Hoe reclame maken via een reclamebureau – TIPS en advies

reclamebureau succesvolle reclame TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over reclame via een reclamebureau met studies en onderzoeken van Universiteiten. Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

FILMTIP
De 3 principes in reclame op social media met tips van EDUbox

NIEUW - Tip 5 : Reclameteksten, hou het kort maar krachtig

(een tip van) Idesign Graphics
Hoe meer u wilt vertellen, hoe kleiner de kans dat deze informatie de lezer bereikt. Hoe korter, hoe beter. Bepaal wat u in de advertentie werkelijk wilt vertellen en beperk het aantal boodschappen die u de lezer wilt meegeven. In 50 tot 100 woorden moet u een heel eind kunnen komen.

Voor de leesbaarheid is het prettig als u korte zinnen (vier tot tien woorden) en lange zinnen (tien tot twintig woorden) met elkaar afwisselt. Een overvloed aan superlatieven ('Ons hoog gewaardeerde product biedt een ongeëvenaarde degelijkheid, waarmee wij een onovertroffen norm hebben gesteld voor ultieme perfectie') komt de geloofwaardigheid niet ten goede. Wees om dezelfde reden spaarzaam met woorden als 'heel', 'zeer' en 'bijzonder'.

Tip 4 : Wat onthouden mensen bij reclame?

(een tip van) De Lijn bureau voor Reclame
We onthouden:  10% van wat we lezen, 20% van wat we horen, 30% van wat we zien, 50% van wat we horen en zien, 70% van wat we met anderen bespreken, 80% van wat we evalueren en nabespreken, 90% van wat we anderen uitleggen

Tip 3 : Maak gebruik van meerdere soorten media voor uw reclame

(een tip van) Team Nijhuis
Wist u dat sociaal media zoals facebook en twitter ook voor uw bedrijf een erg grote betekenis kan hebben? Sterker nog, door het juiste gebruik van dat soort media heeft u behalve een online visitekaartje ook de mogelijkheid tot meer interactie tussen uzelf en de (potentiële klant).

Tip 2 : Reclame meten via internet reclame

(een tip van) Pickwick Project
Denk je aan reclame voor uw bedrijf? Overweeg dan eens internet reclame. Dankzij allerhande tools voor internet reclame kan u perfect meten hoeveel mensen u bereikt, wat zij op uw website doen en wat de kwaliteit is van uw online reclame campagne. Via dergelijke meting kan u beter het rendement van uw reclame campagne analyseren.

Tip 1 : Goedkopere reclame door All-in-One formule

(een tip van) Sign-A-Rama
Laat een full service reclame producerend bedrijf mee nadenken over uw marketing plannen. Wanneer diverse uitingen bij hen kunnen besteld worden, kunnen zij veel scherpere prijzen aanbieden en service leveren dan diverse "specialisten" kunnen aanbieden.

Zij zullen met een kleinere winstmarge tevreden zijn met minstens even goede resultaten voor u, dan wat specialisten kunnen aanreken voor slechts 1 aspect van het totale pakket.

Algemene informatie

Denkt u eraan om reclame te maken dan kan u beroep doen op een reclamebureau. Een reclamebureau kan u adviseren in zowel het ontwerp van de reclame als het eigenlijk reclameproduct zoals reclameborden, autoreclame, reclamedrukwerk en zo meer.

Als u gaat gebruik maken van een reclamebureau dan is het voornaam dat u uw doelstelling goed doordacht heeft en precies weet wat u wil. Dit maakt het opzetten van uw reclame efficiënt.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
10 tips om je reclame beter te laten renderen
Reclame en publiciteit
Autoreclame en belettering
Reclameborden en panelen
Lichtreclame en lichtbakken
Winkelreclame binnen en buiten
Luchtreclame
Promotie via een promotiebureau

Deel deze tips zeker met je vrienden.


 
U bent hier : / Home / Hoe reclame maken via een reclamebureau – TIPS en advies