Home » Leuke motors en scooters – 5 weetjes Tips en advies
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Leuke motors en scooters – 5 weetjes Tips en advies

moto bromfiets scooter TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over motoren en scooters met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Populaire motor producten bij bol.com

Klik op “volgende” om meer producten te zien.
Klik op het artikel voor meer informatie bij bol.com. (Affiliate partner)

Tip 5 : Al eens gedacht aan een opvouwbare scootmobiel?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) scootmobiel-opvouwbaar.nl
Een opvouwbare scootmobiel (zitscooter voor bejaarden en mindervalide) biedt veel voordelen. Een opvouwbaar of inklapbaar model is aan te raden als u van plan bent uw scootmobiel vaak mee te nemen. Doordat deze compacter en lichter is geniet u van alle voordelen die een scootmobiel biedt terwijl u uw mobiele vrijheid behoudt. Met een opvouwbare scootmobiel zijn uw reismogelijkheden onbegrensd en is alles mogelijk.

Tip 4 : Filmpje: de knapste custom Lowrider bikes motoren

Ben je opzoek naar een custom lowrider bike? Bekijk dan zeker eens onderstaand filmpje van "Cool Bikes" met de coolste custom made lowrider bikes of motoren in USA.

Tip 3 : De juiste motorkleding is van levensbelang

(een tip van) Motorkledij Track
Let op bij de aanschaf van een motorbroek dat deze zeker lang genoeg is, daar deze in zitpositie op de motorfiets nog omhoog komt (alsook de protecties), en er anders kans is dat deze boven de motorlaarzen komt. In de motorspeciaalzaak zijn dan ook broeken in diverse lengtes verkrijgbaar.

Tip 2 : CO2 uitstoot moet vermeld worden bij reclame motorfiets

Een nieuwe wettekst geeft aan dat binnenkort de CO2 uitstoot en het brandstof verbruik van motorfietsen op de motorfiets moet vermeld worden. De wettekst werd onlangs goedgekeurd in de Kamercommissie. Voor auto's was dit reeds verplicht en nu wordt deze verplichting doorgetrokken naar de moto scooter en motorfiets hetgeen kadert in de milieu richtlijnen.

Met deze richtlijn trachten ze de motorrijder bewust te maken van de CO2 uitstoot en het brandstof verbruik bij de aanschaf van een nieuwe moto scooter of motorfiets wat tot nu toe steeds een ongekend gegeven was.

Tip 1 : Moto of scooter om gewoon lekker te genieten

moto harley davidsonMotoren bromfietsen en scooters zijn tweewielers met een motor waarop het leuk en aangenaam rijden is. Wie het al heeft ondernomen, zal het zeker kunnen beamen dat het rijden op een tweewieler gewoonweg leuk en ontspannen is. Lekker cruisen en genieten van de wind en de leuke omgeving.

Als je een bromfiets, scooter of moto gaat kopen dan zal je kunnen kiezen tussen een groot aanbod van merken en modellen. Van kleine cc naar grote cc wat de sterkte en vermogen van de motor aangeeft en uiteraard je wijze van rijden mede bepaald.

Let er tevens even op dat bij het rijden met een moto speciale motorkleding verplicht is en er uiteraard speciale rijbewijzen nodig zijn met de nodige verzekeringen om de openbare weg te betreden.

Bekijk alle motoraccessoires bij bol.com (Adv)


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Rijbewijs bromfiets moto
Fietsen en elektrische fietsen
- Auto kopen of verkopen
Zomerbanden en winterbanden

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google