Tips van de Vakman en Vakvrouw Contact uw TIP toevoegen Google zoeken Sitemap

www.Ludoclaes.be

HOME

Woning

Kleding Party Auto Reizen Elektro Magazijn Verkoop
  Tuin Beauty Hobby Dieren Culinair Kantoor Reclame
U bent hier: HOME > Beautygids > Huid en gelaatsverzorging
 

Beauty

  TIPS Huidverzorging - gelaatsverzorging
Een massage gecombineerd met verzorgende crŤmes gaat zowel de spieren als de huid van het gelaat stimuleren. De huidoppervlakte wordt hierdoor wat strakker, rijker en kleurrijker waardoor eveneens rimpels worden verkleind.  Onderstaand vindt u TIPS voor gelaatsverzorging en met professionele instituten en specialistes. Bent u opzoek naar prijs kwaliteit huidverzorging of gelaatsverzorging, zij informeren u graag omtrent mogelijkheden en prijzen.

TIPS van de Vakman-Vakvrouw
Praktische TIPS uit BelgiŽ en Nederland
 

1

"Nieuw" Wat te doen om huidveroudering tegen te gaan?

Uw huid heeft dagelijks speciale zorgen nodig om er op oudere leeftijd nog stralend en jong uit te zien. Wist u dat uw huid al begint de verouderen vanaf de leeftijd van 25 jaar? Wist u dat alcohol, roken, drugs, slechte eetgewoontes en slechte verzorging van uw huid slecht is en dat u op zeer jonge leeftijd als een oude dame of heer gaat uitzien? Wat dient u te doen voor een stralende jonge huid, ook op oudere leeftijd. Eerst en vooral verwijderd u alle make-up en viezigheid door een make-up verwijderaar en daarna gaat u uw gezicht grondig wassen. Daarna brengt u een refreshing toner aan. Dit is voor het hydrateren van je huid. De toner moet enkele minuten intrekken. Daarna brengt u een nourishing serum aan. Dit is om de vochtbalans van uw huid te herstellen. Dan brengt u een balancing crŤme aan om uw huid te doen stralen. Dan brengt u een moisturizing creme aan om de huid haar jeugdige uitstraling terug te geven. Uw huid heeft deze verzorging nodig als u voor lange tijd er jong en jeugdig wil uitzien.

. Tip aangeboden door: AV Gingelom 

ADV

 

2

Je gezicht elke dag wassen creŽert een mooiere huid

Wilt u graag een mooiere huid? Misschien hebt u rimpels of puistjes op het gezicht of lichaam die de huid doen ontsieren? Om huidproblemen te voorkomen of te verhelpen is het zeer verstandig goed iedere dag uw gezicht te wassen. Wanneer u dit niet doet, geeft u de bacteriŽn vrijuit de kans zich te nestelen en onzuiverheden te veroorzaken.
Probeer, als de beurs het toelaat, natuurlijke cosmetica producten te gebruiken of huidverzorging die vrij is van parabenen en andere schadelijke stoffen. Deze stoffen maken het in de meeste gevallen alleen maar erger!

. Tip aangeboden door: Jeannell Cosmetica

3

Stem je huidverzorging af op je leeftijd

Jongere of oudere huid, verzorging is noodzakelijk net zoals je dagelijks je tanden poetst. In principe heb je de jongere huid en de iets oudere huid vanaf 35+. Beide categorieŽn vergen een aangepast huidverzorging op basis van anti aging. Hiervoor kan u best productcategorieŽn gebruiken die gebaseerd zijn op collageen.

. Tip aangeboden door: Probeautyclinic

4

Scrubben met ronddraaiende beweging zorgt voor natuurlijke glans

Maak je huid regelmatig schoon met een huidvriendelijke zeep of wasgel. Reinig de huid van je lichaam 1 ŗ 2 keer per week door het scrubben. Doe dit met ronddraaiende bewegingen en een daarvoor bestemd product. Zo zorg je ervoor dat de dode huidcellen van de huid verwijderd worden en krijgt je huid een mooie natuurlijke glans. Daarnaast zorgt het scrubben met ronddraaiende bewegingen voor een betere bloedcirculatie wat op zijn beurt weer bevorderlijk is om sinaasappelhuid tegen te gaan of op de langere termijn te verminderen (voor dit laatste is ook veel massage nodig en speciale crŤmes)

. Tip aangeboden door: B-minded

5

Hoe een moedervlek makkelijk camoufleren?

Wist u dat een moedervlek ook gecamoufleerd kan worden op een natuurlijke manier? Fruitzuur kan moedervlekken doen vervagen door de reinigende werking. Citroen bevat veel fruitzuur en is daarom een aanrader! Er zijn zelf klinieken die moedervlekken verwijderen met sterk geconcentreerd fruitzuur.

. Tip aangeboden door: Moedervlek   

6

Tip voor een droge huid
Je kunt je huid ook te schoon houden. Dat klinkt vreemd, maar iedere keer als je je gezicht wast (zelfs alleen met water), tast je het beschermlaagje bovenop je huid aan. Het herstelt zich binnen een paar uur vanzelf, maar ondertussen staat je huid bloot aan irritaties en uitdroging. Heb je last van een gevoelige of droge huid of acne of eczeem, dan kun je beter maar zo kort mogelijk, niet te heet en niet te vaak douchen.
. Tip aangeboden door: Hannah Webshop

7

Wat is het verschil tussen een mannen- en vrouwenhuid?

Verschilt een mannenhuid nu echt van een vrouwenhuid? Naast de gezichtsbeharing, zijn er wezenlijke verschillen tussen de huid van een vrouw en van een man. Het mannelijk hormoon testosteron maakt dat de huid van een man gemiddeld 25% dikker is dan die van een vrouw, ook is een mannenhuid steviger en de talg en de talgproductie is ook anders. Na de pubertijd maakt de huid van mannen (ook weer onder invloed van hormonen) meer talg aan dan die van vrouwen. Dat is ook de reden dat jonge mannen vaak langer last hebben van acne. Los van onze leeftijd, hebben mannen een hogere collageendichtheid dan vrouwen. Omdat we aan de mate van collageen goed de tekenen van veroudering kunnen afleiden, lijkt het soms alsof een vrouwenhuid 15 jaar ouder is dan die van een man. Toch is een mannenhuid veel minder goed bestand tegen de zon dan een vrouwenhuid. Mannen gebruiken over het algemeen minder snel producten met een SPF en daardoor is huidveroudering beter zichtbaar. De veroudering als gevolg van deze zonschade heft dan vaak de voordelen van een trage biologische veroudering op, waardoor een man er op latere leeftijd toch ouder uitziet dan een vrouw.

. Tip aangeboden door: Dermalogica Shop

8

Waarom je huid scrubben?

Maak je huid regelmatig schoon met een huid vriendelijke zeep of wasgel. Doe de huid van je lichaam 1 2 keer per week scrubben met ronddraaiende bewegingen en een daarvoor bestemd product. Zo zorg je ervoor dat de dode huidcellen van de huid verwijderd worden en krijgt je huid een mooie natuurlijke glans

. Tip aangeboden door: Vegas Cosmetics Benelux

9

Hoe zelf kleine pigmentvlekken verwijderen?

Let op! Als u last heeft van pigmentvlekken is het niet altijd nodig om te laseren of creme te kopen (wat vaak erg duur is). Zeker kleine pigmentvlekken kunnen ook prima genezen door een schijfje citroen op de pigmentvlek te houden. Door dit enkele weken vol te houden, kunt u pigmentvlekken prima behandelen!

. Tip aangeboden door: Pigmentvlekken  

10

Waarom de huid beschermen tegen UV-stralen?

Iedere dag schijnt de zon, dus ook iedere dag is er UV-straling in de lucht. Daarom is het ook verstandig om iedere dag je huid te beschermen met een UV-factor. Zelfs als het bewolkt is. Want bij een bewolkte lucht kan terugkaatsing van zonlicht tegen de wolk de zonkracht hoger maken dan bij een onbewolkte lucht.

. Tip aangeboden door: Dermalogica webshop

11

Huidverzorging in de winter

Help, het wordt winter! En dus heeft je huid andere verzorging nodig dan in de zomer. De guur wordende wind, koude regen, de verwarming zorgen in no-time voor een trekkerig gevoel, barstjes en schilfertjes op je huid. Je zorgvuldig opgebouwde bruine kleurtje verdwijnt veel te snel...  kortom, de winter vergt extra verzorging.

. Tip aangeboden door: Liesbeth's Beauty Corner

12

Waarom kiezen voor een natuurlijke huidverzorging?

Ten eerste, de huid is het grootste orgaan van uw lichaam. Het beschermt u, maar absorbeert ook alles wat er op wordt aangebracht. Wij staan voortdurend blootgesteld aan chemische stoffen. De alomtegenwoordige cocktail kan schadelijk zijn op lange termijn (vanwege hun persistentie en de bioaccumulatie van de chemische stoffen) en er zijn vermoedens dat ze meer allergieŽn, irritaties opwekken en zelfs kanker.

. Tip aangeboden door: Bio'ty Lab
Nieuwe tips bij een volgende update. Alvast tot dan.

ADV

 
 Informatie
 
Wat is een droge huid en wat doet u er aan ?

Een droge huid op zich is geen ernstige aandoening maar wordt eerder als oncomfortabel of vervelend ervaren. Een droge huid is veelal een tijdelijk probleem, bij een strenge winter bijvoorbeeld, maar kan evenwel ook als een langdurig probleem voorkomen waarbij u zeker een bezoekje aan de doktor of dermatoloog moet overwegen. Een droge huid kan zich enkel plaatselijk profileren, het aangezicht, benen of armen bijvoorbeeld maar kan zich ook over het gehele lichaam verspreiden.

