U bent hier : / Home / Leuke schoonloopmatten en entreematten met weetjes en TIPS

 

Leuke schoonloopmatten en entreematten met weetjes en TIPS

schoonloopmat inkommat logomat TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over schoonloopmatten en inkommatten met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Heb je ook een leuke tip of artikel over inkommatten, dan kan deze hier gepubliceerd worden met website links of backlinks naar jouw website.

Video filmpje TIP
Inkommatten systeem - Hoe werkt het ACO Cleanbox systeem - Bouwkampioen


Uw tip + website link hier?

NIEUW - Tip 3 : Waarom schoonloopmatten in uw bedrijf?

(een tip van) Moderna
Schoonloopmatten zijn vooral geschikt voor entrees. Ze beschermen kostbare vloeren en verlagen de schoonmaakkosten. Ze staan garant voor een optimale opname van zowel droog als nat vuil. Voorzien van een antislip zorgen ze voor een veilig loopvlak zonder plooien en met een veiligheidsprofiel aan de randen. Schoonloopmatten zijn leverbaar in verschillende maten. Ook is er de mogelijkheid om de mat te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo in vele kleuren!!

Tip 2 : Wilt u zelf uw logomat ontwerpen? Enkele tips

(een tip van) Logomatten concurrent
Gaat u uw logomat zelf ontwerpen houdt u dan rekening met het volgende: De resolutie van geprinte logomatten is een stuk lager dan drukwerk op papier. Houdt lijnen minimaal 3mm dik, tekst minimaal 4cm hoog en gebruik kleuren die voldoende contrast met elkaar hebben. Zo krijgt u het beste resultaat!

Tip 1 : Algemene informatie over inkommatten

Schoonloopmat TIPS inkommat logomatSchoonloopmatten of inkommatten zijn matten die aan de inkom van een winkel of kantoor worden gelegd waarop de voeten geveegd kunnen worden. Ze dragen er zorg voor dat de vloer van de winkel ietwat langer netjes en proper blijft.

Schoonloopmatten zijn vaak groter of langer waardoor men goed de voeten kan vegen en tijdens het wandelen over de mat, de schoenen van allerlei vuiltjes wordt ontdaan.

Inkommatten of entreematten kunnen ook als logomatten gebruikt worden waarbij het logo van de winkel of bedrijf wordt gedrukt. Hierdoor ziet de bezoeker bij binnenkomst direct de naam van de winkel of bedrijf.


Uw tip over inkommatten met links of backlinks naar uw website

Tips van de vakman KLEINHeb je ook een leuke tip over inkommatten, dan kan je tip op deze website pagina gepubliceerd worden met website links of backlinks naar jouw website. Je tip wordt bovenaan op de pagina geplaatst zodat deze snel gezien en effectief gelezen wordt. Bij jouw tip (meer dan 200 woorden) wordt tevens nevenstaande foto "TIP van de Vakman/vakvrouw" geplaatst zodat je tip extra gezien wordt. Een tip aanmelden is volledig GRATIS (excl. backlink). Elke tip wordt vooraf goedgekeurd en manueel geplaatst binnen ca 7 werkdagen. Je krijgt een mailtje na plaatsing ter controle.

Wist je trouwens dat een tip wel eens de beste reclame ooit zou kunnen zijn voor je bedrijf of zaak? Een tip wordt namelijk effectief gelezen waardoor je bedrijf effectief gezien en positief geëvalueerd wordt. Bezoekers die vervolgens jouw website vanuit deze website bezoeken zijn dus niet zo maar bezoekers, ze zijn echt geïnteresseerd. Deze website genereert voor jouw dus leads.

Wist je tevens dat een website link of backlink naar jouw website vanuit een website met gerelateerde inhoud (deze website) het beste middel is voor je website SEO om hoog te scoren in zoekmachines zoals Google. Ook een tip publiceren? Zeker doen dus, en het is gratis (excl backlink).

Uw tip aanmelden


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Matten en tapijten
Schoonmaak en schoonmaakbedrijf
- Rode loper bij de ingang

Deel deze tips zeker met je vrienden.


(Wekelijks publiceren we nieuwe TIPS en onderzoeken)
(Heb je ook een leuke tip of artikel over een bepaald thema? Zend het even toe. Misschien publiceren we het op deze website.)