Beauty en schoonheidsinstituut – TIPS en advies uit België en Nederland

U bent hier : Home > Beauty > Schoonheidsinstituut

Schoonheidsinstituut beautysalon TIPS

Hier vind je praktische make-up en beauty TIPS aangeboden door schoonheidsinstituut en beautysalon. Elke week worden nieuwe tips, artikelen, studies, filmpjes en video’s toegevoegd. Sla deze website dus zeker op bij uw favorieten.

Tip 6 : Te laat uit je bed? Hoe een snelle make-up aanbrengen?

(een tip van) Rita's salon
Jij was te laat, de wekker ging te laat... Je hebt je dus verslapen. Geen tijd om make-up aan te brengen, maar zonder wil je ook de deur niet uit. Hoe kun je er dan in één minuut toch nog goed uitzien? De blikvangers in je gezicht zijn je ogen en je mond. Je ogen opmaken kost te veel tijd, dus gebruik je alleen een zwarte mascara. Mascara verlengt, kleurt en krult je wimpers en geven je ogen toch de nodige uitdrukking. Spendeer je laatste 45 seconden aan je mond. Wanneer je echt geen tijd hebt breng je alleen een lipgloss aan met je vingers. Beter is om je lippen eruit te laten knallen omdat je geen oogmake-up draagt. Kies daarom een lipstick in een heldere, opvallende kleur zodat je er toch opgemaakt uitziet.

Tip 5 : Schoonheidsinstituut, aanrader voor inspiratie

In een schoonheidsinstituut of schoonheidssalon staat beauty centraal. Alles wat ook maar met schoonheid en verzorging te maken heeft, vind je wel in het beautycenter. Je kan er terecht voor allerhande behandelingen van gelaatsverzorging of huidverzorging tot nagelverzorging om er mooi en gezond uit te zien. Het beautysalon biedt tevens allerhande specialisaties in ondermeer acné behandeling, een anti-rimpel behandeling, een huidpeeling tot zelf een massage. Kortom, zoek je vernieuwing in je eigen verzorging of schoonheid, ga eens een kijkje nemen in het schoonheidsinstituut.

schoonheidsinstituut TIPSSchminken en make-up aanbrengen gebeurt vrijwel dagelijks waarbij de aard en looks van de make-up uiteraard bepaald wordt door de gelegenheid. Bij een doordeweekse werkdag zal de aard en soort make-up verschillen van dagen waarop naar een feestje gegaan wordt. Doch over het algemeen is schminken en make-up  voor veel vrouwen een dagelijkse taak. Hierdoor ontstaat thans het gevaar dat men vervalt in een gewoonte en denkt alles wel te kennen of te weten. Zeg nu zelf, wie weet nu beter welke make-up u het beste staat dan uzelf, toch?

Toch zou u wel eens versteld kunnen staan van de mogelijkheden en de extra accenten die gelegd zou kunnen worden als een gespecialiseerde schoonheidspecialiste u eens onder handen neemt en haar expertise en vakkennis op u loslaat. Alleen daarom is het aan te raden nu en dan eens een schoonheidsinstituut of beautysalon te bezoeken. Een schoonheidsinstituut of beautysalon beschikt over gespecialiseerde schoonheidsspecialistes, producten, technieken en apparaten waardoor u wel eens vesteld zou kunnen staan over uw eigen mogelijkheden en toepassingen.

Een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste biedt u met andere woorden de mogelijk om eens af te stappen van uw gewoonte-schminken en make-up en andere invloeden en denkpistes te ervaren waardoor u zoals gezegd wel eens versteld zou kunnen staan van de mogelijkheden. Een schoonheidsinstituut of beautysalon beschikt tevens over de nieuwste technieken, werkmethodes en cosmetica producten waardoor u op meerdere vlakken een leuke verrassing zou kunnen ervaren.

Kortom, sta eens open voor vernieuwing en laat u eens inspireren door de expertise en kennis van een schoonheidsspecialiste en breng eens een bezoek aan een schoonheidsinstituut. Hierdoor leert u nieuwe technieken en cosmetica kennen waardoor u uzelf nog beter en efficiënter kan schminken en bepaalde accenten accentueren. Zeker een aanrader. Denk er tevens aan dat elke schoonheidspecialiste haar individuele kijk en vakkennis heeft waardoor elke specialiste u met andere woorden anders bekijkt en anders zal opmaken. Daarom is het aan te raden meerdere ofwel verschillende schoonheidsspecialistes te benaderen wil u uw eigen ervaring zo breed mogelijk uitbreiden.

Tip 4 : Een mooie huid start met een goede reiniging!

(een tip van) Schoonheidsinstituut Gilis
Hiervoor kan je best een reinigingsmelk en een lotion gebruiken. Het is van groot belang om zowel 's morgens als 's avonds de huid goed te reinigen met de melk en daarna de lotion te gebruiken zodat de huid zich kan herstellen. Zo kan de huid een verzorgende, hydraterende creme optimaal opnemen.

Tip 3 : Laat steeds je huidtype bepalen voor schoonheidsproducten

(een tip van) Cibelle
Je gebruikt een dure lijn schoonheidsproducten, maar merkt geen verschil? Laat steeds je huidtype bepalen a.h.v. een professionele huidanalyse alvorens je te laten verzorgen en producten aan te schaffen

Tip 2 : Last van hangende gezichtshuid?

(een tip van) Supreme Beauty
Facial Fitness, de natuurlijke face lift! Terwijl u uw dag/avond crème aanbrengt masseer uw gezicht grondig. Regelmatig masseren van de gezichtsspieren helpt tegen een hangende huid en geeft u een gezonde gloed.

Tip 1 : Je uiterlijk bepaalt je innerlijke

(een tip van) Foekjeschakel
Je uiterlijk heeft invloed op anderen, maar ook op jezelf. Het doet iets met je te weten hoe je er uit ziet. Je voelt je zekerder. Ik durf zelfs te stellen dat mensen zich nadat ze zich bewust zijn gaan worden van hun uiterlijk ze zich gelukkiger zijn gaan voelen. Je loopt anders, je praat anders, je kijkt anders. En als je omgeving daar weer op reageert voel je je nog lekkerder.