Leuke schoonloopmatten en inkommatten – 3 weetjes TIPS en advies

U bent hier : Home > Kantoor > Schoonloopmatten

schoonloopmat inkommat logomat TIPS

Op deze pagina vindt U leuke TIPS en advies voor de beste inkommatten, U aangeboden door de vakman/vrouw in je buurt met studies en onderzoeken van Universiteiten.

Inkommatten TOPPER

Prijzen inkommatten bij bol.com
(advertentie)

Tip 3 : Waarom schoonloopmatten in uw bedrijf?

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Moderna
Schoonloopmatten zijn vooral geschikt voor entrees. Ze beschermen kostbare vloeren en verlagen de schoonmaakkosten. Ze staan garant voor een optimale opname van zowel droog als nat vuil. Voorzien van een antislip zorgen ze voor een veilig loopvlak zonder plooien en met een veiligheidsprofiel aan de randen. Schoonloopmatten zijn leverbaar in verschillende maten. Ook is er de mogelijkheid om de mat te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo in vele kleuren!!

Tip 2 : Wilt u zelf uw logomat ontwerpen? Enkele tips

Tips van de vakman KLEIN(een tip van) Logomatten concurrent
Gaat u uw logomat zelf ontwerpen houdt u dan rekening met het volgende: De resolutie van geprinte logomatten is een stuk lager dan drukwerk op papier. Houdt lijnen minimaal 3mm dik, tekst minimaal 4cm hoog en gebruik kleuren die voldoende contrast met elkaar hebben. Zo krijgt u het beste resultaat!

Tip 1 : Algemene informatie over inkommatten

Schoonloopmat TIPS inkommat logomatSchoonloopmatten of inkommatten zijn matten die aan de inkom van een winkel of kantoor worden gelegd waarop de voeten geveegd kunnen worden. Ze dragen er zorg voor dat de vloer van de winkel ietwat langer netjes en proper blijft.

Schoonloopmatten zijn vaak groter of langer waardoor men goed de voeten kan vegen en tijdens het wandelen over de mat, de schoenen van allerlei vuiltjes wordt ontdaan.

Inkommatten of entreematten kunnen ook als logomatten gebruikt worden waarbij het logo van de winkel of bedrijf wordt gedrukt. Hierdoor ziet de bezoeker bij binnenkomst direct de naam van de winkel of bedrijf.

Prijzen inkommatten bij bol.com
(advertentie)


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Matten en tapijten
Schoonmaak en schoonmaakbedrijf
- Rode loper bij de ingang