Bedrijfswageninrichting – TIPS en weetjes uit België en Nederland

U bent hier : Home > Auto > Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting TIPS bestelwagen inrichten

Bij bedrijfswageninrichting worden bestelwagens en bestelbussen speciaal ingericht om allerhande materiaal te vervoeren. Zo kunnen gereedschapskisten en gereedschapsrekken in bestelwagens en bestelbussen ingebouwd worden waardoor een heuse bedrijfswageninrichting ontstaat. Een bedrijfswagen in te richten gebeurt meestal op maat volgens wens van de klant. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over bedrijfswageninrichting, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u tevens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

Tip 2 : Bedrijfswagen inrichten, denk ook aan het gewicht (een tip van) Structovan.be

Het gewicht van uw bedrijfswagen wordt steeds meer iets om bij stil te staan. Een professionele bedrijfswageninrichting bespaart daarom op het gewicht,daar waar het kan of nodig is. Inrichtingen die gedeeltelijk in licht gewicht materialen zoals aluminium (kunnen) uitgevoerd worden,krijgen daarom hoe langer hoe meer de voorkeur.

Tip 1 : Voldoet uw bedrijfswageninrichting aan de crash test? (een tip van) RSequipment.be

LET OP !! Bij het inrichten van uw bestelwagen, zorg er voor dat uw inrichting steeds voldoet aan de geldende crash-tests. Koop steeds een aanhangwagen met CE- keuring, goedgekeurde as en dissel.


Algemene informatie.

BedrijfswageninrichtingMeer informatie bij volgende update.

Gerelateerd:
> Bestelwagens en minibussen
> Bedrijfswagen leasen
> Autoreclame

Meer TIPS bij volgende update. Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten.

Alle weetjes
Moppen en grappen
Promoties