Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Leuke etiketten en labels met weetjes TIPS en advies

labels zelfklevende etiketten TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over labels en etiketten met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

FILMTIP
Leuke tips voor het kleven van labels op hout - Naamelijk

NIEUW - Tip 2 : Tips voor ideale labels etiketten voor webshops

(een tip van) Labelstree
Een goede tip, is het gebruiken van geïntegreerde labels voor uw webshop. Dit A4 papier met één verwijderbare zelfklevend label maakt het logistiek binnen jouw bedrijf foutloos, gemakkelijk en snel.

Naast geïntegreerde labels biedt de markt tevens dubbel geïntegreerde labels in verschillende formaten voor het gemakkelijk en snel maken van “orders verzenden” en “retourneren” voor jouw bedrijf en jouw klanten.

Duurzaamheid en het milieu zijn uiteraard eveneens erg belangrijk en daarom is het aan te raden papier te prefereren dat PEFC gecertificeerd is.

Om aan alle groene eisen en wensen van je bedrijf te voldoen is het raadzaam de CO2 voetafdruk laag te houden bij de productie van de labels wat mogelijk wordt door ondermeer alle formulieren te produceren in een CO2-neutrale drukkerij.

Tip 1 : Algemene informatie Labels en etiketten

Barcode TIPSLabels en etiketten worden gebruik om producten en verpakkingen te identificeren. Etiketten en labels worden hiervoor uniek bedrukt met de vereiste gegevens waardoor een product, verpakking of pakje een unieke identificatie krijgt.

Labels en etiketten worden ook in magazijnen, opslagruimtes en kantoren gebruikt om allerhande producten te identificeren. Hierin kan tevens automatisatie geïntegreerd worden zoals unieke barcode of RFID technologie. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over labels en etiketten, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Karton dozen TIPS
Bakken en kratten TIPS
Pallets en containers TIPS
Verpakking TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie