Hondenschool trainen africhten van honden – gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Dieren > Hondenschool

hondenschool TIPSAls we een jonge hond of pup aankopen dan is het raadzaam om de hond goede manieren aan te leren hetgeen we kunnen op een hondenschool. Een hondenschool is een gespecialiseerde school specifiek voor het trainen en opleiden van honden. Deze opleiding of training van honden kan gaan van de basis manieren zoals het aan de voet lopen bij het wandelen tot het africhten van gespecialiseerde politiehonden voor allerhande speurwerk en beveiliging. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies voor het trainen van honden via een hondenschool in België en Nederland.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Hondenschool voor het trainen van honden

Mag uw hond voorop lopen als u anderen passeert? – Didogs
Eén van de 11 gouden regels voor succesvol leiding geven aan honden is zelf het initiatief nemen wanneer ‘’gevaren’’ van buitenaf de roedel bedreigen. Dit betekent dat uw hond niet voorop loopt wanneer u wandelaars of andere honden nadert of passeert.

Waarop letten bij bezoek aan een hondenschool ? – Busy with dogs
Alvorens een training of oefening te beginnen met uw hond, moet hij eerst ontspannen. Zoniet zal hij niet in staat zijn om geleerde commando's uit te voeren, laat staan nieuw gedrag aan te leren. Begin dus steeds voor elke training of voor elk bezoek aan de hondenschool met ontspannings- en aandachtsoefeningen!

Succes van speurhonden = succes van begeleider – Moreofthem
Wist u dat de rol van een speurhondengeleider vaak wordt onderschat? Het succes van een speurhond hangt in grote mate af van de kwaliteit van de geleider. Een speurhondgeleider houdt meer in dan alleen de lijn vast houden.

Waarom speuren speurhonden? – Capta Odor
De reukzin van de hond is één van de meest opmerkelijke zintuigen van de hond. Elke hond heeft de instinctieve drang om aan alles te snuffelen. Meten is weten en dit is ons voordeel. Een speurneus.

3. Algemene informatie

Hondenschool alle soorten honden trainen.

hondenschool TIPSMeer informatie bij volgende update.