TOP 50 leuke en populaire dameskleding

U bent hier : Populaire producten > Dameskleding


TOP 50 populaire dameskleding TIPSZoek je leuke dameskleding? Dan hebben we iets voor jou. Op deze pagina hebben we een TOP 50 van leuke en populaire dameskleding gebundeld. Zoek je een mooi kleedje, T-shirt, jas of broek, dan vind je hier alvast enkele leuke ideeën en tips. Regelmatig wordt nieuwe dameskleding toegevoegd.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


Nieuw in onze selectie

Korte beschrijving
De gespvrije riem van Tokomundo is de innovatieve oplossing voor de traditionele riem. De rekbare elastische riem ligt vlak onder je shirt of jas zonder dat er een gesp in je buik graaft. Deze riem is gemaakt van kwaliteit stretch, en leer. Dit zorgt ervoor dat de riem erg lekker zit. De maat van de riem kan worden versteld en is dus geschikt voor iedere broekmaat.


Korte beschrijving
Reboot je achterste ! De truc bij deze push-up broek zit ‘m de perfect uitgevoerde stiksels en attributen. Zoals: - in hartvormig stiksel op achterkant - in de ronde kontzakjes - strak aan de bovenbenen De stretch stof sluit mooi aan op het silhouet van uw lichaam. Samenstelling: 83% katoen, 15% polyester en 2% elastine.

Filmpje - Modeshow Plus size kleding

Ben je opzoek naar leuke tips en ideeën voor dameskleding met plus size maten? Bekijk dan zeker eens onderstaand filmpje van Elle met een leuke modeshow rond plus size dameskleding.


Korte beschrijving
Ben je gek op kleding die fijn draagt, maar ook mooi blijft de hele dag? Dan is deze Travel kwaliteit jouw kwaliteit! Kreukt nauwelijks, veel draagcomfort! Heerlijke blouse in fijne travel quality - In mooi basic zwart - Makkelijk te combineren in alle seizoenen - Licht getailleerd, valt recht - Geen slimfit - Sierknoopjes - Gemaakt van Travel kwaliteit dikte ++, onze hoogwaardige basic kwaliteit


Korte beschrijving
Transparante regenjas met capuchon. Licht doorschijnende regenjas inclusief capuchon met aanrijgkoord. De licht doorschijnende regenjas is voorzien van 2 voorzakken. Sluiting met drukknopen en waterdichte naden. De regenjas is gemaakt van EVA. One size regenjas met een liggend formaat van ongeveer 60,4 x 100 cm. De regenjas word geleverd in een handig cover met rijgkoord.


Korte beschrijving
Leuke damesjurk met getailleerde pasvorm - Dit product is gemaakt met gerecycled katoen. Gerecycled katoen bespaard natuurlijke bronnen en verminderd de hoeveelheid van textiel afval


Korte beschrijving
Dit fantasisch jurkje is ideaal voor het strand of een zomerfeest. Het jurkje is gemaakt van 52% katoen en 48% polyester waardoor het licht en comfortabel is. Het jurkje heeft een melange patroon. Leuk te combineren met riem en assessoires. Het jurkje is voorzien van een split aan beide kanten en een stukje bloot op de schouder.


Korte beschrijving
Bodysuit met lange mouwen - Mesh Sheer-ontwerp zorgt ervoor dat je er flatter uitziet, bodycon slim-fit laat je sexy rondingen zien. Creëer eenvoudig een charmante gravure voor u. Zachte en rekbare stof. De 3 haken in het kruis zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik.


Korte beschrijving
Hold-up steunkousen met een verfijnde kanten rand en dubbele siliconen band voor een perfecte pasvorm. Zeer elegant model met versterkte hiel en teen. De speciale verwerking van de microvezel zorgt voor een zacht, aangenaam gevoel op de huid. Het antibacteriële garen zorgt voor minder lichaamsgeur.


Korte beschrijving
Dun gebreide trui Solna is gemaakt van 100% katoen. De opstaande kraag heeft een sluiting met 3 houten knopen. De trui heeft een contrast gekleurde binnenkant/boord. De manchetten en de boord zijn rib gebreid.


