Industriebouw – Tips voor het bouwen van een kantoor of magazijn

U bent hier : Home > Kantoor > Industriebouw

Industriebouw magazijn kantoor TIPS

Op deze pagina vindt U leuke TIPS en advies voor de beste industriebouw, U aangeboden door de vakman/vrouw in je buurt met studies en onderzoeken van Universiteiten.

Industriebouw TOPPER

PRIJS magazijnrekken bij bol.com
(Advertentie)

Tip 3 : Betonnen prefab of stalen constructie bij industriebouw?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Viviti Industriebouw
Een betonnen (prefab) constructie heeft op zich een betere brandweerbaarheid dan een stalen constructie. Toch kan een stalen constructie brandwerend geschilderd worden en een gecertificeerde Rf-waarde van 1 uur behalen. Een stalen constructie is veel slanker dan een betonnen constructie wat plaatswinst met zich meebrengt. De stalen constructie is ook lichter wat tot een lichtere (goedkopere) fundering resulteert.

Tip 2 : Industriebouw met hoge stapeling

(een tip van) Frisomat
Als u op zoek bent naar een opslagplaats voor goederen en u wil deze hoog stapelen, is het beter om een industriebouw te kiezen met rechte wanden. Zo kan u de goederen stapelen tot de hoogte van de dakgoot.

Tip 1 : Algemene informatie Industriebouw

Industriebouw kantoor magazijn nieuwbouwDenkt u eraan om een industriebouw te laten bouwen zoals bijvoorbeeld een bedrijfshal of een opslagruimte of kantoren of een productiefaciliteit waarvoor u hallen en een kantoor dient te voorzien, dan staat u voor een hele uitdaging.

Hiervoor kan u beroep doen op de industriebouw. Zij kunnen u assisteren in zowel het ontwerp als het bouwproject om een sleutel-op-de-deur project aan te reiken.

Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over industriebouw, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Aannemers en bouwonderneming
Bouwplan en architecten