Autotuning chiptuning gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Auto > Autotuning

autotuning chiptuning TIPSHoudt u van bombastische uitlaten, sportstoelen, spoilers, extravagante velgen en zo meer. Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij de autotuning specialisten om uw wagen een geheel andere look te bezorgen. Bij autotuning of cartuning wordt zowel de look als de prestatie van de auto verbeterd waardoor de auto een werk op maat wordt. Ook de pk's en andere kenmerken kunnen via chiptuning aangepast worden. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over autotuning cartuning en chiptuning , u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - autotuning chiptuning

Hoe krijg je meer vermogen in hybride turbo? – Celtemp-services.nl
Upgraden naar een Hybrid turbo is een goed alternatief voor meer vermogen uit een plug&play turbo, Hybrid betekend: aangepaste turbo voor meer flow en vermogen. aan de buitenkant is hier echter niet veel van te zien.

Chiptuning en besparing – ATM chiptuning.com
Trek ook na een chiptuning langzaam op. Door hard op te trekken verbruikt uw auto zeer veel brandstof. Langzamer optrekken kan de autorijder wel 15% brandstof besparing opleveren.

Chiptuning bij extreme weersomstandigheden – Aspen chiptuning.nl
Als U met uw auto die gechipt is naar een land gaat waar extreme weersomstandigheden zijn laat U tuning dan aanpassen voor optimaal resultaat.

Tip voor economisch autorijden – Ziptuning.nl
Wist u dat wanneer u zuinig wilt rijden er 3 zaken van belang zijn?
1. Raak zo min mogelijk het gaspedaal aan. Het klinkt logisch maar probeer het maar eens!
2. Laat uw auto alleen optrekken in het toerengebied waar het meeste koppel aanwezig is.
3. Schakel over naar een volgende versnelling net voordat koppel wegvalt. In realiteit betekent dit dat u sneller kunt overschakelen dan u denkt. Dit efficiënte rijden zorgt voor een duidelijk lager verbruik.

Waarom wagens testen op een testbank ? CTH.be
Tegenwoordig zijn moderne wagens alleen nog maar te testen via een modern gekoppelde testbank. Dit door het feit dat bij simpele vermogentestbanken de ABS en de tractiecontrole tussenkomen, zelfs wanneer deze uitgeschakeld worden.

3. Algemene informatie

Autotuning en chiptuning, algemene informatie.

autotuningMeer informatie bij volgende update.