Korte beschrijving
Werk je look stijlvol af met deze pastel groene ajourgebreide trui voor dames. De pull heeft een V-hals en lange mouwen. Een leuke trui in een fris kleurtje voor dit seizoen. Acryl + polyester. De Eviva, grote maten, collectie voor dames is ontworpen om je goed te voelen. Kwaliteit en pasvorm staan centraal, zodat jij kan stralen, elke dag.


Korte beschrijving
Elegante damesblouse - mooie viscose - halslijn, schouders en manchetten gemaakt van tule mesh versierd met een flockpatroon - met lange mouwen


Korte beschrijving
Een regular fit jurk van viscose met een satijnen look. Het model heeft een V-hals, korte mouwen, een elastische tailleband op het achterpand en een knoopsluiting.


Korte beschrijving
Opengewerkt tricot. Met cirkelmotieven. Vleermuismouwen. Boothals Lengte: 64 cm


Korte beschrijving
Stijlvolle poncho / omslagdoek in de kleur zwart. Deze knitwear doek is prachtig om te dragen voor een avond uit. De poncho heeft mouwen en een afwerking van neobont. De poncho kan open dicht door middel van sluitingen aan de voorkant.


Korte beschrijving
In de wintermaanden zakken de temperaturen en krijgen we vaak last van snijdende wind, deze trendy over-sized sjaal houd je warm en beschermd je tegen de koude en vervelende snijdende wind. Omdat de sjaal trendy over-sized is zit die ook lekker comfortabel. Dankzij de mouwen is het ook als omslagdoek of poncho te dragen.


Korte beschrijving
Met deze kokerrok zult u dol zijn op hoe trendy en casual hij eruitziet. Het is gemaakt van katoen (95%) lycra (5%), dus het heeft een nauwsluitende pasvorm met een hoge taille. U zult hem nooit meer uit willen doen vanwege de comfortabele elastische tailleband!


Korte beschrijving
Elegante & comfortabele shaping in de zon. Mooi shaping badpak met een gedurfde meshuitsnijding in het voorpand voor een spannend effect. De criss-cross afwerking op de cups zorgt voor een elegant en gedurfd silhouet.


Korte beschrijving
Spijkerjas met knoopsluiting 2 voorzakken 2 klepzakken en knoop op de borst 1 knoop aan elke pols Lengte voorkant: 55 cm in maat 38 Ruglengte: 53 cm in maat 38 - 98% katoen, 2% elastaan


Korte beschrijving
Slip met platte buik effect. Diam's Control Modern, de nieuwe lijn in microvezel en graphisch tulle voor een moderne look die je silhouette mooi vorm geeft. Zacht microvezel die je silhouette een mooie vorm geeft. Een geraffineerde look met mooi afgewerkte tulle, volledig onzichtbaar onder kleding. Transparente stroken voor een speels en vrouwelijk effect.


Korte beschrijving
Met deze zwarte Essentials French Terry joggingbroek geniet je van optimaal comfort terwijl je er stijlvol uitziet. De taps toelopende pijpen met geribde boorden geven de broek een sportief uiterlijk, maar zorgen ook dat koude lucht wordt tegengehouden.


Korte beschrijving
Trenchcoat met knoopsluiting en zakken aan de voorkant. Draag de jas met een stijlvolle top, broek en hoge hakken voor een elegante, zakelijke look of sportief met jeans en sneakers. Veel combinaties mogelijk!


Korte beschrijving
De maxi jurk Tize van Chic by Lirette heeft een exotische dierenprint waarop Tijger en Zebra samenkomen. De print zorgt voor een vrouwelijk, krachtig en elegante look. Draag de Tize jurk naar het strand of tijdens een avond uit. Deze lange jurk kan eigenlijk altijd want met een jasje en boots draag je deze jurk ook overdag.


Korte beschrijving
Exclusieve en prachtige avondjurk voor bruiloft, verloving, gala of feest. Met deze jurk kunt u zeer zeker voor de dag komen. De maten vallen klein. We adviseren om 1 maat groter te nemen


Korte beschrijving
V-hals jurk - Wijduitlopende fit - Lange lengte - Korte mouw - Wrap sluiting zijkant - Gouden metalen CR branding - 100% PolyesterNon stretch stof


Korte beschrijving
Een mooi klein nummer voor de zomerdagen - Perfect luchtig voor de zomer - Geweldig om te combineren met hakken of sneakers - Elegant ontwerp geschikt voor vrouwen van elke maat - Je zult je als een prinses voelen in deze prachtige jurk - Op- of top gekleed, deze jurk heeft stijl - Gemaakt van zacht materiaal dat mooi valt


Korte beschrijving
Oranje tanktop/singlet voor dames. Casual tanktop/hemd in de kleur oranje voor dames. Dit dames hemdje heeft een extra lange lengte, een ronde hals en een hoog gesloten rug. Dit topje bevat stretch voor een aangesloten pasvorm.


Korte beschrijving
Warme blikken, perfect voor koelere avonden en ochtenden - de Paleo-badjas. De badjas is gemaakt van een warme, extreem zachte stof. Het vrouwelijke element zijn delicate versieringen van zakken gemaakt van kant. Een gebreide riem wordt gebruikt om de taille te benadrukken.


Korte beschrijving
Prachtige dames maxi spijkerrokje met steek zakken en een hele mooie vorm. Materiaal bestaat uit 97% katoen 3% elastaan. Het is een super fijne stof wat heel zacht en aangenaam voelt.


Korte beschrijving
Deze leuke salopette - tuinbroek zal je doen stralen tijdens de komende mooie dagen. Combineer met een leuk topje en sneakers en je bent klaar. De maten vallen normaal, bij twijfel neem je best een maatje groter. Samenstelling: 75,00% Katoen, 23,00% Polyester, 2,00% Elastaan


Korte beschrijving
Voodoo Vixen. Een zwarte jumpsuit met polkadot stippen print, ruffle detail en wijduitlopende broekspijpen. Materiaal: 100% Polyester


Korte beschrijving
Ben jij op zoek naar een heerlijke en trendy trui? Dan is de Shari trui perfect voor jou. De trui wordt gekenmerkt door zijn oversized fit, de structuur in de stof, de colkraag en de wijd uitlopende mouwen. Combineer de trui met een split broek of een rokje. Grove boots eronder en jouw look is compleet.


Korte beschrijving
Ga voor lekker comfortabel of combineer de trui met een gave rok. De Lisa trui wordt gekenmerkt door de diepe V-hals en de geribte structuur in de stof. De lichtelijk gepofte mouwen geven de trui nog net dat beetje meer. Verkrijgbaar in het wit en groen. Hoe combineer jij de trui?


Korte beschrijving
Stripe it up! Met deze gestreepte trui weet je zeker dat je een comfortabele, maar trendy outfit te pakken hebt. De trui wordt gekenmerkt aan de ronde hals, de gestreepte structuur en de rechtvallende pasvorm. De trui valt wat langer, wat maakt dat het perfect staat op een leren legging. Boots eronder en jouw look is compleet.


Korte beschrijving
Say hello tegen deze leuke coltrui. De trui wordt gekenmerkt door zijn aangesloten pasvorm en de geribte stof. De trui is verkrijgbaar in een rode, grijze, roze, zwarte en gele kleur. Super leuk in combinatie met een spijkerbroek, maar ook met een rokje. Maak je look compleet met een leuke ketting of grote oorbellen.


Korte beschrijving
Deze Thinstincts Panty Bodysuit van Spanx is een echte musthave. Deze body is gemaakt van een fijne gladde stof en heeft een mooie beige/nude kleur. De body valt onder de categorie Shape; de body zorgt voor een glade basis. De body is voorzien van brede bandjes en een 'stay-put' strip bij de benen, zodat de body goed blijft zitten.

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van populaire dameskleding hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Lees ook:
- Dameskleding TIPS
- Herenkleding TIPS
- TOP 50 populaire herenkleding
- Kinderkleding TIPS
- Sportkleding TIPS
- Werkkleding en bedrijfskleding TIPS
- Overzicht TOP 50 populaire producten