Elektrische vorkheftruck verkozen tot beste heftruck – een primeur

U bent hier : Home > Magazijn > Elektrische vorkheftrucks

vorkheftruck heftruck elektrisch en op gas TIPS

Ben je op zoek naar een nieuwe vorkheftruck, overweeg dan zeker eens een elektrische vorkheftruck. Elke week worden nieuwe tips, artikelen, studies, filmpjes en video’s toegevoegd. Sla deze website dus zeker op bij uw favorieten.

Een testonderzoek in Duitsland heeft namelijk voor het eerst een elektrische vorkheftruck als meest praktische en meest efficiënte vorkheftruck verkozen in de 5ton range. De nieuw ontwikkelde vorkheftruck beschikt over een unieke 80V-810Ah-Lifepo batterij die in slechts drie uur volledig kan geladen worden. Deze batterij levert een beschikbaar werktijdvermogen van 6,5 uur wat opgedreven kan worden naar 9 werkuren. De batterij heeft een levensduur van maar liefst 10.000 werkuren ofwel ca 8 jaar.

De belading van de vorkheftruck bedraagt 5ton waarbij de belading met een snelheid van 0,42m/s kan bewogen worden (op en neer). De rijsnelheid van de vorkheftruck bedraagt 18km/u. Het testonderzoek loofde de nieuwe elektrische vorkheftruck voor de prestaties, de uitvoering en gebruiksvriendelijkheid. Ook inzake CO2 toonde de test een aanzienlijke verbetering ten aanzien van de gas en diesel aangedreven heftrucks.

Kortom, overweegt u de aankoop van een nieuwe vorkheftruck voor uw magazijn denk dan zeker eens aan volledig elektrische modellen. Je zou wel eens versteld kunnen staan van de resultaten.

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Vorkheftrucks TIPS
Palletwagens TIPS
Pallets en paletten TIPS
Magazijninrichtring TIPS

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes