Home » Leuke schoonloopmatten en entreematten met weetjes en TIPS
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Leuke schoonloopmatten en entreematten met weetjes en TIPS

schoonloopmat inkommat logomat TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over schoonloopmatten en inkommatten met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Populaire entreematten bij bol.com

Klik op “volgende” om meer producten te zien.
Klik op het artikel voor meer informatie bij bol.com. (Affiliate partner)

Tip 3 : Waarom schoonloopmatten in uw bedrijf?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Moderna
Schoonloopmatten zijn vooral geschikt voor entrees. Ze beschermen kostbare vloeren en verlagen de schoonmaakkosten. Ze staan garant voor een optimale opname van zowel droog als nat vuil. Voorzien van een antislip zorgen ze voor een veilig loopvlak zonder plooien en met een veiligheidsprofiel aan de randen. Schoonloopmatten zijn leverbaar in verschillende maten. Ook is er de mogelijkheid om de mat te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo in vele kleuren!!

Tip 2 : Wilt u zelf uw logomat ontwerpen? Enkele tips

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Logomatten concurrent
Gaat u uw logomat zelf ontwerpen houdt u dan rekening met het volgende: De resolutie van geprinte logomatten is een stuk lager dan drukwerk op papier. Houdt lijnen minimaal 3mm dik, tekst minimaal 4cm hoog en gebruik kleuren die voldoende contrast met elkaar hebben. Zo krijgt u het beste resultaat!

Tip 1 : Algemene informatie over inkommatten

Schoonloopmat TIPS inkommat logomatSchoonloopmatten of inkommatten zijn matten die aan de inkom van een winkel of kantoor worden gelegd waarop de voeten geveegd kunnen worden. Ze dragen er zorg voor dat de vloer van de winkel ietwat langer netjes en proper blijft.

Schoonloopmatten zijn vaak groter of langer waardoor men goed de voeten kan vegen en tijdens het wandelen over de mat, de schoenen van allerlei vuiltjes wordt ontdaan.

Inkommatten of entreematten kunnen ook als logomatten gebruikt worden waarbij het logo van de winkel of bedrijf wordt gedrukt. Hierdoor ziet de bezoeker bij binnenkomst direct de naam van de winkel of bedrijf.

Bekijk alle inkommatten bij bol.com (Adv)


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Matten en tapijten
Schoonmaak en schoonmaakbedrijf
- Rode loper bij de ingang

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google