Hoe je woning beter verkopen via Home-staging – TIPS en Advies

U bent hier : Home > Wonen > Woning kopen > Home-staging

Immobilien woning TIPS


Dit artikel wordt u aangeboden door : Upgrade - Zedelgem - België


Tips van de vakman vakvrouw

Home-staging zal voor vele mensen onbekend in de oren klinken. Het is een techniek die jaren geleden in de V.S. is ontstaan om huizen die te lang te koop stonden aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.

Het betreft eigenlijk het verkoopsklaar maken van een woning zonder daarbij grote renovatie- of verbeteringswerken uit te voeren. Het opwaarderen van de woning word zeer budgetvriendelijk uitgevoerd, want iemand die zijn woning wil verkopen is niet geneigd om nog veel geld aan zijn vastgoed uit te geven.

Hoe helpt home-staging in uw woning verkoop?

Home-staging in België is dan ook een unieke techniek die in de toekomst voor veel mensen de oplossing zal bieden! In Vlaanderen is er momenteel geen enkel bedrijf die deze techniek aanbiedt, dus voor Vlaanderen en vooral West-Vlaanderen is dit een uniek concept!

Deze unieke techniek biedt je de mogelijkheid om met de minste investering het maximum uit je woning te verwezenlijken. Veel mensen willen hun vastgoed verkopen, maar kunnen niet rekenen op voldoende interesse van potentiële kopers. Dit is niet omdat je woning niet in de markt ligt of niet voldoende aantrekkelijk is. Het moet enkel verkoopsklaar gemaakt worden door een deskundige en dan zal de woning een hogere marktwaarde krijgen en dit bijna kosteloos.

Een mooi interieur verkoopt gewoon beter

Vergelijk het gerust met een wagen die je wil verkopen; als je die door de wasstraat rijdt en een keer grondig het interieur aanpakt, zal je glimmende vierwieler zeker op meer aandacht kunnen rekenen van eventuele kopers, dus met vastgoed is dit net hetzelfde!

Indien uw interieur verkoopsklaar gemaakt wordt geeft dit een positiever indruk. Na het verkopen van uw woning zal na de home-staging sneller gaan en bovendien zul je een hogere prijs krijgen voor je woning, omdat de kopers geen punten of redenen zullen vinden om van je vraagprijs af te dingen.

We kunnen de te verkopen woningen in twee grote groepen indelen. Deze twee groepen hebben zowel financieel als commercieel een groot verschil.


Deze TIP wordt u aangeboden door onderstaande Vakman / Vakvrouw:

Upgrade
8210 Zedelgem - België

Home staging, homerestyling, kleuradvies, interieurinrichting, renovatie, interieuradvies.
Website = www.home-upgrade.be


Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Woning kopen verkopen TIPS