Schoonloopmatten en entreematten met weetjes en TIPS

schoonloopmat inkommat logomat TIPS

Hier vindt u leuke TIPS en studies van Universiteiten over inkommatten.

♥ Leuke inkommatten kopen + promoties
- bol.com / inkommatten promo's
- Amazon / inkommatten promo's

FILMTIP
Hoe werkt de cleanbox inkommat - ACO

NIEUW - Tip 4 : Enkele tips voor het kiezen en onderhouden van een deurmat inkommat:

Ludo claes TIPSMateriële zaken: Denk na over het materiaal van de deurmat. Kokos (gemaakt van kokosnootschillen), rubber en synthetische vezels zijn populaire keuzes vanwege hun duurzaamheid en weerbestendigheid. Kokosmatten zijn ideaal voor het afschrapen van vuil en puin, terwijl rubberen matten gemakkelijk schoon te maken en snel te drogen zijn.

Grootte en vorm: Zorg ervoor dat de deurmat de juiste maat heeft voor uw deuropening. De ruimte moet groot genoeg zijn zodat mensen gemakkelijk hun voeten kunnen vegen voordat ze naar binnen gaan, maar niet zo groot dat deze de deur blokkeert. Rechthoekige matten zijn traditioneel, maar er zijn ook ovale, ronde of nieuw gevormde matten die bij uw stijl passen.

Dikte: Kies voor een deurmat met een dikte die ervoor zorgt dat vuil effectief wordt vastgehouden zonder struikelgevaar. Matten die te dun zijn, verwijderen vuil mogelijk niet effectief, terwijl te dikke matten hinderlijk kunnen worden.

Antislip achterkant: Zoek naar een mat met een antislip achterkant om ongelukken te voorkomen, vooral bij nat weer. Deze functie zorgt ervoor dat de mat op zijn plaats blijft en biedt stabiliteit voor degenen die uw huis binnenkomen en verlaten.

Weerbestendigheid: Kies een deurmat die bestand is tegen de elementen als deze buiten wordt geplaatst. Matten gemaakt van weerbestendige materialen zoals rubber of polypropyleen zijn ideaal voor gebruik buitenshuis, omdat ze bestand zijn tegen regen, sneeuw en blootstelling aan de zon zonder te verslechteren.

Gemakkelijk schoon te maken: Kies een deurmat die gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Matten gemaakt van synthetische materialen of rubber kunnen doorgaans worden afgespoten of uitgeschud om vuil en puin te verwijderen. Het kan zijn dat kokosmatten meer moeite kosten om schoon te maken, zoals stofzuigen of opkloppen met een bezem.

Persoonlijk tintje: Overweeg om een persoonlijk tintje aan uw deurmat toe te voegen met een eigen ontwerp, monogram of welkomstbericht. Veel detailhandelaren bieden aanpasbare opties, waarmee u een unieke entree kunt creëren die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Regelmatig draaien: Om de levensduur van uw deurmat te verlengen en een gelijkmatige slijtage te garanderen, kunt u deze regelmatig draaien. Dit voorkomt overmatige slijtage van één deel van de mat en helpt de doeltreffendheid ervan bij het vasthouden van vuil en vocht te behouden.

Gebruik binnen of buiten: Bepaal of uw deurmat binnen of buiten wordt geplaatst, omdat dit uw materiaalkeuze en ontwerp zal beïnvloeden. Bij binnenmatten kan de nadruk meer op esthetiek liggen, terwijl bij buitenmatten prioriteit wordt gegeven aan duurzaamheid en weerbestendigheid.

Vervang indien nodig: houd de staat van uw deurmat in de gaten en vervang deze wanneer tekenen van slijtage zichtbaar worden. Een versleten mat houdt vuil en vocht mogelijk niet effectief vast, waardoor zijn functie teniet wordt gedaan en mogelijk schade aan uw vloeren wordt veroorzaakt.

Door deze tips te volgen, kun je een deurmat kiezen die niet alleen het uiterlijk van je hal verbetert, maar ook effectief vuil en vocht vasthoudt om je huis schoon en netjes te houden. Vergeet niet om uw deurmat regelmatig schoon te maken en te onderhouden om de levensduur en functionaliteit ervan te garanderen.

Tip 3 : Waarom schoonloopmatten in uw bedrijf?

(een tip van) Moderna
Schoonloopmatten zijn vooral geschikt voor entrees. Ze beschermen kostbare vloeren en verlagen de schoonmaakkosten. Ze staan garant voor een optimale opname van zowel droog als nat vuil. Voorzien van een antislip zorgen ze voor een veilig loopvlak zonder plooien en met een veiligheidsprofiel aan de randen. Schoonloopmatten zijn leverbaar in verschillende maten. Ook is er de mogelijkheid om de mat te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo in vele kleuren!!

Tip 2 : Wilt u zelf uw logomat ontwerpen? Enkele tips

(een tip van) Logomatten concurrent
Gaat u uw logomat zelf ontwerpen houdt u dan rekening met het volgende: De resolutie van geprinte logomatten is een stuk lager dan drukwerk op papier. Houdt lijnen minimaal 3mm dik, tekst minimaal 4cm hoog en gebruik kleuren die voldoende contrast met elkaar hebben. Zo krijgt u het beste resultaat!

Tip 1 : Algemene informatie over inkommatten

Schoonloopmat TIPS inkommat logomatSchoonloopmatten of inkommatten zijn matten die aan de inkom van een winkel of kantoor worden gelegd waarop de voeten geveegd kunnen worden. Ze dragen er zorg voor dat de vloer van de winkel ietwat langer netjes en proper blijft.

Schoonloopmatten zijn vaak groter of langer waardoor men goed de voeten kan vegen en tijdens het wandelen over de mat, de schoenen van allerlei vuiltjes wordt ontdaan.

Inkommatten of entreematten kunnen ook als logomatten gebruikt worden waarbij het logo van de winkel of bedrijf wordt gedrukt. Hierdoor ziet de bezoeker bij binnenkomst direct de naam van de winkel of bedrijf.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Matten en tapijten
Schoonmaak en schoonmaakbedrijf
- Rode loper bij de ingang

Deel deze tips zeker met je vrienden.


 
U bent hier : / Home / Schoonloopmatten en entreematten met weetjes en TIPS