Bruidskleding en trouwkleding – TIPS en advies uit België en Nederland

U bent hier : Home > Kleding > Bruidskleding en trouwkleding

Huwelijkskleding bruidsjurk TIPS

Ga je een bruidsjurk of trouwkleed kopen dan zijn er enkele belangrijke punten waarop je zeker moet letten bij bruidskleding en trouwkleding. Hier vind je alvast praktische TIPS. Elke week worden nieuwe tips, artikelen, studies, filmpjes en video’s toegevoegd. Sla deze website dus zeker op bij uw favorieten.

Tip 4 :  Tip voor de aankoop van bruidskleding

(een tip van) Trouwmagazine
Trouwkledij en andere aankopen die tijdens bij een trouw / huwelijk moeten gebeuren kan je best vergelijken op een trouwbeurs. Kaarten kan je vaak gratis bekomen via een handelaar die er staat en meteen je kan makkelijk de beste prijs vaststellen door de verschillende handelaars die er staan met elkaar te vergelijken. Je kan ook vaak een gratis trouwgids bestellen die je ook een heel stuk op weg helpt. Veel succes!

Tip 3 : Tip voor etiquette bij een huwelijk

(een tip van) Trouwplaza
De etiquette dicteert dat een huwelijk wordt aangekondigd op een dubbelgevouwen kaart. De uitnodiging voor de receptie of het avondfeest wordt gedrukt op een tweede (kleinere) kaart.

Tip 2 : Bruidskleding voor kinderen

(een tip van) Humpiedump
Uitzoeken van bruidskleding voor kinderen is helemaal af, wanneer u ook bijpassende accessoires kiest, zoals schoenen, diademen, handschoenen en sieraden. Uw kind zal daardoor nog meer stralen en het bruidspaar nog beter complementeren.

Tip 1 : Bloemen voor bruidskindjes

(een tip van) Littleflowers
Het feest is helemaal compleet als u de kinderen een bloemenmandje geeft. U kunt er leuk zijden blaadjes is doen om te strooien en hierna vullen met snoepjes, kleurpotloodjes of andere leuke dingen. Voor de kinderen altijd feest!

Algemene informatie

Bruidsjurk TIPS huwelijkskledingZoals de naam het zelf al zegt wordt huwelijkskleding of trouwkleding specifiek ontworpen voor het huwelijk of bruiloft waarbij, op deze prachtige dag, vooral het goed gevoel bij het dragen van de trouwjurk tezamen met stijl en profilering centraal staan. Het zoeken naar een bruidskleed of bruidsjurk, dat toch wel de aandachtstrekker van de dag  en het huwelijksfeest is, is dan ook een hele uitdaging. Vaak worden dan ook meerdere winkels en speciaalzaken afgeschuimd op zoek naar die ene speciale jurk die dat gevoel creëert.

Kenmerkend is tevens dat bruidskleding maar eenmalig wordt gedragen en dit op de dag van het huwelijk zelf waarna de bruidsjurk en het kostuum van de man in de kleerkast belandt. Tevens is het kenmerkend bij trouwkleding dat bruidsjurken en kostuums veelal speciaal op maat worden gemaakt. Kortom, alles wordt uit de kast gehaald om die ene dag gewoonweg perfect te maken.

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Dameskleding
Herenkleding
Lingerie
Zwangerschapskleding
Werkkleding en bedrijfskleding
Damesschoenen
Herenschoenen

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes