TOP 50 behangmateriaal en behangpapier

U bent hier : Populaire producten > Behangen


TOP 50 behangen en populair behangpapier TIPSGa je behangen? Dan stel je je wellicht vragen over wat je allemaal nodig hebt om echt goed te behangen. Om je hierin te helpen hebben we hier een TOP 50 van behangartikelen gebundeld. Lekker handig. Regelmatig worden nieuwe behangproducten toegevoegd.
Bekijk ook even de verzameling leuk behangpapier onderaan op deze pagina.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


Nieuw in onze selectie

Korte beschrijving
Je kunt de VONROC WS501AC behangafstomer gebruiken om muren en wanden te ontdoen van behang. Het enige dat de behangafstomer nodig heeft, is water. Met  de stomer en de behangkrabber stoom je in 15-20 seconden een plek waarna je met de krabber het losgeweekte behang heel gemakkelijk verwijdert.


Korte beschrijving
Perfax gebruiksklare behanglijm voor het verlijmen van alle soorten vliesbehang, snelbehang, smartpaper, fotobehang, non-woven behang of ander behang met vliesrug, op normaal absorberende ondergronden zoals o.a. steen, beton, stucwerk, gips en cement.


Korte beschrijving
Maak het verwijderen van behang niet moeilijker dan het is. Met deze behangprikroller vergemakkelijk je het stoomproces en haal je jouw behang zonder moeite van de muur! bespaar jezelf tijd en moeite. Wordt gebruikt voor het perforeren van muur behang vóór het gebruik van de stoommachine en het gemakkelijker afhalen van het behang.


Korte beschrijving
Hoogwaardige lijmborstel met speciale borstelharen voor een optimale lijmverwerking. Onderhoudsvriendelijk door zijn kunststof bevestigingsplaat


Korte beschrijving
Geschikt voor het aanbrengen van alle soorten licht, normaal en zwaar behang, zoals papier, simplex, duplex en acryl behang.


Korte beschrijving
Voor het gemakkelijk afweken van oud behang en lijmverf. Eén fles van 500 ml volstaat voor het verwijderen van 75 tot 150m² oud behangpapier. Verwijdert veilig en snel behang Verwijdert 75 tot 150m² oud behangpapier


Korte beschrijving
Universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang. Lijmrooster + Behanglijmroller + Behangspatel + Afbreekmes + Instructiehulp


Korte beschrijving
Deze inklapbare behangtafel, met handige liniaalmarkeringen op de zijkant, is ideaal voor een breed scala van toepassingen, zoals behang plakken, interieur inrichten, knutselprojecten, materiaal afmeten, en meer!


Korte beschrijving
Afweekmiddel voor behang nodig? HG behangverwijderaar 2 stuks lost alle soorten behanglijm snel op, waardoor het behang er in hele banen makkelijk afgaat. De behangverwijderaar werkt snel en effectief voor het verwijderen van behang. +zaklamp/knijpkat

Leuk behangpapier en fotobehangMakkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van behangartikelen gezien op reclame hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Gerelateerd:
- Behangen en behangpapier TIPS
- Verf en schilderen TIPS
- Overzicht TOP 50 populaire producten