Home » Elektro en elektriciteit » TOP 50 elektro toestellen met smartphone GSM App
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


TOP 50 elektro toestellen met smartphone GSM App


Leuke Elektro met GSM en smartphone App hebbedingetjesOp deze webpagina hebben we een TOP 50 van praktische en leuke elektro toestellen gebundeld die via een smartphone app bestuurbaar zijn. Echt hebbedingetjes dus die je het leven makkelijker maken. Regelmatig worden nieuwe elektro toestellen toegevoegd.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


Nieuw in onze selectie

Korte beschrijving
De OMNIWARE slimme rookmelder is een draadloze hooggevoelige rookmelder met een optische sensor. De optische sensor zorgt er voor dat rook en brand snel worden gedetecteerd. De rookmelder is ultra dun en heeft een modern design. Tuya biedt de mogelijkheid om de rookmelder te verbinden met jouw telefoon.


Nieuw in onze selectie

Korte beschrijving
Is jouw zolderkamer in de winter ook altijd zo koud? Dan is de Princess 348150 Smart Glazen Paneelverwarming echt iets voor jou. De paneelverwarming heeft een modern glazen design en is een echte eyecatcher in jouw interieur. Bestuur de smart verwarming via de Princess Home app en zorg dat je altijd thuiskomt in een verwarmde kamer. Met een wattage van 1500 W, warmt de verwarming snel op en hoef je niet lang in de kou te zitten..


Korte beschrijving
Met de ELRO DV447WIP IP Deur Intercom kun je altijd zien wie er voor de deur staat, of je nu thuis bent of niet. Deze set wordt geleverd met een 7” monitor om de beelden binnenshuis te bekijken. De app maakt het mogelijk om op je smartphone te zien wie er voor de deur staat, met degene te praten én foto’s en video’s te maken.


Korte beschrijving
Deze schijnwerpercamera is voorzien een bewegingssensor met bodytracking functie. Zodra iemand ongeoorloofd langs de schijnwerper loopt, ontvang je een appbericht met daarin een schermafbeelding. Ook kun je de beelden opslaan en live bekijken.


Korte beschrijving
We maken het allemaal wel eens mee: we kunnen onze sleutels of smartphone nergens meer vinden of uw hond is er plots vandoor gegaan. Met de KeyFinder vindt u uw eigendom en/of huisdier eenvoudig terug. Koppel de keyfinder aan de app, welke u gratis kunt downloaden, om live de locatie te zien


Korte beschrijving
De Robi S9 Weegschaal is een revolutionaire weegschaal met smartfuncties. De weegschaal maakt gebruik van de nieuwste technologie om accuraat de lichaamssamenstelling te berekenen (gewicht, lichaamsvet, waterpercentage, spier- en botmassa). Robi S9 geeft je direct feedback op zowel het kleurenscherm als de bijbehorende App. 


Korte beschrijving
Met het alarmsysteem pro is uw huis slim beveiligd met moderne beveiligingstechnieken. Het alarmsysteem omvat een alles in één kit: GSM alarmpaneel met luide sirene, twee bewegingssensoren, twee raam-/deursensoren, twee meegeleverde afstandsbedieningen, buitencamera en binnen camera.


Korte beschrijving
Dit model is een upgrade van de eerdere versie. De Aigostar Cube Smart 30XQF airgryer is een Smart XXL airfryer met een capaciteit van 7 liter. Hiermee is het zeer geschikt voor grote gezinnen of feestjes. Dit model is eenvoudig te bedienen via Wifi en de AigoSmart app.


Korte beschrijving
Nadat je de APP hebt gekoppeld, kun je je mobiele telefoon gebruiken om de bezorgtijd en het aantal porties (7±2g per portie) aan te passen. Wanneer u reist, overwerkt of reist, hoeft u zich geen zorgen te maken dat niemand uw huisdier voedt.


Korte beschrijving
Het laser kattenspeeltje van Pettadore is dé slimme laser voor katten. Het laser kattenspeelgoed heeft een meegeleverde app en kan automatisch of zelf bestuurd worden. Stel een programma in wanneer het apparaat aanspringt, bestuur de laser met je telefoon of maak gebruik van verschillende presets.


Korte beschrijving
Deze BluMill Robotstofzuiger met dweilfunctie is zeer praktisch in gebruik. U bedient de stofzuiger eenvoudig op het apparaat, met de meegeleverde afstandsbediening of zelfs via uw smartphone met de gratis Smart Life app!


