Weetjes – Wist je dat (pag 2)

U bent hier : Home > Weetjes - pagina 2

Pagina = 1 - 2 - 3 - ...

21. Drinkers leiden meer sociaal leven

Wist je dat ... matige alcohol drinkers een meer sociaal leven leiden en sneller vrienden maken. Dit is misschien een ietwat vreemde stelling doch heeft een onderzoek aan de universiteit van Oxford aangetoond dat matige alcohol drinkers zoals een biertje of een wijntje sneller vrienden maken en een meer sociaal leven leiden.
Onderzoek lezen : Dranken TIPS


22. Vakantiegevoel al snel weer weg

Wist je dat ... je rustgevoel na vakantie al weg is in de eerste werkweek. We kijken er met zijn allen zo naar uit; de vakantie. Even pauzeren en weg uit de dagelijkse drukte en werkstress, op zoek naar rust en ontspanning. Maar hoe lang houdt dat gevoel van rust eigenlijk aan?
Onderzoek lezen : Rustgevoel al weg na eerste werkweek


23. Elektrische vorkheftruck als beste verkozen

Wist je dat ... een elektrische vorkheftruck tot beste heftruck werd verkozen, een primeur. Een testonderzoek in Duitsland heeft voor het eerst een elektrische vorkheftruck als meest praktische en meest efficiënte vorkheftruck verkozen in de 5ton range.
Onderzoek lezen : Elektrische vorkheftruck verkozen


24. Zout en je gezondheid

Wist je dat ... zout niet alleen lekker smaakt maar gewoonweg noodzakelijk is voor de gezondheid. Als we naar een kookprogramma kijken dan zien we maar al te vaak dat zout alom wordt toegevoegd bij het klaarmaken van de gerechten, maar is dit wel nodig?
Onderzoek lezen : Zout gezond voor je lichaam


25. Mannen spenderen meer aan schoenen

Wist je dat ... mannen meer en meer spenderen aan schoenen en sneakers. Dat vrouwen veel schoenen kopen is een alom geweten feit, doch is de verkoop van schoenen bij mannen de laatste jaren fors gestegen.
Onderzoek lezen : Herenschoenen TIPS


26. Oerwoud is nieuwe woningtrend

Wist je dat ... een oerwoud aan planten de nieuwe trend is om thuis stress verminderen. “Urban Jungle” zo heet het nieuwe fenomeen in woningdecoratie op het internet en sociale media. Maar wat is dit nu precies?
Onderzoek lezen : Woningdecoratie TIPS


27. Wat met 150.000 draagtassen per dag

Wist je dat ... elke seconde wereldwijd ca 150.000 plastic draagtassen worden gebruikt. Het gebruik van eenmalig bruikbare plastic draagtassen staan dezer dagen enorm onder druk omwille van de ecologische aspecten en terecht.
Onderzoek lezen : BIO en OXO afbreekbare draagtassen


28. Acne ook bij oudere leeftijd

Wist je dat ... puistjes en acne niet enkel voorkomt tijdens de pubertijd maar ook bij 20+, 30+, 40+, en zelfs 50+. Het zal je misschien verbazen maar acne ofwel jeugdpuistjes is niet enkel een kwaal bij jongeren en pubers, maar kan zich blijven doorzetten tot op latere leeftijd tot zelfs 50+ leeftijden.
Onderzoek lezen : Acne ook op oudere leeftijd


29. Woningverzekering met meerdere bewoners

Wist je dat ... er nu een verzekering bestaat voor woninghuur met meerdere personen. Het huren van een woning is duur, zeker als je jong of alleenstaand bent. Om de kosten van een huurwoning te drukken zien we het fenomeen dat meerdere personen samen één woning huren. Maar hoe zit dat dan met de verzekering?
Onderzoek lezen : Verzekeren huurwoning


30. Soort lingerie bepaalt type vrouw

Wist je dat ... de soort lingerie een indicatie is voor het type vrouw. Er zijn over de jaren heel wat onderzoeken gevoerd naar zelfvertrouwen en factoren die bepalend zijn voor het type vrouw waarbij, tot verbazing van de onderzoekers, het soort lingerie mede bepalend is.
Onderzoek lezen : Soort lingerie bepaalt type vrouw


31. Hoe krijg je nu echt witte tanden?

Wist je dat ... je witte tanden kan krijgen door je tanden niet harder maar langer te poetsen. Wie wil het niet, die stralende witte tanden zoals de die sterren op TV maar wat kan je doen om die stralende wittte tanden te krijgen?
Onderzoek lezen : Witte tanden door langer te poetsen


32. Massage even goed als nachtrust

Wist je dat ... een massage van 60 minuten hetzelfde resultaat geeft aan je lichaam als een goede nachtrust. Je zou ervan versteld kunnen staan welke positieve inwerking een aanraking zoals een massage kan hebben voor lichaam en geest.
Onderzoek lezen : Massage even goed als nachtrust


33. Sneller hypotheek bij energiezuinige woningen

Wist je dat ... je sneller een hypotheek kan krijgen als de woning energiezuinig is. Als je op punt staat om een woning te kopen en je hiervoor een hypotheek wenst aan te gaan, dan is het zeker raadzaam om kritisch naar het energieverbruik te kijken.
Onderzoek lezen : Sneller hypotheek bij energiezuinige woning


34. Duurzame beleggingen populair

Wist je dat ... meer en meer particulieren beleggen in duurzame beleggingen en bedrijven. Een onderzoek heeft aangetoond dat particulieren meer met natuur en welzijn begaan zijn dan vaak gedacht wordt. Deze trend toont zich nu ook in beleggingen.
Onderzoek lezen : Beleggen TIPS


35. Slaap jij ook in bacteriën?

Wist je dat ... je eigenlijk slaapt in een bed vol bacteriën. Een onderzoek in New York heeft aangetoond dat we best wekelijks onze lakens verversen omdat we, zonder dat we het beseffen, gewoonweg in een weelderig nest van bacteriën slapen.
Onderzoek lezen: Slaap jij ook in een bed vol bacteriën


36. Vaak wassen maakt ons ziek

Wist je dat ... we ons zo vaak wassen dat we er uiteindelijk ziek van worden. Een onderzoek bij de Universiteit van Gent heeft aangetoond dat het aantal gevallen eczeem bij kinderen de laatste dertig jaar fors gestegen is. De reden hiervoor ligt ...
Onderzoek lezen : Vaak wassen maakt ons ziek


37. Verzekering voor elektrische fietsen

Wist je dat ... je voor elektrische fietsen een speciale fietsverzekering kan afsluiten. Meer en meer eigenaren van een elektrische fiets laten zich verzekeren met behulp van een speciale fietsverzekering en met reden.
Onderzoek lezen : Verzekering voor elektrische fietsen


38. Dieetpil voor obesitas overgewicht

Wist u dat ... er nu een dieetpil ontwikkeld is voor obesitas en overgewicht. Een Amerikaanse studiegroep heeft een uniek nieuw afslank-pilletje ontwikkeld specifiek voor obesitas en overgewicht.
Onderzoek lezen : Dieetpil voor Obesitas


39. Vis eten en zwangerschap

Wist je dat ... vis eten tijdens de zwangerschap een positief effect heeft op de toekomstige baby. Een studie door de Universiteit van Turku in Finland heeft aangetoond dat het regelmatig eten van vis tijdens de zwangerschap een positief effect heeft op de toekomstige baby.
Onderzoek lezen : vis eten goed voor de zwangerschap


40. Geen bedrijfsbeheer nodig voor eigen zaak

Wist je dat ... je geen attest van bedrijfsbeheer meer nodig hebt om een eigen zaak te starten. Sinds 1 september 2018 is het niet meer verplicht om een attest van bedrijfsbeheer voor te leggen als je in België een eigen zaak wilt starten.
Onderzoek lezen : Geen bedrijfsbeheer voor eigen zaak

Pagina = 1 - 2 - 3 - ...

LIKE en DEEL met je vrienden

Facebook
Google+
https://www.ludoclaes.be/weetjes-wist-je-dat-pag2">
Twitter
PINTEREST
LINKEDIN