Amerika USA reizen gratis TIPS vakantie

U bent hier : Home > Reizen > Amerika reizen

Amerika USA reizen vakantie TIPSAmerika USA is een groot continent met een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden van zowel natuur als de mens. De grand canion is een typisch natuurwonder waarnaast Las Vegas dan weer volledig door de mens werd geschapen. Ook de grote steden in Amerika bieden veel en zijn zeker een bezoekje waard. Maar ook aan stranden en zonneplaatsen is er in Amerika een overvloed. Op deze pagina vindt u gratis TIPS en advies over vakantie en reizen naar Amerika USA, u aangeboden door de Vakman en Vakvrouw uit België en Nederland. Zij staan u eveneens graag te woord voor verdere informatie of prijzen / prijs.

1. TIPS van de Vakman en Vakvrouw

Tip 1 =

Tip 2 =

Tip 3 = ... zie volgende update.

Uw TIP en website hier toevoegen? Zie pagina contact2. MINI-TIPS - Amerika USA reizen

Tip voor vakantie in Florida USA – Villa Farfalle
De beste tijd om het zuiden van Florida te bezoeken loopt van de maanden december tot mei. De gemiddelde temperatuur ligt dan tussen de 15 en de 24 graden Celsius. Terwijl de gemiddelde neerslag in die tijd op slechts 51 mm neerkomt.

Waar naar toe in Orlando ? – Rondreis Florida
Een aanrader voor mensen die in Orlando zijn, wil je 1 pretpark kiezen uit het overaanbod en weet je niet direct welk? Kies voor Universal Studios, spectaculair, giga rollercoaster en achtbanen (die je hier niet kan vinden) en vele 3D en 4D attracties. Harry Potter, The Simpsons, ... echt een aanrader !

Waarom een doktersbriefje meenemen op vakantie naar USA ? – De Jongintra
Past u goed op als u medicijnen meeneemt naar de VS. Veel medicijnen zoals amfetaminen worden daar gezien als drugs als er geen doktersverklaring bijzit. Als de politie zulke medicijnen in uw bezit vindt en u geen doktersverklaring kunt produceren, kunt u een nacht in de cel en een boete krijgen. Vraag altijd aan uw dokter of de medicijnen die u meeneemt verslavende middelen bevatten en laat zo nodig een doktersverklaring (in het Engels) opstellen.

3. Algemene informatie

Amerika USA reizen vakantie.

Amerika New YorkMeer informatie bij volgende update.