Uw TIP of website LINK op deze website? Meer informatie
 

Hoe kan je makkelijk vermageren door dagelijks je calorieën te tellen?

Vermageren afslanken TIPS 01

Van harte welkom
Zoek je een manier om makkelijk en toch succesvol te vermageren? Dan is deze studie - onderzoek zeker iets voor jou.

Studie onderzoek KLEINEr is al veel geschreven over afslanken en vermageren maar nu heeft een Australische sport en fitness - deskundige aangetoond dat je makkelijk en langdurig kan vermageren door eenvoudig je calorieën te tellen.

Het systeem van het lichaamsgewicht is eigenlijk zéér eenvoudig. Als je meer calorieën verbrandt dan dat je inneemt, dan ga je vermageren. Neem je daarentegen meer calorieën in dan dat je verbrandt dan ga je verzwaren. Eenvoudig, toch.

De kunst bestaat er dus in te weten wat je aan calorieën inneemt en wat je verbrandt opdat je op het eind van de dag geen plus maar een min afrekening kan realiseren wat dan leidt naar vermageren. Als je hierbij weet dat het weten en tellen van de calorieën makkelijk geworden is, dan is het vermageren eigenlijk niet meer of minder dan het maken van een rekensommetje.

Hoe kom je nu aan die informatie?

Laat het daarvoor nu het ideale moment zijn. Als eerste hebben de landelijke wetgevers en Europese Unie de producenten van voedingsmiddelen opgelegd om precies aan te geven wat in een bepaald voedingsproduct vervat zit. Dus ook de vermelding van het aantal calorieën. Dit kan je vinden op de labels en etiketten van de verpakking.

Ten tweede heb je nu allerhande handige applicaties op je smartphone die je aangeven hoeveel calorieën je verbrandt. Dus, je weet wat je inneemt via de verpakkingen en je weet wat je verbrandt via de apps.

Als het resultaat van je rekensommetje dus aangeeft dat je op het eind van de dag meer calorieën hebt verbrandt dan dat je ingenomen hebt, dan heb je die dag wat gewicht verbrandt en ben je wat vermagerd.

Nu wordt vermageren echt wel makkelijk en simpel, toch?

De kunst bestaat er nu in dit langere tijd vol te houden waardoor je langdurig kan vermageren en resultaat in gewicht en figuur effectief zichtbaar wordt. Dit zonder enige vorm van jojo-effect of dergelijke. Gewoon meten en jezelf wat bijsturen, en dan volhouden natuurlijk. Alvast veel succes.


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
- Vermageren TIPS
Vermageren ? Luister eens naar uw lichaam
Nieuwe dieetpil tegen Obesitas

Deel deze tips zeker met je vrienden


Hartelijk dank voor uw beoordeling.
 
Nieuwe tips: NIEUW - PARTY - HOBBY - BEAUTY - KLEDING - HUMOR - GEZONDHEID - WONEN - TUIN - ELEKTRO - AUTO - DIEREN - WERK - ZAKELIJK - Contact
Uw tip of link op deze website? Meer informatie