Schoonloopmatten inkommatten logomatten gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Schoonloopmatten

schoonloopmat inkommat logomat TIPSSchoonloopmatten of inkommatten zijn matten die aan de inkom van een winkel of kantoor worden gelegd waarop de voeten geveegd kunnen worden. Inkommatten of entreematten kunnen ook als logomatten gebruikt worden waarbij het logo van de winkel of bedrijf wordt gedrukt. Hierdoor ziet de bezoeker bij binnenkomst direct de naam van de winkel of bedrijf. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over inkommatten of schoonloopmatten of entreematten, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact

2. MINI-TIPS - Schoonloopmatten en inkommatten

Waarom schoonloopmatten in uw bedrijf? – Moderna
Schoonloopmatten zijn vooral geschikt voor entrees. Ze beschermen kostbare vloeren en verlagen de schoonmaakkosten. Ze staan garant voor een optimale opname van zowel droog als nat vuil. Voorzien van een antislip zorgen ze voor een veilig loopvlak zonder plooien en met een veiligheidsprofiel aan de randen. Schoonloopmatten zijn leverbaar in verschillende maten. Ook is er de mogelijkheid om de mat te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo in vele kleuren!!

Wilt u zelf uw logomat ontwerpen? Enkele tips – Logomatten concurrent
Gaat u uw logomat zelf ontwerpen houdt u dan rekening met het volgende: De resolutie van geprinte logomatten is een stuk lager dan drukwerk op papier. Houdt lijnen minimaal 3mm dik, tekst minimaal 4cm hoog en gebruik kleuren die voldoende contrast met elkaar hebben. Zo krijgt u het beste resultaat!

3. Algemene informatie

Schoonloopmatten inkommatten logomatten.

Schoonloopmat TIPS inkommat logomatMeer informatie bij volgende update.