Tips van de Vakman en Vakvrouw Contact uw TIP toevoegen Google zoeken Sitemap

www.Ludoclaes.be

HOME

Woning

Kleding Party Auto Reizen Elektro Magazijn Verkoop
  Tuin Beauty Hobby Dieren Culinair Kantoor Reclame
U bent hier: HOME > Auto - gids > Vrachtwagens en trucks
 

Auto

  TIPS vrachtwagens trucks trekkers - opleggers
Vrachtwagens zijn er in verschillende maten, gewichten en uitvoeringen. Naargelang de functionaliteit zal eenieder zijn eigen specifieke truck uitzoeken gaande van een trekker met oplegger tot bakwagens. Op deze pagina vindt u alvast een overzicht van verdelers van prijs kwaliteit nieuwe en tweedehands trekkers en vrachtwagens in België en Nederland.

TIPS van de Vakman-Vakvrouw
Praktische TIPS uit België en Nederland
 

1

"Nieuw" Vrachtwagen en aanhanger eurovignet-plichtig?

Bij de aanschaf van een vrachtwagen onder de 12 ton, dus onder het eurovignet. Let erop dat je eventuele aanhangwagen een niet te zwaar MTM heeft. De MTM van de vrachtwagen en die van de aanhangwagen worden immers opgeteld. Indien de som 12 ton of meer bedraagt, ben je eurovignet-plichtig. Er zijn wel tussenoplossingen.

. Tip aangeboden door: Dicar Vrachtwagens
Nieuwe tips bij een volgende update. Alvast tot dan.

ADV

 
 Informatie
 
Wat is een vrachtwagen ? Wikipedia
 

  GE’s TIP Trailer Services
GE’s TIP Trailer Services biedt transporteurs en logistiek dienstverleners leasing, verhuur en onderhouds oplossingen die overal in Europa uw vracht inbeweging houden. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam, kunnen wij onze klanten vanuit meer dan honderd locaties van de gewenste producten en diensten voorzien. Met meer dan 74.000 eenheden op de weg, ziet men ons als de marktleider met één van de grootste en meest diverse vloot van trailers, tankers en trucks in Europa
www.tip.ge.com/be/
  Cospo carrosserie
Wij zijn gespecialiseerd in de algemene carrosseriebouw en verzorgen uw carrosserieopbouw van A tot Z. Dit gaat van speciaal vervoer tot aanhangwagens t.e.m. 3,5T. U kan eveneens bij ons terecht voor uw depannages zowel van D'Hollandia laadkleppen of andere hydraulische systemen.
8210 Zedelgem
www.cospo-carrosseriebouw.be/
  ICTS - TRE Trailerverhuur

ICTS beschikt over reeds meer dan 25 jaar ervaring in de verhuur van opleggers voor zowel het nationale- als internationale transport. Een luisterend oor en persoonlijke service gedurende deze 25 jaar richting onze relaties heeft ertoe geleid dat wij inmiddels vele vaste en tevreden klanten tot ons bedrijf mogen rekenen en er dagelijks meer bijkomen.

4214 KZ  Vuren - 2742 RB  Waddinxveen - 6716 BK  Ede
www.tre.nl/
  Ronny Schoutteet
Vrachtwagens , als ook tweedehands meer dan 1000 voertuigen
8460 Roksem - Oudenburg
www.schoutteet.com
  Volvo Trucks - Belgium
Trucks , onderdelen en service
www.volvo.com
  Degroote Trucks & Trailers

Vrachtwagens , aanhangwagens , trekkers , opleggers , bestelwagens ,

8750 Wingene
www.dtt.be
  BOS Trailerservice

Nu kunnen we u vrijwel iedere gewenste oplegger verhuren: van 1-assige city-oplegger tot 3-assige koelvriesoplegger met stuurassen en van open semi-uitschuifoplegger tot schuifzeiloplegger met koelopbouw, wij hebben het voor u in huis.

