Vakantie boeken via reisbureau en touroperator – waarop moet je zeker letten TIPS

U bent hier : Home > Reizen > Reisbureau

reisbureau touroperator TIPS

Wil je een vakantie boeken via reisbureau of touroperator dan zijn er enkele punten waarop je zeker moet letten. Hier vind je alvast praktische TIPS.

Vakantie artikelen

Tip 3 : Vergelijk ook eens de prijzen van touroperators

(een tip van) Jouw reisburo
Als u een reis wilt boeken is het verstandig om prijzen van de diverse touroperators goed te vergelijken. De prijsverschillen kunnen groot zijn. Vergelijk ook eens de prijzen van touroperators uit verschillende landen. Indien gewenst helpt uw reisbureau u graag bij het zoeken van de beste prijs.

Tip 2 : Is uw touroperator aangesloten bij het garantiefonds?

(een tip van) Cocooningtime
Als u online een hotel boekt, controleer dan zeker als uw touroperator aangesloten is bij het Garantiefonds Reizen. In het geval dat de touroperator failliet zou gaan, garanderen zij de probleemloze afhandeling van uw verblijf.

Tip 1 : Vakantie boeken via een reisbureau

Frankfurt TIPSGaat u op vakantie of gaat u op reis, dan kan u beroep doen op een reisbureau of touroperator om uw vakantie te boeken. Reisbureaus en touroperators zijn gespecialiseerd in het organiseren van allerhande reizen en vakanties en kunnen u dan ook perfect assisteren in zowel het vinden van een gepaste vakantiebestelling.

Naast het zoeken en vinden van vakantiebestemmingen kunnen reisagentschappen en touroperatoren u ook assisteren in allerhande ongemakken of ontevredenheden tijdens de vakantie. Denk hierbij aan overboekte hotels bijvoorbeeld of een foutieve kamer of een foutieve vakantieformule of een medische situatie. Dan staan reisagentschappen en touroperators u ter beschikking om u zo snel mogelijk uit de nood te helpen.

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Vakantie TIPS
Vakantie Afrika
Vakantie Amerika
Vakantie Azië
Busvakantie en busreizen
Cruisevakantie
Hotels en B&B
Wandelen en fietsen

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes