Hotels en B&B – TIPS en advies uit België en Nederland – studies en onderzoek

U bent hier : Home > Reizen > Hotels

hotel kamer reservering TIPS

Tip 1 : Hotels Brussel centrum (een tip van) NH hotels

NH nodigt u uit in één van haar hotels in Brussel, perfect gelegen in het centrum van de stad zodat u groot voordeel uit uw verblijf kan halen en de contrasten van de hoofdstad van België kunt beleven. De Hoofdstad van Europa heeft een historisch centrum: het lot Sacr, gevormd door vele steegjes die doen herinneren aan het oude Brussel. In tegenstelling tot het lot Sacr, laat "de Europese Wijk" als standplaats voor de pan-Europese instellingen de moderne bezigheden van de metropool zien.


HOTELS en B&B : Algemene informatie

hotel TIPSBent u opzoek naar een overnachting of een langer verblijf met meerdere overnachtingen, dan kan een hotel of motel oplossingen bieden. Hotels of motels vind je vrijwel in elke regio en bieden bed en breakfast oplossingen of gehele arrangementen met relax en ontspanning.

Als je op zoek bent naar een hotel of Bed and Breakfast, kijk dan naast de prijs ook zeker even naar commentaren en opinies van bezoekers van het hotel. Via deze commentaren kan je makkelijk ervaringen en opmerkingen te weten komen die je allerhande ongemakken kan besparen.ZIE OOK:
> Dierenhotel
> Pretparken
> Wandelen en fietsen
> Busreizen en busvakanties
> Vakantie Afrika
> Vakantie Amerika USA
> Vakantie Azië

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

> Meer reizen TIPS
Moppen en grappen
Promoties