Advocaat jurist advocatenkantoor – juridisch advies – gratis TIPS België Nederland

U bent hier : Home > Kantoor > Advocaten

advocaat juristen juridisch advies TIPSEen advocaat of jurist staat u bij in allerhande gerechtelijke procedures en situaties. Van het kleinste voorval of onenigheid tot de grootste problematiek kan u bij de advocaat terecht en zal hij/zij trachten uw dossier zo goed mogelijk te behartigen. Advocaten zijn tevens beschikbaar volgens specialisaties waardoor het soms aangewezen is naargelang de situatie een geschikte advocaat te selecteren. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over advocaten, juristen en advocatenkantoren, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - advocaten en juridisch advies

Wist u dat binnenkort ook e-mail aangetekend kan?
Binnenkort kan u in België een aangetekende brief ook elektronisch versturen. De aangetekende email heeft dezelfde juridische waarde als de papieren variant. De post laat weten voorbereid te zijn op de nieuwe wet en snel met twee versies zal komen: een puur elektronische en een hybride waarbij de brief via internet wordt verstuurd, maar de bestemmeling hem op papier ontvangt. Uw advocaat vertelt u er meer over.

Gebruik extra begeleiding bij echtscheiding - Make My Day
Zorg bij een echtscheiding er eerst zelf met behulp van een mediator uit te komen. Voor de kinderen levert dit een beter resultaat op dan met advocaten gelijk de gang naar de rechter te maken

Denk ook aan de kinderen in een echtscheiding - Akerboom
Denk er bij een scheiding aan dat je altijd samen ouders van de kinderen blijft en dat de kinderen ook 'scheiden'. Geef ze de aandacht en de begeleiding die ze verdienen.

Maak gebruik van specialisten in je onderneming – Boss Devisions
Als ondernemer ben je per definitie goed in je core business, echter daardoor wordt het belang van alle overige essentiële elementen van het ondernemerschap dikwijls onderschat. Te vaak hebben wij cliënten in het advocaten kantoor gehad die met een iets betere ondersteuning veel problemen bespaard zouden blijven. Onze tip is dan ook, kijk waar je goed in bent en schakel voor de rest specialisten in.

3. Algemene informatie

Advocaten en juristen.

Advocaat jurist TIPSMeer informatie bij volgende update.