Schoonloopmatten en inkommatten – TIPS en advies uit België Nederland – studies en onderzoek

U bent hier : Home > Kantoor > Schoonloopmatten

schoonloopmat inkommat logomat TIPS

Tip 2 : Waarom schoonloopmatten in uw bedrijf? (een tip van) Moderna

Schoonloopmatten zijn vooral geschikt voor entrees. Ze beschermen kostbare vloeren en verlagen de schoonmaakkosten. Ze staan garant voor een optimale opname van zowel droog als nat vuil. Voorzien van een antislip zorgen ze voor een veilig loopvlak zonder plooien en met een veiligheidsprofiel aan de randen. Schoonloopmatten zijn leverbaar in verschillende maten. Ook is er de mogelijkheid om de mat te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo in vele kleuren!!

Tip 1 : Wilt u zelf uw logomat ontwerpen? Enkele tips (een tip van) Logomatten concurrent

Gaat u uw logomat zelf ontwerpen houdt u dan rekening met het volgende: De resolutie van geprinte logomatten is een stuk lager dan drukwerk op papier. Houdt lijnen minimaal 3mm dik, tekst minimaal 4cm hoog en gebruik kleuren die voldoende contrast met elkaar hebben. Zo krijgt u het beste resultaat!INKOMMATTEN : Algemene informatie

Schoonloopmat TIPS inkommat logomatSchoonloopmatten of inkommatten zijn matten die aan de inkom van een winkel of kantoor worden gelegd waarop de voeten geveegd kunnen worden. Ze dragen er zorg voor dat de vloer van de winkel ietwat langer netjes en proper blijft. Schoonloopmatten zijn vaak groter of langer waardoor men goed de voeten kan vegen en tijdens het wandelen over de mat, de schoenen van allerlei vuiltjes wordt ontdaan.

Inkommatten of entreematten kunnen ook als logomatten gebruikt worden waarbij het logo van de winkel of bedrijf wordt gedrukt. Hierdoor ziet de bezoeker bij binnenkomst direct de naam van de winkel of bedrijf.

ZIE OOK:
> Matten en tapijten
> Schoonmaak en schoonmaakbedrijf

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

> Meer kantoor TIPS
Moppen en grappen
Promoties