Home » Leuke cruise cruizereizen weetjes en feiten – TIPS en advies
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Leuke cruise cruizereizen weetjes en feiten – TIPS en advies

cruise vakantie schip TIPS

Van harte welkom
Op deze pagina vind je leuke TIPS, advies en weetjes over cruise en cruisevakantie met studies en onderzoeken van Universiteiten.
Wekelijks nieuwe TIPS. Alvast veel leesplezier.

Tip 4 : Ben ik tijdens een cruise vakantie altijd aan boord?

(een tip van) VCKtravel
Gebruikelijk is dat er 's avonds en 's nachts wordt gevaren, zodat u overdag alle tijd heeft om aan land te gaan. Veel rederijen lassen vaak een zeedag in om een bepaalde afstand te overbruggen of voor een heerlijke relaxdag zodat u kunt zonnen, sporten of gewoon lekker kunt ontspannen.

Tip 3 : Kan ik op cruise vakantie als ik zwanger ben?

(een tip van) Globus Cruisevakantie
Men wordt niet meer toegelaten aan boord bij een zwangerschap vanaf 24 weken aan het begin of tijdens de cruise. Bij een zwangerschap tot 24 weken dient men een (engelstalige) medische verklaring van de huisarts te kunnen overleggen, waarin is vermeld dat de u gezond bent en fit om te reizen.

Tip 2 : Filmpje - Een kijkje op het grootste cruiseschip ter wereld

Wil je eens proeven van het wel en wee op een cruiseschip? Bekijk dan zeker eens onderstaand filmpje van MeisjeDjamila pver het grootste cruiseschip ter wereld.

Tip 1 : Algemene informatie - cruise vakantie

cruise vakantie TIPSBij een cruise of cruisevakantie staat het cruiseschip centraal. Bij cruisevakanties brengt u het grootste deel van de vakantie door op het cruiseschip en brengt dit schip u naar verschillende bezoeklocaties. Cruiseschepen zijn als het ware varende luxe hotels met alles aan boord gaande van luxe kamers tot zwembaden restaurants zaalshows en meer. Een cruisevakantie is dan ook meer dan zomaar een vakantie, het is een hele belevenis.

Cruisevakanties zijn te vinden op vele bestemmingen zoals de Middellandse Zee, de Fjorden in Noorwegen, de Caraïben, en zo meer. Overal waar zee en Ocean is, is wel een cruisevakantie te vinden. Denk je er dus aan om een leuke cruisevakantie te boeken, kijk dan zeker eens rond naar de mogelijke bestemmingen.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Griekenland - Kos - Hotel Astir Odysseus Resort
Busvakantie en busreizen
- Vakantie Safari en Afrika
- Vakantie en reizen TIPS

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google