Korte beschrijving
Met de draadloze full HD camera verliest u uw huisdier geen moment uit het oog. De camera kan horizontaal 355 graden draaien en verticaal 110 graden. Ook is het mogelijk om in te zoomen met deze camera. Een melding ontvangen wanneer er iets onverwacht beweegt of wanneer uw hond blaft? Dit stelt u eenvoudig in middels de app.


Korte beschrijving
Met deze ledstrip kun je elke gewenste ruimte aankleden. In totaal telt deze ledstrip maar liefst 20 meter, die makkelijk te verdelen is over verschillende delen doordat deze op 2 rollen van 10 wordt geleverd. Led lampjes zijn te bedienen vanaf je telefoon of met de meegeleverde afstandsbediening.


Korte beschrijving
Baby camera. Met de Luvion Smartoptics HD Wifi Camera ben je altijd verbonden! Thuis op de bank of wanneer de kleine bij de oppas is, je kunt altijd en overal meekijken via je smartphone of tablet.


Korte beschrijving
Last van overbodig oorsmeer? Dankzij de 3 megapixel endoscoop kan je vanop je smartphone perfect meekijken naar de binnenkant van je oor. Op deze manier kan je in tegenstelling tot ervoor eindelijk zien waar je precies moet reinigen.


Korte beschrijving
De digitale klok van Bastix® is uitgerust met een handige PIR bewegingsdetectie sensor. Door de beschikbare app te downloaden kan jij op ieder gewenst moment live meekijken wat er in de huiskamer gebeurt. De hoogwaardige sensor zorgt dat jij bij iedere beweging een melding op het gekoppelde apparaat ontvangt.


Korte beschrijving
Ben je vaak van huis en wil je altijd op de hoogte blijven van wat er in jouw huis gebeurt? Dat is mogelijk met de Gadgetplace Spy Camera Pro! Zodra je de camera éénmalig met WIFI hebt geïnstalleerd is het op elk moment mogelijk om live mee te kijken vanaf jouw locatie.


Korte beschrijving
Door de moderne RGB LED Vloerlamp van YILOFY kun je elke dag een sfeervolle woonruimte creëren. Makkelijk te bedienen via uw smartphone en de bijgeleverde afstandsbediening.


Korte beschrijving
De handige Saturatiemeter houdt jouw SP02, Hartslag sterkte en Hartslag golfvorm in de gaten. Door de samenwerking met VIHEALTH-app kan jij deze resultaten altijd terugkijken op het moment dat jij dat wilt.


Korte beschrijving
WINNES Draadloze lavalier microfoon voor Iphone en iPad IOS-systeemtelefoon, plug & play reversclip-on mini microfoon voor YouTube Facebook Live stream TikTok Vlog Zoom Video-opname - Ruisonderdrukking. Geen speciale APP of Bluetooth nodig - 1PC


Korte beschrijving
Ben je op zoek naar een sfeervolle, staande vloerlamp zodat de donkere hoek in je woonkamer wordt belicht? Of een lamp in je woonkamer die aangaat wanneer je wakker wordt? Bedien de vloerlamp eenvoudig met de afstandsbediening of met de App via bluetooth.


Korte beschrijving
Met een FURNA® digitale fotolijst kun jij tientallen foto’s in een enkel fotolijstje ‘plaatsen’. Het neemt weinig ruimte in je huis en je kunt de allermooiste momenten gemakkelijk laten zien. Tot slot koppel je jouw fotolijst aan de Frameo app. Via deze app kun je foto’s of video’s selecteren en versturen.


Korte beschrijving
De nieuwe Haylou LS02 smartwatch is het perfecte apparaat om te sporten en je gezondheid te volgen. Met twaalf ingebouwde sportmodi, hartslag tracking en automatische slaapmonitoring. Je kunt alle meldingen van je smartphone direct om je pols ontvangen. Oproepen, ontvangen berichten, agendagebeurtenissen, applicatiemeldingen


Korte beschrijving
Deze slimme detector houdt jouw binnenklimaat nauwkeurig in de gaten en toont 24/7 up-to-date resultaten. Zo let je goed op de gezondheid van jou en je gezin en genieten jullie samen van een gezonde omgeving. Onze nieuwste variant wordt geleverd met Smart App en Wi-Fi. Verbind jouw apparaat met je smartphone.


