Palletwagen pompwagen pallettruck gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Magazijn > Palletwagens

palletwagen pallettruck pompwagen TIPSEen pallettruck of palletwagen of ook wel pompwagen genoemd zijn wagens die gebruikt worden om in een magazijn of opslagruimte pallets of paletten met goederen te verplaatsen. Pompwagens of palletwagens zijn voorzien van een hydraulisch pompje hetgeen opgepompt wordt door het op en neer bewegen van de handgreep. Bij elke neerwaartse beweging zullen de vorken van de pompwagen ietwat omhoog bewegen waardoor de pallet omhoog gaat. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over pallettrucks, pompwagens en palletwagens, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Palletwagens en pompwagens

Welke gasveer past best op uw palletwagen? – TP Heftruck Service
Monteer een 400N gasveer (ipv 800N) in de treeplank van uw pallettruck, waardoor deze niet steeds vanzelf omhoog schiet. Alleen als u hem zelf omhoog zet blijft deze staan, en valt de treeplank niet terug.

3. Algemene informatie

Palletwagens pompwagens pallettrucks.

palletwagen TIPS pompwagen pallettruck

Soorten palletwagens
Een palletwagen is een verrijdbare wagen die voorzien is van vorken om pallets of palletboxen te vervoeren. De palletwagens hebben een handgreep die verbonden is met een hydraulische pomp. Door een pompende beweging uit te voeren met de handgreep worden de pallets opgetild. Men zou het wellicht niet meteen denken, maar er is een breed scala aan palletwagens op de markt van verschillende merken. Er zijn bijvoorbeeld zelfs verschillen in de vorklengtes van de palletwagens. Wil je misschien het gewicht weten van de pallet die je geladen hebt, dan kan je opteren voor een palletwagen met weegsysteem. Ook zijn er palletwagens die de pallets extra hoog kunnen optillen. Kortom, wil je een palletwagen in je magazijn, sta dan even stil bij de ideale palletwagen voor uw situatie.

Meer tips bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.