Heeft u last van een droge huid, dan merkt u wellicht volgende symptomen:
Symptomen
- een gevoel van een strakke, aangespannen huid die als het ware te klein lijkt te zijn
- de huid voelt eerder hard aan in plaats van zacht
- de huid voelt ruw en gebroken aan, vorming van schilfertjes
- last van jeuk en overgevoeligheid tot zelfs irritatie
- de huid vertoont kleine lijntjes, breuklijntjes
Oorzaken van een droge huid
Er zijn verschillende oorzaken die kunnen leiden tot een droge huid, we zetten er enkele op een rijtje.
1. Weersomstandigheden hebben een aanzienlijke invloed op de huid. Extreme hitte of koude gecombineerd met luchtvochtigheid bepalen het vocht of vertegehalte in de huid waardoor ze kan uitdrogen. Directe blootstelling aan de zon zal eveneens het vetgehalte van de huid beÔnvloeden waarbij een lange blootstelling tevens schadelijk is voor de ondergelegen huidlagen die kunnen aangetast worden en waardoor zelfs langdurige beschadigingen of rimpels kunnen ontstaan.
2. Net als het weer zijn verwarming en airconditioning ongunstig voor de huid. Ook nu kunnen extreme koude of langdurige warmte een invloed uitoefenen op de huid.
3. Frequent baden en douchen zijn tevens te vermijden, vooral als u de voorkeur geeft aan koud of heet water. Ook chloorhoudend water, zoals in een zwembad bijvoorbeeld, is niet aan te bevelen en kunnen leiden tot een droge huid.
4. Zeep en detergenten zijn specifiek ontwikkelt om de huid te reinigen wat uiteraard goed is. Heeft u thans een droge huid dan zijn deze producten eerder slecht dan goed. Ook deodorant en antibacteriŽle zepen zijn zeker te vermijden en kunnen aan de basis liggen voor het vormen van een droge huid.
5. Hormonenschommelingen kunnen eveneens een droge huid veroorzaken. Een kleine schommeling in de hormonen kan reeds voldoende zijn om de talgklier, die het vetgehalte in de huid regelt, van slag te brengen waardoor een droge huid ontstaat.
Hoe een droge huid behandelen?
A. Huidverzorging
Een droge huid is vooral zťťr gevoelig en vergt een zorgvuldige verzorging wil het probleem goed aangepakt worden. De beste wijze om een droge huid te behandelen is het vermijden van producten waarin uitdrogende ingrediŽnten vervat zitten zoals petroleum derivaten. Huidverzorgingsproducten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediŽnten dewelke de huidvriendelijke vitamines A,C,D en E bevatten werken dan weer het best.
B. Wassen en baden
Als u last heeft van een droge huid dan is het tevens niet aan te raden de huid te wassen met gewoon kraantjeswater omdat dit ongewenste chemicaliŽn kan bevatten. Beter is het gebruik van mineraalwater. Reinig uw gelaat met een alcoholvrije reinigingslotion of reinigingsmelk gemaakt uit natuurlijke ingrediŽnten. Zij verfrissen uw gelaat zonder irritaties en dragen tevens zorg voor een vochtinbrenging. Tijdig en frequent hydrateren door vochtinbrengers is dan ook een must bij een droge huid, doch is de keuze van het product waarmee u gaat hydrateren zťťr voornaam wil u geen omgekeerd effect verkrijgen.
C. Pas uw dieet aan
Ook via uw voeding kan u uw huid verzorgen. De huid neemt namelijk ook via de voeding vochtinbrengende oliŽn op waardoor het drooggehalte opkrikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan organische boter, omega-3, cocosnoot olie, en dergelijke.
D. Pas de luchtvochtigheid aan
Heeft u last van een droge huid in uw woning of werkplek, dan kan u dit enigszins verminderen door gebruik te maken van een luchtbevochtiger die de uitdroging minimaliseert.
E. Vermijd te hoge of te lage temperaturen aangezien extreme temperaturen een grote invloed hebben op de huid en het vetgehalte of vochtigheid.

Wat is een vette huid en wat doet u er aan?

Typerend voor een vette huid is het glimmende effect, de dikte van de huid en de grove structuur waardoor de huid overgevoelig is aan allerhande oneffenheden en ondermeer acnť of puistjes. Een vette huid wordt veroorzaakt door het te hard werken van de talgklieren waardoor ze meer huidvet produceren dan eigenlijk nodig is. Dit overtollige huidvet blijft vervolgens op de huid liggen wat het glimmende effect geeft. Helaas zien veel mensen een vette huid als nadeel aangezien het glimmen geen mooi zicht is, make-up niet goed blijft zitten en het gezicht een plakkerig gevoel geeft. Thans biedt een vette huid ook voordelen. Een vette huid veroudert ondermeer minder snel dan andere huidtypen zoals een droge huid of een gevoelige huid.
Oorzaken van een vette huid?
Er zijn meerdere oorzaken die leiden tot een vette huid zoals het eetpatroon of een bepaald eetgerecht, een zwangerschapsperiode, gebruik van bepaalde medicaties zoals de anticonceptiepil, vochtige weersomstandigheden, bepaalde cosmetica of make-up hormoonveranderingen tijdens de pubertijd.
Hoe een vette huid behandelen?
Om een vette huid te behandelen is een goede en diepgaande reiniging van groot belang. Reinig daarom de huid frequent met warm water en zeep waardoor u tracht te voorkomen dat de poriŽn verstopt kunnen raken wat dan weer kan leiden naar acnť. Agressieve zeepproducten worden weliswaar afgeraden omdat deze teveel huidvet kunnen verwijderen waardoor enerzijds de huid zou kunnen schilferen en anderzijds de talgklieren gestimuleerd worden net meer huidvet aan te maken. Het best kan u de huid reinigen met producten die op olie gebaseerd zijn om zo het overtollige talg goed doch behoedzaam te verwijderen. Een vochtinbrenger kan daarentegen weer best olievrij zijn. Nu en dan een kleimasker of moddermasker nemen, hetzij thuis of in een kuuroord, is tevens een aanrader.

 

 
Meer informatie
Wat is de huid ? Wikipedia

  Dermaclinic cosmetische kliniek
DermaClinic is een medisch cosmetische kliniek, gericht op huidverjonging en huidverbetering. Wij bieden bieden o.a. behandelingen met injectables (inspuitingen), laserbehandelingen en medische productbehandelingen & peelings
www.dermaclinic.nl
  Bernards oliehuis
www.huidolie.com is de grootste webwinkel voor particulieren van Nederland, die is gespecialiseerd in de verkoop en levering bij u thuis van alle soorten huid- en massageolie!
1985 AH Driehuis
www.huidolie.com
  Dermalogica webshop
De beste plek om je favoriete Dermalogica producten te bestellen! Grote voorraad, ruime betaalmogelijkheden, proefjes bij je bestelling, VIP service, etc.
Hoogeveen
www.skinproducts.nl
Topproducts.be
Onze webshop biedt een heel gevarieerd aanbod aan producten. Natuurlijke verzorgingsproducten van Panier des sens en Berkeley Square. Prachtige decoratieve olielampen,maar ook leuke gadgets en innovatieve producten.
Stokkem
www.topproducts.be
  Forever Living Products
verkoop van alo vera producten: dranken, gelaatsverzorging, persoonlijke verzorging, make-up, voedingssupplementen, bijenproducten
www.myflpbiz.com/natuurlijkgezond
  Bijtebier Schoonheidsinstituut

In ons schoonheidsinstituut kan u steeds terecht voor uw professionele gelaatsverzorgingen. Voor ieders huidtype hebben wij een aangepaste gelaatsverzorging. Huidanalyse, reinigen, verwijderen comedonen, masker, dagcrŤme, massage

9031 Drongen
www.bijtebier.be
  Pigmentvlekken
Informatie geven over het voorkomen en verwijderen van pigmentvlekken middels onze website.
Waarde
www.pigmentvlekkeninfo.nl

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

 
 Producten zoeken
 Klik "volgende" of "2" voor meer producten. Ander product zoeken "zoeken"

 Muziek - Film - Boeken - Games - Elektro - Wonen - Tuin - Beauty - Koken -...

 Website of personen zoeken met FOTO
Aangepast zoeken
  Kopieer hier het
bedrijf dat u zoekt
  Skin-Coach Ann
Tips & Trics, Do's & Don'ts bij de dagelijks huidverzorging aan de hand van workshops of persoonlijk consult. Gebruik ik een reinigingsmelk, ook als ik gťťn make-up draag ? Hoe kan ik puistjes vermijden ? Wat doe ik aan die ruwe plekjes in mijn gezicht ? Hoe verzorg ik mijn huid? Als professionele schoonheidsspecialiste help ik je graag verder!
9700 Oudenaarde
www.ann-callebaut.be
  AV Gingelom
Ik geef GRATIS advies aan mensen hoe zij hun gezondheid en/of schoonheid kunnen verbeteren. Ik stel hen verschillende methoden voor die al veel bewezen resultaten hebben en dat is via natuurproducten waar GEEN chemische stoffen in zijn verwerkt en beter is voor de gezondheid op basis van pure ( tussen de 100% en 65% ) gestabiliseerde aloŽ vera. Tijdens de consultatie worden deze producten GRATIS getest zodat men de werking ervan zelf kan ervaren. Daarna kunt u zelf beslissen of u wenst te bestellen of niet omdat bestellen geen verplichting is.
3890 Gingelom
www.av-gingelom.be
  DMA Wholesale Distribution
Webshop die online verzorgingsproducten aanbiedt voor mannen en vrouwen uit de collectie van INIKA en Scaramouche and Fandango. GRATIS verzending in Nederland van natuurlijke INIKA make up, eye liner en overige huid- en verzorgingsproducten voor vrouwen.
7542 AT Enschede
www.dma-fashionshop.com
  Wallen onder de ogen

