Verborgen camera – effe lachen met leuke filmpjes

U bent hier : Home > Verborgen camera

Even goed lachen en gieren? Op deze pagina vind je een verzameling van allerhande leuke verborgen camera filmpjes. Je kan de filmpjes uitvergroten om op volledig scherm te zien.

Moet er nog shampoo zijn?

Beeld je even in. Je bent aan het strand en je wilt even je haar wassen. Lijkt simpel, toch? Ja, behalve als je in de maling genomen wordt. Nevenstaand verborgen camera filmpje toont je hoe een beetje shampoo leidt naar de nodige frustraties en ergernis.

Boete op het strand

Voor wat kan je nu een boete krijgen op een strand, vraag je jezelf wellicht af. Wel kijk dan maar eens naar nevenstaand verborgen camera filmpje. Ook de strandgangers begrijpen het niet zo goed.

Sneeuwman in de zomer ??

Een sneeuwman in de zomer. Toch een beetje vreemd, niet? Nevenstaand verborgen camera filmpje toont je waarom je een sneeuwman in de zomer zeker niet mag vertrouwen.

Het werftoilet

Als je op toilet zit, dan wil je even wat tijd voor jezelf. Al is dit niet zo evident bij een werftoilet zoals nevenstaand filmpje laat zien.

Hoe reageer jij op een krokodil?

Beeld je even in. Je ligt lekker gezellig in het water of op een bootje en je ziet plots een krokodil op je afkomen. Hoe zou jij reageren? Nevenstaand verborgen camera filmpje toont alvast de reactie van anderen.

Hond eet GSM mobieltje, wat nu?

Wat zou jij doen als je vaststelt dat je hond je GSM mobieltje heeft opgegeten? Ik zou het eerlijk gezegd ook niet weten. Nevenstaand verborgen camera filmpje toont alvast één manier hoe het kan, tot verbazing van de omstaanders.

Superman bestaat

Dit filmpje bewijst dat superman echt bestaat. Toen hij klein was althans. Kijk maar hoe omstaanders in dit verborgen camera filmpje reageren op de superkrachten van superkid.

Effe de landmeter helpen

Wat doe je als een landmeter je vraagt om even het vlaggetje van de meetpaal vast te houden? Dan doe je dit, toch? Thans denk ik dat je, na het zien van nevenstaand verborgen camera filmpje, zal twijfelen.

Geen pijn bij de tandarts

Als je tandpijn hebt dan is een bezoekje aan de tandarts noodzaak, maar wat doe je als je bang bent van de tandarts. Nevenstaand verborgen camera filmpje toont je hoe sommige mannen hun tandpijn volledig vergeten bij het zien van de tandarts. Misschien een tip voor andere tandartsen?

Kan jij mijn tennisbal even pakken?

Als iemand je tijdens het tennissen vraagt om een tennisbal, die fout geslagen is, even te pakken dan doe je dat even, toch? De personen in nevenstaand filmpje twijfelen thans.

Yes, ik heb beet !! Wat nu?

Als je iemand gaat helpen, zorg er dan zeker voor dat je zelf niet dient geholpen te worden zoals in nevenstaand verborgen camera filmpje.

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - GezondheidHobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes