeling van een pup, waarop letten ? – By princess Westie
Een pupje heeft heel veel te leren, als u dagelijks uw pupje leert wennen aan zijn vachtverzorging dan heeft hij daar een leven lang baat bij, neem daarvoor de juiste borstel en kam, en begin spelenderwijs met het aanleren, eerst borstelen dan nakammen, kijk dan ook voorzichtig in het bekje van de pup en ga met uw vingers over z'n tandjes, u mag dat dan ook op latere leeftijd doen, zodat de hond het toestaat als er in z'n bekje gekeken word, dit is bijvoorbeeld van groot belang als hij tandsteen heeft, dit kan men dan gemakkelijk weghalen, geef niet direct op als de pup bij z'n dagelijkse verzorging tegenstribbelt begin met 5 min. per dag, en vergeet niet hem te belonen en te zeggen hoe mooi hij is! u zult zien het word nog leuk! jong geleerd is oud gedaan toch?

Eerste bezoek bij hondenkapsalon – Doggylounge
Informeer bij elke trimster voor het eerste bezoekje wat er met uw hond zal gebeuren! Vele trimesters zullen met plezier een woordje uitleg geven... en u kan ongewenste verassingen vermijden

Tip voor het wassen van hondenvacht - Goldie
Vooraleer u uw hond of kat zelf wast, kam eerst uw dier volledig uit. Wassen met knopen zorgt voor wasklitten die zeer moeilijk tot niet uit te kammen zijn. Was altijd uw dier met een aangepaste shampoo nooit met uw eigen shampoo.

Elke hond kan terecht in een trimsalon ? – Hondenservice Liemde
Ook honden die periodiek erg verharen kunnen in de trimsalon terecht. Ze knappen enorm op van een bezoek aan een trimsalon en het scheelt heel veel los haar in huis!

Hoe kan je efficiënt vlooien bestrijden ? – Hondenkapster
Spijtig genoeg zal een anti-vlooienbandje niet meer helpen. U kan het behandelen door een speciale vloeistof in de nek te wrijven ofwel door de hond te wassen met anti-vlooienshampoo.

Tip voor het kiezen van een hondenkapsalon – Mirjam Kloppenburg
Ziet u een goed getrimde hond wandelen, vraag aan de eigenaresse / eigenaar waar zij/hij de hond heeft laten trimmen. U weet dan waar u met uw hond voor een trimbeurt heen kunt gaan.

3. Algemene informatie

Hondenkapsalon hond trimmen.

Hondenkapsalon TIPSMeer informatie bij volgende update.