Iedereen heeft er wel eens last van: wallen. Je hebt slecht geslapen, bent uit gegaan of je hebt er gewoon altijd last van. Lees hier hoe wat wallen zijn, hoe ze ontstaan en natuurlijk hoe je je wallen kunt voorkomen of weghalen. Voorkom wallen door je voeding, huid en slaaphouding goed te verzorgen.

http://merijn.infoteur.nl
  Aroma Sky

Verzorging aromatherapie & dead sea products! Natuurlijke huidverzorging

1390 Grez-Doiceau
www.aroma-sky.be
  Bio2you Natuurlijke gezichtsverzorging
Het Bio2You-team bestaat uit de allerbeste specialisten uit de branche die buitengewone producten ontwikkelen voor natuurlijke huidverzorging. Wij werken op verantwoorde wijze om de kracht die Moeder Natuur ons schenkt te versterken door middel van deze kostbare duindoornbessen. Alle leden van het Bio2You-team zijn rechtvaardig en toegewijd en brengen dit natuurlijke duindoornproduct op de best mogelijke wijze bij u thuis! Om ons milieubewustzijn aan te tonen heeft ICEA ons een certificaat toegekend voor de biologische huidverzorging- en gezondheidsverzorgingsproducten.
www.bio2you.nl
  Jeannell Cosmetica
Huidverzorging met klasse, daar staat JeannellCosmetica.nl voor. Hier kunt u anti aging producten verkrijgen maar ook cosmetica producten voor het voorkomen van acne. Een breed assortiment aan zeer diverse effectieve cosmetica voor ieder huidtype en iedere leeftijd.
Ell
www.jeannellcosmetica.nl
  Probeautyclinic
!QMS gelaatsverzorging op basis van medicosmetische producten. QMS medicosmetics : aan te raden voor een huid vanaf de leeftijd vanaf 35+. Aquizhen: Speciaal ontwikkeld voor de jeugdige huid vanaf 20
Wilrijk
www.probeautyclinic.com
  Body Centrum Leuven

Gelaatsverzorging voor Hem en Haar. Body Centrum Leuven biedt u een groot gamma gelaatsbehandelingen. De gelaatsbehandelingen worden uitgevoerd door schoonheidsspecialistes die een extra opleiding tot Skin Care Therapist genoten.

3000 Leuven
www.gelaatsverzorging.be
  Greenstudio

Het Bio complex behandeling met Histomerische cellen bied U onmiddellijk resultaat. Rimpels vervagen en de huid ziet er terug helder en stralend uit.

2400 Mol

www.greenstudio.be
  Beauty Elegance

U geniet van een handmassage, een reiniging en dieptereiniging van het gelaat. Reiniging, vapozone, kleimasker, epilatie van de wenkbrauwen, crŤmemasker met bloemen en algenextracten, ontspannende nekmassage, handmassage, enz...

3600 Genk
www.beauty-elegance.be
  Chateau Des Thermes

Elk gelaat heeft zijn specifieke behoeften, De schoonheidsspecialiste kiest de verzorging naargelang uw huidtype. Ze omvat een diepe reiniging van de huid, een ontharing en een massage.

4050 Chaudfontaine
www.chateaudesthermes.be
  Bioline

Huidverjonging en huidverbetering met de nieuwste methodes: microdermabrasie en mesotherapie zonder naalden. De face-lift zonder snijden en zonder naalden. Spectaculaire resultaten, veilig en pijnloos.

