Moto bromfiets scooter gratis TIPS uit België Nederland

U bent hier : Home > Auto > Moto's en scooters

moto bromfiets scooter TIPSMotoren en scooters zijn tweewielers met een motor. Het rijden met een moto of scooter is leuk en ontspannen en is uiteraard onderhevig aan allerhande regels en wetgeving. Zo is er een speciaal rijbewijs en motorkleding vereist. Inzake modellen zijn er vele merken en soorten in moto en scooter waardoor het moeilijk is een gepaste keuze te maken. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over moto en scooters, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u tevens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - moto bromfiets scooter

Al eens gedacht aan een opvouwbare scootmobiel? – scootmobiel-opvouwbaar.nl
Een opvouwbare scootmobiel (zitscooter voor bejaarden en mindervalide) biedt veel voordelen. Een opvouwbaar of inklapbaar model is aan te raden als u van plan bent uw scootmobiel vaak mee te nemen. Doordat deze compacter en lichter is geniet u van alle voordelen die een scootmobiel biedt terwijl u uw mobiele vrijheid behoudt. Met een opvouwbare scootmobiel zijn uw reismogelijkheden onbegrensd en is alles mogelijk.

De juiste motorkleding is van levensbelang – Motorkledij-Track.be
Let op bij de aanschaf van een motorbroek dat deze zeker lang genoeg is, daar deze in zitpositie op de motorfiets nog omhoog komt (alsook de protecties), en er anders kans is dat deze boven de motorlaarzen komt. In de motorspeciaalzaak zijn dan ook broeken in diverse lengtes verkrijgbaar.

CO2 uitstoot moet vermeld worden bij reclame motorfiets
Een nieuwe wettekst geeft aan dat binnenkort de CO2 uitstoot en het brandstof verbruik van motorfietsen op de motorfiets moet vermeld worden. De wettekst werd onlangs goedgekeurd in de Kamercommissie. Voor auto's was dit reeds verplicht en nu wordt deze verplichting doorgetrokken naar de moto scooter en motorfiets hetgeen kadert in de milieu richtlijnen. Met deze richtlijn trachten ze de motorrijder bewust te maken van de CO2 uitstoot en het brandstof verbruik bij de aanschaf van een nieuwe moto scooter of motorfiets wat tot nu toe steeds een ongekend gegeven was.

3. Algemene informatie

Moto scooter bromfiets, algemene informatie.

moto harley davidsonMeer informatie bij volgende update.