Amerika USA reizen en vakantie – gratis TIPS en informatie

U bent hier : Home > Reizen > Amerika reizen

Op deze pagina vindt u praktische TIPS en informatie over vakantie en reizen naar Amerika USA, u aangeboden door de vakman en vakvrouw uit uw buurt vanuit België en Nederland.

Amerika USA reizen vakantie TIPS

TIPS van de Vakman en Vakvrouw (Artikelen)

Tips van de vakman vakvrouw

Artikel 1 = ... zie volgende update.

Uw Artikel en website LINKS hier toevoegen? Zie pagina contact


Tip voor vakantie in Florida USA (een tip van) Villa Farfalle

De beste tijd om het zuiden van Florida te bezoeken loopt van de maanden december tot mei. De gemiddelde temperatuur ligt dan tussen de 15 en de 24 graden Celsius. Terwijl de gemiddelde neerslag in die tijd op slechts 51 mm neerkomt.
Waar naar toe in Orlando ? (een tip van) Rondreis Florida

Een aanrader voor mensen die in Orlando zijn, wil je 1 pretpark kiezen uit het overaanbod en weet je niet direct welk? Kies voor Universal Studios, spectaculair, giga rollercoaster en achtbanen (die je hier niet kan vinden) en vele 3D en 4D attracties. Harry Potter, The Simpsons, ... echt een aanrader !

Waarom een doktersbriefje meenemen op vakantie naar USA ? (een tip van) De Jongintra

Past u goed op als u medicijnen meeneemt naar de VS. Veel medicijnen zoals amfetaminen worden daar gezien als drugs als er geen doktersverklaring bijzit. Als de politie zulke medicijnen in uw bezit vindt en u geen doktersverklaring kunt produceren, kunt u een nacht in de cel en een boete krijgen. Vraag altijd aan uw dokter of de medicijnen die u meeneemt verslavende middelen bevatten en laat zo nodig een doktersverklaring (in het Engels) opstellen.

Algemene informatie

Amerika New YorkAmerika USA is een groot continent met een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden van zowel natuur als de mens. Als je dus naar Amerika wilt reizen, dan is de keuze aan bezienswaardigheden alvast zeer groot gaande van unieke natuurfenomenen zoals de Grand Canion of de Niagara Watervallen tot enorme creaties van de mens zoals Las Vegas of New York.

Kortom, Amerika heeft veel te bieden wat het selecteren en kiezen moeilijk maakt. Daarom is het zeker aan te raden het internet even af te zoeken of een reisagent te raadplegen.

Meer informatie bij volgende update.
Sla deze pagina zeker op bij uw favorieten

ZIE OOK:
> Reizen Afrika
> Reizen Azië
> Vakantie TIPS
> Vakantie boeken via Reisagent
> Hotels en B&B
> Cruise vakantie
> Busreizen