Boten jacht plezierboten zeilboten gratis TIPS uit België Nederland

U bent hier : Home > Auto > Boten en jachten

boten jacht zeilboot speedboot TIPSBoten en jachten zijn plezierboten waarin ontspannen troef is. Boten en jachten worden dan ook veelal in het weekend gebruikt om een dagje uit te varen. Om te kunnen varen op de waterwegen is een vaarbrevet vereist waarvoor een vaarexamen dient afgelegd te worden. Inzake boten en jachten zijn er vele modellen en uitvoeringen volgens wens en prijs. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over boten en jachten, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u tevens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - boten en plezierboten

Wanneer heeft u een vaarbewijs nodig? – Yachtchartergent.be
Wist u dat u in België en Nederland vaarbewijsvrij een motorboot mag varen tot 15 meter lengte en max. 20 km/u voor vaarvakantie.

Tip voor het aanleggen van boten met spudpalen – Spudpaal.nl
Aanleggen is niet altijd simpel. Je mist met de landvast nt de bolder op de wal en de boot verwaait meteen. Ankeren is voor de meeste watersporters al helemaal een gedoe. Wie is er niet s nachts wel eens geschrokken uit zijn bed gesprongen omdat het anker slipte? Dat is allemaal verleden tijd. Hollandia heeft een simpel, maar revolutionair aanmeersysteem op de markt gebracht voor de pleziervaart: telescopische spudpalen.
Je vaart de boot naar de gewenste aanmeerplaats, drukt op de knop en de spudpalen zakken rustig in de bodem. Binnen enkele seconden lig je veilig en precies daar waar je wilt afgemeerd. Muurvast verankerd. Makkelijker kan niet. Wegvaren gaat al net zo simpel. En druk op de knop en de boot is vrij om weg te varen. Bedenk hoe handig dit is bij het wachten voor een brug of sluis, maar ook aanmeren aan een steiger of in de ligbox is nu in een handomdraai gebeurd. De spudpalen steken maximaal 5 meter diep, zodat je in Nederland en omringende landen eigenlijk bijna overal kunt afmeren. Het laten inbouwen van spudpalen is bovendien betaalbaar, er is geen schade aan het schip en de installatie kan binnen onzichtbaar worden weggewerkt. Binnenvaartschippers zijn al jarenlang enthousiast gebruiker; het is nu tijd dat de recreant ook dit praktische afmeersysteem ontdekt.

3. Algemene informatie

Boten jachten speedboten zeilboten, algemene informatie.

speedboot TIPSMeer informatie bij volgende update.