2520 Ranst

www.instituutbioline.be
  Notus Trading

Notus Trading importeert en distribueert La Cure Dode Zee Schoonheidsproducten in BelgiŽ.

8620 Nieuwpoort
www.lacure-notus.be
  Milarakia

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en zonnenproducten, uiteraard vervaardigd uit zuivere olijfolie. Hydrateren en beschermen de huid terwijl zij uw huid laten stralen. Conditioner, Shampoo, Aftershave, antiverouderingscreme. Geschikt voor alle huidtypes,Voedendecreme, Dagcreme, Zeep, Showergel, Bodybutter.

1541 SM Koog aan de Zaan
www.milarakia.nl
  Schoonheidssalon Isolde

Schoonheidssalon in Dronten maakt gebruik van het erkende merk Henritte Faroche om uw huid te conditioneren. Wilt u ook verwend worden met een ontspannende behandeling? Ga naar de website en maak een afspraak

8253 HG Dronten
www.schoonheidssalonisolde.nl
  Boutique of Beauty

Producten voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Parfum en make-up behoren ook tot ons assortiment en dit alles aan betaalbare prijzen.

http://boutiqueofbeauty.onetoshop.be
  Beauty and Nailcenter Helena

Bij ons kan u terecht voor de standaard behandelingen tegen een voordelige prijs. Maar omdat u deze behandelingen overal kan krijgen gaat Beauty and Nailcenter Helena verder, wij bieden u behandelingen die zeldzaam zijn in Belgi, behandelingen die stuk voor stuk zorgen voor een jongere en gezondere huid.

2960 Brecht
www.beautyandnailcenter.be
  Charisma Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Charisma: voor de verbetering en verzorging van uw huid. Voor elk huidtype een doeltreffende aanpak, laat uw huid weer stralen !

1328 GJ Almere
www.saloncharisma.nl
  CosMENtis

Cosmentis / 4VOO, de trendsetter in mannenverzorging heeft nieuwe opleidingen gepland. Een basisopleiding mannenverzorging, anti-aging bij mannen, gelaatsverzorging, skincoaching voor mannen en een cursus scheren en touch-upbehandeling. ( Touch-up: korte behandeling met onmiddellijk zichtbaar resultaat )

www.cosmentis.com
  Vegas Cosmetics Benelux
Van harte welkom in de wereld van Beauty en Welness. Graag introduceren wij u in de wereld van Vegas-Cosmetics en Vegas-the-Art-of-Design waarbij we met trots u onze nieuwe internetaanwezigheid presenteren. Laat u verder informeren over onze producten en mogelijkheden om uw carriere vorm te geven. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van de site.
www.vegascosmetics.nl/NL171172
  Mooi en gezond

In de gelaatsverzorging ligt de nadruk op het verzorgen van de huid en het behandelen van eventuele huidproblemen. Het gebruik van zuivere plantaardige producten zoals jojoba, avocado, bernagie, aloŽ veraÖ en de etherische oliŽn van rozen, oranjebloesem, jasmijn, sandelhout, Ö stimuleren de aanmaak van nieuwe cellen en verzorgen rimpeltjes en couperose.

8531 Bavikhove
www.mooiengezond.be
  4V00 distinct men

Tot op heden werden mannen stiefmoederlijk behandeld op het vlak van verzorging. Mannenhuid leek voor cosmeticaproducenten onbestaande. Een man moest zich tevreden stellen met afgeleiden van dameslijnen, onaangepaste verzorgingen in de instituten,... Meteen een extra drempel om zich te laten verzorgen in een wellnesscentrum. Heren willen namelijk niet behandeld worden als dames. Zij zijn "man", willen resultaat zien en voelen. Ze wensen klaar en duidelijk een typisch mannenmerk. 4VOO vult die behoefte in. Eindelijk producten die exclusief voor mannen werden ontwikkeld. Met gels, fludes, poeders, ... aangepast aan de mannenhuid. www.4V00.eu

www.4V00.eu
  Viaforma

Botox en fillers, crystal clear microdermabrasie en zuurstof, huidverjonging, couperose, pigmentvlekken, epilatie, manicure, pedicure, definitief of permanent ontharen, lichaamsanalyse, afslanking en figuurcorrectie, hypoxi, endermologie, gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, massage, hot stone massage, verwenarrangementen, zonnebank en airbrush tanning of tanning spray

