Bevestigingsmaterialen – TIPS en weetjes uit België en Nederland

U bent hier : Home > Magazijn > Bevestigingsmateralen

bevestigingsmateriaal bouten moeren en meer TIPS

Onderstaande artikelen en tips worden u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.

> Artikel 1 : zie volgende update


Bevestigingsmaterialen nodig, al eens aan kombi-bouten gedacht? (een tip van) Gebrema

Indien grote aantallen klein formaat bevestigingsmaterialen zoals schroeven gebruikt, in combinatie met rondellen of onderlegringen, dan levert het u veel tijdsbesparing en vermindering van materiaalverlies indien uw zogeheten kom-schroeven / kombi-bouten toepast. Dit zijn bouten of schroeven die reeds voorzien van een rondellen of sluitring, of borgring. Door de producent zijn bij productie schroef en rondellen te samen gevoegd.

Tip voor het inkopen van bevestigingsmateriaal (een tip van) Budget Fasteners

Wat betreft bij het inkopen van bevestigingsmateriaal, wordt er altijd gelet op een aantal populaire maten of uitsluitend gekeken naar de schroef. De branche weet dit en probeert zijn marge terug te halen op de moeren of sluitringen, die altijd nodig zijn. Veel slimmer is om naar de complete aanbieding te kijken en zo te besparen op de complete bestelling of inkoop.

Algemene informatie

Bevestigingsmateriaal TIPSBevestigingsmaterialen zijn materialen die we gebruiken om producten aan elkaar te bevestigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bouten en moeren, nagels, rivetten en popnagels en klinknagels, schroeven en zo meer. De markt biedt een brede waaier aan, bevestigingsmateriaal waardoor het vaak moeilijk is de gepaste keuze te maken. Elk type materiaal of product heeft zo wel een meest gepast bevestigingsmateriaal. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over bevestigingsmaterialen, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

ZIE OOK:
> Kratten en bakken
> Magazijninrichting
> Metaalbewerking

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties