Gratis online spelletjes en games zonder download

U bent hier : Home > Hobby > Spelletjes

spelletjes gratis online spelen TIPSHet online spelen van spelletjes biedt ontspanning. Het trekt ons even weg uit het alledaagse en neemt ons mee naar andere werelden en emoties van spel en plezier. Ook het aanbod is sterk toegenomen. Waar we vroeger naar de kermis of speciale speelhuis moesten om een spelletje te spelen worden we nu via het internet overspoeld met allerhande online spelletjes. Ook het aanbod van soorten spelletjes is ver uiteenlopend zodat het kiezen vaak een uitdaging is. Op deze pagina vindt u enkele leuke online spelletjes om even uw gedachten te verzetten. Alvast veel speelplezier toegewenst. Regelmatig worden nieuwe spelletjes toegevoegd.
BLOX Forever - puzzelspel

“Blox forever” is een leuk puzzelspel en een ware hersenkraker. Soortgelijke blokjes zoeken, proberen om ze bij elkaar te krijgen waardoor ze wegploffen, en proberen een weg vrij te maken voor de resterende blokjes.
Hoe spelen? Via de muis en klik inhouden om de blokjes te verschuiven. Richtlijnen en spelinstructies verschijnen tijdens het spel.

BOOM-BOOM Volleybal - behendigheidspel

Boom-Boom volley is een leuk behendigheidspel waarbij je beach-volleybal speelt. Druk "PLAY" om te starten. Selecteer het aantal spelers. Druk vervolgens "S" om het spel te starten.
Hoe spelen? Pijltjes links rechts bewegen. Spatie balk = bal slaan. Pijltje omhoog inhouden = springen. Pijltje omlaag houden = door de benen zakken. Levensbalk bovenaan. Bal moet na 3x slaan over het net.

Online spelletjes, algemene informatie.

online spelletjes TIPSMeer informatie bij volgende update.