2200 Herentals
www.viaforma.be
  Moedervlek
Informatieve website over het behandelen en verwijderen van moedervlekken. Dit kan door de moedervlek te laseren of met crŤme te behandelen.
Waarde
www.moedervlek.nl
  Choosebeauty

Choosebeauty begeleidt jou naar het ideale beautyproduct. Vergelijk beautyproducten nu online en lees tips voor een mooi uiterlijk.

www.choosebeauty.nl
  VitaCosmos Beauties of Africa
Goed bewaard geheim in Swaziland nu in Nederland. In de Afrikaanse natuur groeit de marulaboom, de koning onder de Afrikaanse bomen vanwege de voedzame, cosmetische en medicinale eigenschappen. Uit de pitten van de vruchten wordt al eeuwenlang met de hand olie geperst. Deze biologische, zuivere marula-olie voedt, verzacht en/of herstelt de droge, gevoelige, geÔrriteerde en/of oudere (probleem)huid. De olie wordt gewonnen en gedistribueerd door Swazi Indigenous Products (SIP) onder de naam Swazi Secrets. SIP is een vrouwencoŲperatie in Swaziland. Ruim 2600 vrouwen verdienen er een reŽel inkomen. Ze verzamelen de vruchten in de natuur, drogen de pitten van de vruchten en kraken de zaden in de pitten (sinds kort met een notenkraker). Hiervoor krijgen ze een eerlijke prijs.
De olie wordt al eeuwenlang gebruikt voor geneeskrachtige doeleinden, huidproblemen, insectenbeten, kleine wondjes en de bereiding van voedsel. Uit de zaden van de vruchten wordt met de hand olie koudgeperst. De olie is eetbaar en heel voedzaam. Tevens heeft de olie anti-aging, hydraterende, verzachtende, voedende, beschermende en herstellende eigenschappen voor de huid. De olie is van nature rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E. De olie kan door iedereen worden gebruikt maar mensen met een droge, oudere, gevoelige huid en/of probleemhuid en baby's (ook bij luieruitslag) hebben het meeste baat bij de olie. Bij ons puur verkrijgbaar maar ook andere producten gemaakt op basis van deze olie.
6291 HK Vaals
www.vitacosmos.nl
  Hannah Webshop
Alle hannah producten besteld u bij ons eenvoudig online!
www.hannahboutique.nl
  Liesbeth's Beauty Corner

Welkom bij Liesbeth's Beauty Corner! Gefascineerd door beauty en wellness probeer ik de mensen te laten genieten en onthaasten, iets wat nodig is in deze drukke tijden. Ik probeer u met de beste zorgen en energie te helpen bij het revitaliseren van lichaam & geest. Als U kiest voor tevredenheid, kwaliteit en een persoonlijke service;dan kiest U voor Liesbeth's Beauty Corner. Ontstressen, onthaasten, gelaatsverzorging, manicure, tijd maken voor uzelf, kortom zorgeloos genieten!

www.liesbethsbeautycorner.be
  Dermalogica Shop
D online Dermalogica winkel/webshop waar u al uw Dermalogica producten kunt bestellen.
Baarlo Lb
www.dermacareshop.nl

Uw TIP - LINK of LINKS - website GRATIS op deze website?

Zie pagina: uw Website en TIP toevoegen

  Top
Gerelateerd: Rimpels Acnť Make-up cosmetica Zuurstofbehandeling          
 

 Dank voor uw bezoek aan deze website

 Meer tips en advies bij een volgende update