Reisbureaus en touroperators – TIPS en advies uit België en Nederland – studies en onderzoek

U bent hier : Home > Reizen > Reisbureau

reisbureau touroperator TIPS

Tip 2 : Vergelijk ook eens de prijzen van touroperators (een tip van) Jouw reisburo

Als u een reis wilt boeken is het verstandig om prijzen van de diverse touroperators goed te vergelijken. De prijsverschillen kunnen groot zijn. Vergelijk ook eens de prijzen van touroperators uit verschillende landen. Indien gewenst helpt uw reisbureau u graag bij het zoeken van de beste prijs.

Tip 1 : Is uw touroperator aangesloten bij het garantiefonds? (een tip van) Cocooningtime

Als u online een hotel boekt, controleer dan zeker als uw touroperator aangesloten is bij het Garantiefonds Reizen. In het geval dat de touroperator failliet zou gaan, garanderen zij de probleemloze afhandeling van uw verblijf.REIZEN en REISBUREAUS : Algemene informatie

Frankfurt TIPSGaat u op vakantie of gaat u op reis, dan kan u beroep doen op een reisbureau of touroperator om uw vakantie te boeken. Reisbureaus en touroperators zijn gespecialiseerd in het organiseren van allerhande reizen en vakanties en kunnen u dan ook perfect assisteren in zowel het vinden van een gepaste vakantiebestelling.

Naast het zoeken en vinden van vakantiebestemmingen kunnen reisagentschappen en touroperatoren u ook assisteren in allerhande ongemakken of ontevredenheden tijdens de vakantie. Denk hierbij aan overboekte hotels bijvoorbeeld of een foutieve kamer of een foutieve vakantieformule of een medische situatie. Dan staan reisagentschappen en touroperators u ter beschikking om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.

ZIE OOK:
> Vakantie TIPS
> Vakantie Afrika
> Vakantie Amerika
> Vakantie Azië
> Busvakantie en busreizen
> Cruisevakantie
> Hotels en B&B
> Wandelen en fietsen

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

> Meer reizen TIPS
Moppen en grappen
Promoties