Afwasmachines en vaatwassers – TIPS en advies uit België en Nederland

U bent hier : Home > Elektro > Afwasmachines

afwasmachine vaatwasser TIPS

Ga je een afwasmachine of vaatwasser kopen dan zijn er enkele punten waarop je zeker moet letten. Hier vind je alvast praktische TIPS. Elke week worden nieuwe tips, artikelen, studies, filmpjes en video’s toegevoegd. Sla deze website dus zeker op bij uw favorieten.

Tip 3 : Waarop letten bij de aankoop van een vaatwasser ?

(een tip van) Vaatwasser.net
Bij het kopen van een nieuwe vaatwasser is het belangrijk om te letten op de volgende punten.

  1. Energie verbruik. Is een Hotfill optie iets voor u?
  2. Hoe komt de vaatwasser uit de tests? Zijn er goede recensies over de vaatwasser?
  3. Let op de Labels. Er zijn labels van A tot G voor energie verbruik, afwas kwaliteit, en drogen. Label A is het beste dat u op de markt kan krijgen.
  4. Prijs. Kijk en vergelijk voor u koopt. Dat kan u een hoop geld besparen.

Tip 2 : Tip voor de aankoop van een vaatwasser

(een tip van) Kieskeurig
De vaatwasser of afwasmachine is tegenwoordig een onmisbaar apparaat in vele huishoudens. Zoals bij alle huishoudelijke apparaten is ook bij de vaatwasser het water- en energieverbruik van belang. De aanschaf van een energiezuinig apparaat kan uw energierekening aanzienlijk beïnvloeden.

Tip 1 : Tips voor de stroomvoorziening bij vaatwassers

(een tip van) TIS
Bij het inbouwen van uw vaatwasser is het belangrijk om de stroomvoorziening niet op de zelfde groep te zetten als de magnetron, koffiezet apparaat, en andere apparaten die veel stroom verbruiken. Anders zou het kunnen dat de stoppen doorslaan als alles tegelijk aan staat. Daarnaast is het belangrijk goed op te letten dat de stroomkabels niet op de grond komen te liggen, maar net een paar cm er boven. Mocht er lekkage komen, dan bent u altijd veilig.

Algemene informatie

Afwasmachines TIPS vaatwassersEen vaatwasser of afwasmachine doet onze vaat of afwas. Een vaatwasser wordt veelal in de keuken ingebouwd waardoor de afwasmachine als het ware deel uitmaakt van de keuken. Van zodra de borden of tassen of glazen vuil zijn, kunnen ze in de vaatwasser geplaatst worden waarna deze via een wasprogramma aan de slag gaat om ze te reinigen. Naast de afwasmachine is ook het afwasmiddel van belang voor een glanzend resultaat. Op deze pagina vindt u alvast praktische TIPS over vaatwassers en afwasmachines.

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Keukens en inbouwkeukens
Koelkasten en ijskasten
Wasmachines
Droogkasten

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes