UW TIP op deze pagina?

TOP 50 leuke en populaire e-books

U bent hier : Populaire producten > E-books


TIP : Hou je van lezen? Hier vind je leuke leesinspiratie

Lees je graag, dan is het vinden van een goed boek vaak een hele zoektocht. Om je hierin te helpen hebben we op deze pagina een TOP 50 van leuke en populaire E-books verzameld die momenteel hot zijn. Ben je opzoek naar een leuk E-book, dan vind je hier alvast ideeën en tips. Regelmatig worden nieuwe E-books toegevoegd.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


Nieuw in onze selectie

Korte beschrijving
Is het verleggen van je grenzen alleen maar spannend… of ook gevaarlijk? In Dirty Little Secrets: Adempauze komt het leven van Louise, een jonge succesvolle lifestylejournaliste, helemaal op zijn kop te staan. Tijdens haar zoektocht naar hem verlegt Louise haar seksuele grenzen. Maar is dit...


Korte beschrijving (bekend van Netflix)
De inspiratiebron voor de #1 Netflix-hit Bridgerton. Londen, 1813. Rijkdom, lust en verraad zijn aan de orde van de dag in negentiende-eeuws Engeland. Daphne Bridgerton heeft geleerd dat ze maar één doel heeft in het leven: het vinden van een geschikte huwelijkskandidaat. Als de anonieme roddelaarster...


Korte beschrijving
Dit boek is voor iedereen die altijd op dieet is. Voor iedereen die eindeloos geluk blijft zoeken in een slanker lichaam. Voor iedereen die de hele dag door calorieën telt, om toch maar teleurgesteld op die weegschaal te staan. Want het zit zo: diëten werken niet. We worden er enkel...


Korte beschrijving
In de detective De geheimen van de kostschool van bestsellerauteur Lucinda Riley onderzoekt detective Jazz de moord op een vijftienjarige jongen. En de tijd dringt, want er vallen meer slachtoffers…


Korte beschrijving
De internationale mega-bestseller: wereldwijd ruim 500.000 exemplaren verkocht. Laura heeft het allemaal: een succesvolle carrière, een prachtig huis in hartje Londen, een goed huwelijk en een sterke band met haar zoon Daniel. Dan ontmoet Daniel Cherry...


Korte beschrijving
Toen was ze weg is Lsa Jewells meest succesvolle en meest aangrijpende thriller tot nu toe. Ze was vijftien, haar moeders oogappel. Ze had haar hele leven nog voor zich. En toen, in een oogwenk, was Ellie verdwenen.
Tien jaar later heeft Laurel de hoop nog altijd niet opgegeven dat ze Ellie zal vinden. Als ze een charismatische man leert kennen...


Korte beschrijving
Meeslepende en op waarheid gebaseerde oorlogsroman van de bestsellerauteur van De laatste trein naar vrijheid. Frankrijk, 1940. Haar berichten redden tientallen levens. Een leven in vrijheid en vol avontuur, dat is wat pilote Nanée Gold voor zich ziet. Dus wanneer Duitse tanks haar geliefde Parijs binnen denderen, is ze vastberaden...


Korte beschrijving
Ultraspannende serial killer thriller voor lezers van Daniel Cole (Ragdoll) en fans van de Netflix-serie Mindhunters.
Jessica Ambrose is op de vlucht. Ze wordt verdacht van het in brand steken van haar woning, waarbij haar echtgenoot is omgekomen en haar dochtertje zwaargewond is geraakt. Haar enige hoop...


Korte beschrijving
De doorbraak van wereldwijde bestsellerauteur Susan Wiggs in Nederland en België: warm, romantisch en levensecht. Natalie Harper lijkt alles te hebben: een baan, een huis en een vaste relatie. Toch is ze niet echt gelukkig. Maar voor ze tijd heeft om uit te zoeken waarom dat zo is, verliest ze...


Korte beschrijving
Heerlijke familiesaga aan de Italiaanse kust, voor lezers van Santa Montefiore en Nicky Pellegrino. Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtig geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze...


Korte beschrijving
In de spannende roman De liefdesbrief van bestsellerauteur Lucinda Riley stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden legendarische acteur. Welke geheimen nam hij mee in zijn graf?


Korte beschrijving
Deze CEO heeft een heleboel dirty talk up his sleeve... Wanneer Lizzie de opdracht krijgt om een telefonische wekservice te regelen voor de CEO van het bedrijf waarvoor ze werkt, stemt ze in. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou...


Korte beschrijving
Nieuwe romantiek van de koningin van de feelgood! Billy heeft het flierfluitersyndroom. Haar vriendinnen wonen samen, krijgen kinderen en hebben een indrukwekkende carrière. Maar Billy heeft geen huisje, boompje of beestje. Alleen een...


Korte beschrijving
'De waarheid' is een angstaanjagend goede en verslavende thriller van bestsellerauteur Colleen Hoover. Lowen kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als...


Korte beschrijving
Een geweldige standalone-thriller van de onbetwiste Queen of Crime: Karin Slaughter levert eersteklas spanning. Ze dachten ermee weg te komen… Ze hadden het mis. Leigh en haar zus Callie zijn geen slechte mensen, maar op een avond meer dan twintig jaar geleden hebben ze iets vreselijks gedaan. Het resulteerde in...


Korte beschrijving
De tweelingbroers Louis en Pierre leiden een teruggetrokken leven op een boerderij in Zuid-Frankrijk. Als hun neef Luc bij hen in huis komt wonen, betekent dat een grote verandering, ook al omdat hij de nodige moderniseringen wil doorvoeren. En dan worden ze...


Korte beschrijving (bekend van Netflix)
De prequel van de geliefde serie Bridgerton, bekend van Netflix. Als de negenjarige Violet Ledger de onuitstaanbaar irritante Edmund Bridgerton ontmoet, wil ze niets van hem weten. Maar tien jaar – en een indrukwekkende hoeveelheid baardgroei – later, blijkt...


Korte beschrijving
Dit is zowel een grijpt-je-bij-de-strot-thriller als een aangrijpend familiedrama. Fantastisch. A.J. Finn, auteur van De vrouw in het raam. Je bent weer terug in je geboortestad na vier jaar in het buitenland. Met een nieuwe man aan je zij. Jullie zijn op zoek naar...


Korte beschrijving
Het Lam Gods is vele keren vernield of gestolen. Welke geheimen herbergt het? Onderzoeker Nick Lee reist naar België en komt een van de verdwenen panelen van het wereldberoemde kunstwerk op het spoor…


Korte beschrijving
Geweldige bestseller uit Zweden, voor lezers van Camilla Läckberg. Als Jenny thuiskomt op het Zweedse eiland Öland, treft ze een leeg huis aan; haar man Thomas en hun veertien maanden oude zoontje Hugo zijn nergens te bekennen. Moet ze zich zorgen maken of staan ze...


Korte beschrijving (bekend van Netflix)
De verfilming van 365 dagen was de best bekeken Netflix-film van vorig jaar in Nederland en België. Als een van de gevaarlijkste maffiabazen van Sicilië heeft Don Massimo vijanden die tot alles in staat zijn. Dat maakt het leven van zijn echtgenote en grote liefde Laura allesbehalve makkelijk. Een aanval op haar leven werpt...


Korte beschrijving
Het huis met de rode luiken' een aangrijpende historische roman gesitueerd in Hattem. Aleida van Vlierden, dochter van een beroepsmilitair, krijgt als 19-jarige een liefdesaffaire met advocaat Herman Willem Daendels, zoon uit een geslacht van stadsbestuurders. Daar hun families...


Korte beschrijving
Al drie decennia lang worden mensen het slachtoffer van een sluwe moordenaar die doodt zonder dat iets naar hem verwijst. Hij kiest zijn slachtoffers en het tijdstip van de daad met uiterste zorg en precisie. Dertig jaar lang is niemand instaat geweest...


Korte beschrijving
Detective Jacob Kanon maakt zich klaar voor een reis door Europa, maar niet eentje waar hij zich op verheugt. In Rome, Parijs, Kopenhagen en Frankfurt zijn er in korte tijd meerdere jonge koppels vermoord, waaronder Jacob's dochter en haar vriend. De enige aanwijzing die hij heeft is...


Korte beschrijving
De nieuwe thriller van Jeroen Windmeijer: spannender en mysterieuzer dan ooit. De Middelburgse antropologiestudent Anthoni Eskens doet op Paaseiland onderzoek naar de Moais, de mysterieuze beelden die al eeuwenlang tot de verbeelding spreken. Al snel ontdekt hij dat...


Korte beschrijving
Binnen de muren van een klooster heeft een afschuwelijk bloedbad plaatsgevonden. Twee nonnen worden gevonden in de sneeuw, één dood, de ander levensgevaarlijk gewond. Bij de autopsie komt patholoog-anatoom Maura Isles tot een schokkende ontdekking...


Korte beschrijving
Bijzonder thrillerdebuut van een Leuvense onderzoeker over een toekomst gedomineerd door klimaatverandering, big data en AI. 2054. Global climate disruption is een onmiskenbare grauwe realiteit geworden. De vraag is niet meer of we de strijd tegen het op hol geslagen klimaat zullen verliezen, de vraag is wanneer...


Korte beschrijving
Meer energie, minder cravings: dit boek verandert je leven! Krijg grip op je bloedsuikerspiegel, verbeter je gezondheid en eet wat je wil. Er zijn een aantal zaken waar we nooit vanaf lijken te komen - zoals die eeuwige after dinner dip na de lunch, hormonale moodswings en onbedwingbare trek in zoet of zout. De boosdoener? Voedingsgerelateerde schommelingen...


Korte beschrijving
Het wereldwijde succes van bestsellerauteur Thomas Erikson, al meer dan 30.000 verkocht in Nederland en Vlaanderen. Welke gedragsstijl is de jouwe? Drijf je collega je tot waanzin met zijn overdreven liefde voor details? Botst het gematigde karakter van je geliefde met je eigen enthousiasme? Sommige mensen beweren dat...


Korte beschrijving
In Nooit meer niet meer slapen vertellen schrijver en voormalig slechtslaper Jelmer Jepsen en psychiater en somnoloog Alexander van Daele op praktische en toegankelijke wijze over slaap en slapeloosheid. Jarenlang sliep Jelmer zeer slecht. De ene nacht kon hij...


Korte beschrijving
Nu, een jaar later, openen ze in hun boek het gesprek over herkenbare thema's als liefdesverdriet, rouwen, eenzaamheid en faalangst. Met als centrale boodschap: kwetsbaarheid hoef je niet in een donker hoekje weg te stoppen. Integendeel, het is...


Korte beschrijving
Jordan Briggs is de koningin van de New Yorkse radio. Ze neemt geen blad voor de mond en deelt dagelijks haar ongezouten mening met meer dan vijf miljoen luisteraars. Op een dag spreekt ze de inbellende Bernie, die live een spelletje wil spelen. Jordan moet kiezen...


Korte beschrijving
Beauregard 'Bug' Montage is een goudeerlijke monteur, een liefhebbende echtgenoot en een hardwerkende vader. Maar ooit was Bug de man die van de heuvels van North Carolina tot de stranden van Florida bekendstond als de beste vluchtautobestuurder van de Oostkust. Wanneer zijn...


Korte beschrijving
Thriller van Vlaamse bodem. Een moeder mishandelt jarenlang haar kinderen en sluit ze regelmatig op in een donkere kelder. Dat blijft niet zonder gevolgen. Jaren later is Antwerpen in de ban van de sleutelmoordenaar, die zo wordt genoemd omdat hij een sleutel achterlaat bij elk van zijn...


Korte beschrijving
Huis vol leugens van Nicci French is een ijzersterke thriller. Neve treft haar minnaar dood aan in zijn appartement. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon.


Korte beschrijving
Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt...


Korte beschrijving
Deel 4 van de Brentwood-serie: vol humor, knappe honkbalspelers, bijdehante dames, liefdesverdriet én sexy romantiek. Alle delen los van elkaar te lezen. De moed zakt Cory Potter in de schoenen als zijn honkbalteam hem halverwege het seizoen ruilt. En niet zomaar een ruil: hij speelt voortaan voor het team dat altijd zijn aartsvijand is geweest.


Korte beschrijving
De protestantse Mungo en de katholieke James leven in de hypermannelijke en gevaarlijke buitenwijken van Glasgow. Ze zouden vijanden moeten zijn maar hun vriendschap verandert langzaam in liefde. Mungo moet er alles aan doen deze ware liefde geheim te houden - met name voor zijn...


Korte beschrijving
Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw...


Korte beschrijving
In deze nieuwe nagelbijter zet de meester van het hedendaagse thrillergenre zijn traditie van ongekende spanning en adembenemende wendingen voort. Wanneer een match in een online voorouderdatabase Wilde op het spoor brengt van een naast familielid, staat hij op het punt het mysterie rondom zijn jeugd op te lossen. Alleen verdwijnt...


Korte beschrijving
De Ierse Erin McKinnon kan haar geluk niet op wanneer Burke Logan, een Amerikaanse paardenhandelaar, haar een baan aanbiedt op zijn paardenfarm. Eenmaal in Amerika voelt ze zich steeds meer aangetrokken tot haar nieuwe baas, en als hij haar onverwacht...


Korte beschrijving
Gedurende het grootste deel van de menselijke geschiedenis werd de natuur als heilig beschouwd en geloofde men dat God of de goden in de natuur alomtegenwoordig waren. Dat gold voor bijna alle culturen en religieuze tradities ter wereld. Toen de westerse mens...


Korte beschrijving
Het begin van alles is een revolutionaire herziening van de geschiedenis van de mensheid. Het neemt je mee op een duizelingwekkende en meeslepende rit die 30.000 jaar en de hele planeet omspant.


Korte beschrijving
Thomas Berg, hoofdinspecteur bij de Federale Politie van Leuven, krijgt op een dag de vraag van zijn buurvrouw Tine om samen naar de film Slagschaduw te gaan kijken. De prent vertelt het verhaal van een uit de hand gelopen burenruzie over een boom in de tuin van het ene koppel die...


Korte beschrijving
In Perfecte dood van Helen Fields, deel 3 van de D.I. Callanach-serie, vergiftigt een seriemoordenaar zijn slachtoffers langzaam, zonder dat ze het weten. Voor de fans van M.J. Arlidge en Mo Hayder.


Korte beschrijving
Tijdens een zwoele zomer in Cyprus wordt de jonge Helena voor het eerst in haar leven verliefd. Nu, vierentwintig jaar later, erft ze het vakantiehuis waar ze destijds verbleef en ze besluit de zomer in Cyprus door te brengen met haar gezin. Maar zodra ze in het huis aankomt, wordt ze...


Korte beschrijving
Het begin van een bloedstollende nieuwe serie door thrillerlegende James Patterson en bestsellerauteur J.D. Barker. Al sinds hun traumatische kindertijd vertrouwen Michael en Megan Fitzgerald alleen elkaar. Ze moeten wel, na alles wat hun ouders hun hebben aangedaan. Als Michael thuiskomt en het lijk van een onbekende vrouw in zijn badkuip vindt...


Korte beschrijving
In de bloedstollende thrillerbestseller Leugenaar van Charlotte Link neemt Scotland Yard-detective Kate Linville het heft in eigen hand als haar vader op brute wijze wordt vermoord.


Korte beschrijving
Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg.


Korte beschrijving
‘Weer een zorgvuldig opgezet meesterwerk van Louise Candlish.’ - B.A. Paris. The Heights is een hoog, luxe appartementencomplex met een dakterras dat je nooit zou zijn opgevallen als je niet voor het raam van de flat ertegenover stond. Maar daar sta je wel. En dan zie je hem, de man die je overal zou herkennen. Hij is...

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van populaire e-boeken hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe e-boeken toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Lees ook:
- Boeken kopen verkopen - Tips
- Studeren en thuisstudie - Tips
- Je hersenen bepalen wat je effectief onthoudt
- Ja, je kan effectief leren in je slaap
- Overzicht TOP 50 populaire producten

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google