Vakantie of reizen naar USA Amerika – TIPS en advies

U bent hier : Home > Reizen > Amerika reizen

Amerika USA reizen vakantie TIPS

Wil je op vakantie of reizen naar Amerika USA dan zijn er enkele belangrijke punten waarop je zeker moet letten. Hier vind je alvast praktische TIPS. Elke week worden nieuwe tips, artikelen, studies, filmpjes en video’s toegevoegd. Sla deze website dus zeker op bij uw favorieten.

Tip 3 : Tip voor vakantie in Florida USA

(een tip van) Villa Farfalle
De beste tijd om het zuiden van Florida te bezoeken loopt van de maanden december tot mei. De gemiddelde temperatuur ligt dan tussen de 15 en de 24 graden Celsius. Terwijl de gemiddelde neerslag in die tijd op slechts 51 mm neerkomt.

Tip 2 : Waar naar toe in Orlando ?

(een tip van) Rondreis Florida
Een aanrader voor mensen die in Orlando zijn, wil je 1 pretpark kiezen uit het overaanbod en weet je niet direct welk? Kies voor Universal Studios, spectaculair, giga rollercoaster en achtbanen (die je hier niet kan vinden) en vele 3D en 4D attracties. Harry Potter, The Simpsons, ... echt een aanrader !

Tip 1 : Waarom een doktersbriefje meenemen op vakantie naar USA ?

(een tip van) De Jongintra
Past u goed op als u medicijnen meeneemt naar de VS. Veel medicijnen zoals amfetaminen worden daar gezien als drugs als er geen doktersverklaring bijzit. Als de politie zulke medicijnen in uw bezit vindt en u geen doktersverklaring kunt produceren, kunt u een nacht in de cel en een boete krijgen. Vraag altijd aan uw dokter of de medicijnen die u meeneemt verslavende middelen bevatten en laat zo nodig een doktersverklaring (in het Engels) opstellen.

Algemene informatie

Amerika New YorkAmerika USA is een groot continent met een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden van zowel natuur als de mens. Als je dus naar Amerika wilt reizen, dan is de keuze aan bezienswaardigheden alvast zeer groot gaande van unieke natuurfenomenen zoals de Grand Canion of de Niagara Watervallen tot enorme creaties van de mens zoals Las Vegas of New York. Kortom, Amerika heeft veel te bieden wat het selecteren en kiezen moeilijk maakt. Daarom is het zeker aan te raden het internet even af te zoeken of een reisagent te raadplegen.

Wekelijks worden nieuwe TIPS toegevoegd

Gerelateerd:
Reizen Afrika
Reizen Azië
Vakantie TIPS
Vakantie boeken via Reisagent
Hotels en B&B
Cruise vakantie
Busreizen

Rubrieken
- Auto - Beauty - Dieren - Elektro - Gezondheid - Hobby - Kantoor - Kleding - Party - Magazijn - Reclame - Reizen - Tuin - Wonen

Effe lachen
- Moppen en grappen - Verborgen Camera

Producten en campagnes
- Toppers gezien op TV - Promoties en Campagnes