3771 NG Barneveld
www.bostrailer.nl/verhuur.php
  Xiffix Special Trailer Rent
Uit onze naam Xiffix Special Trailer Rent kunt u al opmaken dat Xiffix geen standaard verhuurbedrijf is. Ons bedrijf beschikt over een breed scala aan specialistische voertuigen voor het speciaal transport, het bouwvervoer en het bulkvervoer. Alle voertuigen worden compleet afgeleverd met hydrauliekslangen, hydrauliekkoppelingen, passende trekogen en eventueel zelfs speciale achterkleppen voor bijvoorbeeld het vervoer van slib.
3771 NC Barneveld
www.xiffix.nl/nl/

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

 
 Producten zoeken
 Klik "volgende" of "2" voor meer producten. Ander product zoeken "zoeken"

 Muziek - Film - Boeken - Games - Elektro - Wonen - Tuin - Beauty - Koken -...

 Website of personen zoeken met FOTO
Aangepast zoeken
  Kopieer hier het
bedrijf dat u zoekt
  Good Trucks

Alle merken vrachtwagens , trekkers , bestelwagens....

2200 Herentals
www.goodtrucks.be
  Veekemans Carrosseriebouw

Maatwerk is het kernwoord voor Veekemans NV.
Alles wordt op wens van de klant gemaakt.  Door deze grote flexibiliteit hebben wij de grote vrachtwagenmerken en de allerkleinste zelfstandige als klant.

2860 St-Katelijne-Waver
www.veekemans.be/
  Vrachtwagens Nederland

Ons team heeft permanent overleg met diverse vrachtwagenleveranciers in Nederland, om de website continu te blijven perfectioneren. Vanzelfsprekend staan wij open voor al uw wensen die een toevoeging kunnen zijn

www.vrachtwagens.nl
  Tweedehands trucks
Auto-Viger verkoopt tweedehands trucks aan betaalbare prijzen. Duizenden klanten rekenen op Auto-Viger voor de aankoop en onderhoud van tweedehands trucks
www.auto-viger.be
  Crevits Carrosseriebouw

Crevits bvba is een familiebedrijf, dat opgericht werd in 1991 en gevestigd is te Kortemark. Doorheen de jaren heeft Crevits bvba een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van laadkranen, containersystemen en carrosseriebouw

8610 Kortemark
www.crevits-carrosseriebouw.be/
  Stenis Carrosseriebouw

Opbouwen realiseren we voor zowel bakwagens als opleggers in de gewichtklasse < 3500kg en > 3500kg, naar wens uitgevoerd met of zonder laadklep.

3044 AH Rotterdam
www.stenis.nl/
  BAS Trucks
BAS Trucks is al jaren een vertrouwd begrip in de gebruikte truckmarkt. Als onderdeel van BAS Groep is BAS Trucks een van de toonaangevende bedrijven in de wereldwijde in- en verkoop van gebruikte vrachtwagens, trekkers, aanhangwagens en opleggers. De reputatie is niet alleen opgebouwd op de verkoop van gebruikte trucks en getrokken materieel, maar vooral op de uitgebreide service die wij onze klanten kunnen bieden, zoals: Het aanvragen van alle (export) documenten. Transport van deur tot deur. De gehele verscheping. Het spreken van vele talen en begrijpen van veel culturen. Een constante voorraad van 1000 trucks en trailers van alle bekende merken in iedere prijsklasse treft u aan bij BAS Trucks. Mocht Uw gewenste uitvoering niet op voorraad zijn dan kunnen wij er zeker op korte termijn over beschikken. Kijk snel in onze voorraad voor het actuele aanbod
Veghel
www.bastrucks.com
  Verhuur trucks / diepladers

Korendal Trucks is een bedrijf, gevestigd in Nijmegen en gespecialiseerd in de verhuur van trucks en machines.

6545 AC  Nijmegen
www.korendal-trucks.nl
  Braem

Vrachtwagens , trekkers , kippers , afzetsystemen , betonmixers

8610 Handzame
www.braem.be

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

  Top
Gerelateerd: Koerierdiensten Transport en vervoer              
 

 Dank voor uw bezoek aan deze website

 Meer tips en advies bij een volgende update