Labels en etiketten – Tips voor je beste label of etiket zelfklevend en los

U bent hier : Home > Magazijn > Labels en etiketten

Labels en etiketten TIPS voor je beste label of etiket zelfklevend en los

knop banner ludo claes 03TIPS en advies voor de beste labels en zelfklevende etiketten - 5000+ TIPS met studies en onderzoeken van Universiteiten.

Tip 1 : Tips voor ideale labels etiketten voor webshops

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Labelstree
Een goede tip, is het gebruiken van geïntegreerde labels voor uw webshop. Dit A4 papier met één verwijderbare zelfklevend label maakt het logistiek binnen jouw bedrijf foutloos, gemakkelijk en snel.

Naast geïntegreerde labels biedt de markt tevens dubbel geïntegreerde labels in verschillende formaten voor het gemakkelijk en snel maken van “orders verzenden” en “retourneren” voor jouw bedrijf en jouw klanten.

Duurzaamheid en het milieu zijn uiteraard eveneens erg belangrijk en daarom is het aan te raden papier te prefereren dat PEFC gecertificeerd is.

Om aan alle groene eisen en wensen van je bedrijf te voldoen is het raadzaam de CO2 voetafdruk laag te houden bij de productie van de labels wat mogelijk wordt door ondermeer alle formulieren te produceren in een CO2-neutrale drukkerij.

Algemene informatie Labels en etiketten

Barcode TIPSLabels en etiketten worden gebruik om producten en verpakkingen te identificeren. Etiketten en labels worden hiervoor uniek bedrukt met de vereiste gegevens waardoor een product, verpakking of pakje een unieke identificatie krijgt.

Labels en etiketten worden ook in magazijnen, opslagruimtes en kantoren gebruikt om allerhande producten te identificeren. Hierin kan tevens automatisatie geïntegreerd worden zoals unieke barcode of RFID technologie. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over labels en etiketten, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.

knop banner ludo claes 03


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Karton dozen
Bakken en kratten
Pallets en containers
Verpakking