Vrachtwagens trekker oplegger – gratis TIPS en informatie uit België en Nederland

U bent hier : Home > Auto > Vrachtwagens

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over vrachtwagens trekker oplegger, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

vrachtwagen trekker oplegger TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Artikel 1 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact


Zijn vrachtwagen en aanhanger eurovignet plichtig? (een tip van) Dicar

Bij de aanschaf van een vrachtwagen onder de 12 ton, dus onder het eurovignet. Let erop dat je eventuele aanhangwagen een niet te zwaar MTM heeft. De MTM van de vrachtwagen en die van de aanhangwagen worden immers opgeteld. Indien de som 12 ton of meer bedraagt, ben je eurovignet-plichtig. Er zijn wel tussenoplossingen.


Algemene informatie

amerikaanse truck trekker vrachtwagenVrachtwagens zijn er in verschillende maten, gewichten en uitvoeringen. Naargelang de functionaliteit zal eenieder zijn eigen specifieke truck uitzoeken gaande van een trekker met oplegger tot bakwagens.Vrachtwagens worden gebruikt om goederen te transporteren waarbij het soort product een impact kan hebben op de uitvoering van de vrachtwagen. Zo zal een standaard huifwagen geheel anders zijn dan een koelwagen bijvoorbeeld of een tankwagen die vloeistoffen vervoerd. Ook in het type trekker zijn heel wat verschillen zichtbaar volgens de merken en de treksterktes. Kortom, ben je opzoek naar een vrachtwagen trekker, dan zal je gegarandeerd verbaasd zijn van de modellen en mogelijkheden.

ZIE OOK:
> Transport en vervoer
> Koerierdienst
> Zomerbanden en winterbanden
> Voorruiten
> Vrachtwagen huren
> Vrachtwagen leasen
Meer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.