Korte beschrijving
De Claire BF-5 draadloze vleesthermometer / BBQ thermometer is jouw assistent voor het bereiden van heerlijke vleesgerechten. De thermometer is te gebruiken voor de barbecue, de oven, de grill en de pan. Door de ondersteunende app kan jij tot op 60 meter afstand de garing in de gaten houden.


Korte beschrijving
Deze robot ruitenreiniger maakt je ramen op een systematische wijze schoon. De robot beschikt over 3 ‘clean-modes’ waaruit je kan kiezen, namelijk de N-vormige, de Z- vormige en automatische. Je kunt hem gemakkelijk bedienen via de app of de afstandsbediening.


Korte beschrijving
Modern speelgoed voor je hond. Bedien het hondenspeelgoed via het Wicked bone app dat beschikbaar is voor iOS en Android en verplaats de bot met zijn virtuele joystick, kies tussen de 9 beschikbare bewegingen van de bot, en je zult snel nieuwe actiecombinaties maken en ontdekken!


Korte beschrijving
Wil jij graag meer zicht op de luchtkwaliteit van de ruimte waarin jij je bevindt? Onze meter heeft maar liefst 8 verschillende meetfuncties van luchtkwaliteit en is het nieuwste model op de markt. Verder is het mogelijk om onze meter te verbinden met de gratis Tuya Smart app.


Korte beschrijving
Een multifunctionele generator, nood accu. De grote 78000mAh batterij levert uren stroom aan kleine en grote apparaten weg van huis. Neem hem mee op de camping of in de camper, bij het vissen of waar dan ook. Het zonnepaneel wordt meegeleverd. Via bluetooth maakt de generator verbinding met je telefoon.


Korte beschrijving
Met slimme techniek naar weldadige warmte: De Klarstein Wonderwall Air Art Smart infrarood verwarming introduceert niet alleen uiterst efficiënt en plaatsbesparend aangename warmte in elk vertrek. Dankzij de Klarstein App Experience vanaf elke locatie te bedienen.


Korte beschrijving
De OMRON X4 Smart is een klinisch gevalideerde slimme (smart) bloeddrukmeter waarmee je thuis eenvoudig je hypertensie kunt controleren en die de meetwaarden via Bluetooth automatisch naar je smartphone stuurt.


Korte beschrijving
Het Dryly Plaswekker Hero voor meisjes. Op deze hipster kan de Dryly® zender worden vastgezet die een signaaltje naar Wizzu (Pandabeertje) stuurt als er een ongelukje gebeurt. Wizzu zorgt met geluid dat je kind wakker wordt en stuurt meteen via het Wi-Fi netwerk een alarm naar de mobiele applicatie van de ouders.


Korte beschrijving
De wekker van Boostiv heeft een wake-up light functie. Wanneer je de wekker aan zet, zul je op een rustige wijze gewekt worden. De zonsopkomst start op het zwakste lichtniveau. Vervolgens neemt geleidelijk de lichtsterkte toe, zodat je onbewust en comfortabel wordt gewekt! Verbind eenvoudig je telefoon met de wekker via Bluetooth.


Korte beschrijving
Je wilt lekker gaan slapen, maar er is altijd wel wat aan de hand. Het ondragelijke gesnurk van je vriend of echtgenoot, de buren die een hoop lawaai produceren, Tinnitus (oorsuizen) en zo kunnen we wel even doorgaan. Gebruik hiervoor een slaapmasker. Het slaapmasker is te verbinden met iedere IOS of Android telefoon, maar ook tablets.


Korte beschrijving
GPS horloge kind - smartwatch voor kinderen - upgrade WhatsApp. Eindelijk is WhatsApp voor het GPS horloge gereed. Op verzoek van veel klanten hebben we afgelopen jaar de App WhatsApp voor op het horloge ontwikkeld. WhatsApp op het horloge is geschikt om berichten en foto’s te versturen van en naar andere WhatsApp gebruikers.

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van leuke elektro toestellen met GSM of smartphone App hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Gerelateerd:
- GSM Smartphone TIPS
- Computer TIPS
- Afwasmachines TIPS
- Vaatwassers TIPS
- Koelkasten TIPS
- Overzicht TOP 50 populaire producten

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google