Neem altijd op maat gemaakte jaloezieën

U bent hier : Home > Woning > Neem op maat gemaakte jaloezieën

Dit artikel wordt u aangeboden door : Jaloezieën Expert - 1014BK Amsterdam - Nederland

Tips van de vakman vakvrouw

Waarom? Dat wordt in dit artikel uitgelegd. Je ziet het steeds vaker, mooie beklede ramen. Helaas, jouw raam is te groot of heeft een rare ‘’vorm’’. De reguliere bouwmarkten hebben jou dan niks te bieden, aangezien daar alleen de standaard maten verkrijgbaar zijn. Het kan dan voorkomen dat de jaloezieën niet goed aansluiten bij de randen van de kozijnen. Om het allemaal wat duidelijker voor je te maken, hebben wij een aantal kopjes geschreven, waar je hopelijk veel mee op schiet!

Waarom op maat?

Het op maat laten maken van je raamdecoratie heeft genoeg voordelen.

  • 100% zeker dat deze passen
  • Je kunt ze helemaal naar wens samenstellen
  • Geen standaard maten? Op maat gemaakt tot 300 cm.
  • Meer dan 277 kleuren!
  • 2 jaar garantie
  • Geen tocht, doordat de jaloezieën precies langs je kozijn vallen
  • 10 minuten installatie
  • Een gratis meetverzekering

Favoriete kleuren

Zoals vrijwel ieder raamdecoratie zijn jaloezieën er in veel diverse kleuren, voor ieder wat wils. Van lichtblauw tot kanariegeel, niks is te gek. Er wordt wel altijd aangeraden om kleuren in het echt te bekijken en dus niet alleen via je computerscherm. Dit omdat een laptop/telefoon/computer scherm de kleur een vertekend beeld kunnen geven. De kleuren die het meest worden gekozen, ook wel de favorietjes:

Crème -  Wellicht een kleur die te verwachten is, net als wit. Toch waart om te benoemen aangezien deze kleur bij vrijwel ieder interieur past en dus tijdloos is. Hier zijn dan ook de meeste ondertonen in te vinden.

Zwart – Wordt vaak gekozen in een studeer of slaap kamer en is dan ook geliefd in de houten versie. Dit geeft een nog stoerder effect.

Licht roze – Misschien niet de kleur die meteen in je opkomt, maar wel een hele mooie. Licht roze is eigenlijk tussen crème en roze in en is een zachte rustgevende kleur, wat net dat beetje extra kan geven aan jouw kamer.

Wit – Oké, de echte standaard kleur onder de jaloezieën is wit. Dit betekend echter niet dat dit saai hoeft te zijn. Witte jaloezieën kunnen erg klassiek en elegant zijn en staat erg chique. Waar deze vaak worden geplaatst is de woon, bad of eetkamer.

Tips voor het aanschaffen van jaloezieën

Het is belangrijk dat je voordat je over gaat op betalen, eerst goed kijkt of je elke stap wel hebt doorlopen. Op maat gemaakte jaloezieën kan je heel gemakkelijk bestellen, met één klik en je hebt ze binnen een aantal dagen in huis. Maar ben je er zeker van dat je over alles hebt nagedacht en niets over het hoofd ziet? Het belangrijkste bij het bestellen van jaloezieën is natuurlijk dat de maat correct is. Dit kan je zowel in als op de dag meten. Zorg er voor dat de maten die je op geeft ook over een komen met de manier waarop je hebt gemeten. Niet dat je in de dag hebt gemeten maar  de maten voor op de dag door geeft. Dit komt vaker voor dan je denkt! Verder moet je er van bewust zijn dat jaloezieën millimeter nauwkeurig geproduceerd worden en er op die manier geen kans is dat het niet zal passen.

Er zijn twee soorten materialen waar je uit kunt kiezen, dit is de aluminium en houten variant. Deze zijn dan nog te kiezen in een retro style of ‘’normale’’ style. Lees de website en bekijk de aangevraagde kleurstalen goed. Bedenk welke style het beste bij die van jou en jouw woning past.
Aan welke kant wil je de koorden hebben om te bedienen? Heb je links veel spullen staan? Dan is rechts tuimelen, rechts ophalen de beste keus. Een stopcontact rechts op de muur? Dan is links tuimelen en links ophalen wellicht het beste voor jouw situatie. Ook iets om dus rekening mee te houden.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Jaloezieën Expert
1014BK Amsterdam - Nederland

JaloezieënExpert heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en voordelige jaloezieën op maat gemaakt tot 300 cm (tot op de millimeter nauwkeurig).
Website = http://www.jaloezieenexpert.nl/

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Zonwering binnen en buiten
Rolluiken TIPS
- Ramen en deuren TIPS
- Dakramen TIPS

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes