TOP 50 leuke en populaire horloges

U bent hier : Populaire producten > Horloges


TOP 50 populaire horloges dames en heren TIPSBen je op zoek naar een leuke horloge, dan vind je hier misschien je ding. Op deze pagina hebben we een TOP 50 van leuke en populaire horloges gebundeld. Zoek je een praktische dameshorloge of herenhorloge, dan vind je hier alvast enkele leuke ideeën en tips. Regelmatig worden nieuwe horloges toegevoegd.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


NIEUW in onze selectie

Korte beschrijving
Drie stijlvolle kleuren. Krachtige sensoren die inzicht geven in je gezondheid en conditie. Innovatieve veiligheids­features. Eenvoudige manieren om connected te blijven. En een nieuwe dual-core­processor voor extra snelheid. Apple Watch SE is nu veelzijdiger en aantrekkelijker dan ooit..


NIEUW in onze selectie

Korte beschrijving
Je Galaxy Watch5 laat je binnen 15 seconden weten hoe het verder met je gezondheid is gesteld. Met een bloeddruk- of hartslagmeting bijvoorbeeld. ’s Nachts meet je horloge je zuurstofniveau en registreert het zelfs of je door gesnurk, van jezelf of je partner, minder goed slaapt. De Galaxy Watch5 begeleidt je zo 24/7 naar een nog gezonder leven.


Korte beschrijving
Met de Stenlille Jolí SmartWatch lees je niet alleen de tijd af, maar analyseer je eenvoudig jouw gezondheid en ontvang je meldingen van de smartphone. De Stenlille Jolí is een geavanceerde SmartWatch die jou ondersteunt met het verbeteren van de gezondheid.


Korte beschrijving
Maak elke dag de beste keuzes met Fitbit Charge 5 + Premium, onze meest geavanceerde tracker voor fitness en gezondheid die aangeeft of je klaar bent om te sporten of beter rustig aan kunt doen.


Korte beschrijving
De Fitbit Versa 2 is de opvolger van de succesvolle Fitbit Versa. De smartwatch staat net als haar voorganger voor een gezond en actief leven. De Fitbit Versa 2 beschikt over ingebouwde spraakbediening, een batterijduur van meer dan 6 dagen, continue hartslagmeting, slaapherkenning en geeft een slaapscore.


Korte beschrijving
Een GPS horloge kind geeft veel ouders een veilig gevoel, immers wil je graag weten waar je kinderen zijn en voelt het fijn als je ze even kunt bellen of een berichtje kunt versturen. WhatsApp op het horloge is geschikt om berichten en foto’s te versturen van en naar andere WhatsApp gebruikers, hoe fijn is dat!


Korte beschrijving
Deze geavanceerde smartwatch geeft je een zeer nauwkeurig beeld van je conditie en gezondheid. Houd je workouts en dagelijkse activiteiten bij en meet je slaap, bloeddruk, zuurstofgehalte, hartslag en nog veel meer.


Korte beschrijving
Deze Apple Watch heeft hetzelfde grotere display als Series 6, valdetectie, een kompas en de always-on hoogtemeter. Kies uit tientallen workouts, en houd al je bewegings- en trainingsdoelen precies bij. De nieuwe Slaap-app helpt je om een slaaproutine te ontwikkelen en geeft inzicht in je slaappatroon.


Korte beschrijving
De Fitgreat Venus Pro smartwatch meet de zuurstofsaturatie in je bloed, de bloeddruk en je hartritme gedurende de dag. De smartwatch detecteert je gezondheid ongeacht wanneer je traint, slaapt of werkt. Al deze data wordt ook automatisch op de app op je telefoon opgeslagen. De watch heeft een ingebouwde slaaptracker.


Korte beschrijving
Ben jij het ook zat om telkens je mobiel uit je zak te halen voor een nieuwe melding? Vanaf nu kan je die gewoon op je Smartwatch zien! Je kan gemakkelijk via je Smartwatch metingen doen wanneer jij aan het trainen bent. Zo ziet de Smartwatch wat jij aan het doen bent en meet die hoeveel Calorieën je verbrand.


Korte beschrijving
De Garmin Venu Sq combineert dagelijkse stijl met gezondheidsmonitoring en fitnessfuncties. Houd uw hartslag, slaap, stress, energieniveau van Body Battery â„¢ en nog veel meer bij. Loop, ren, rijd of kies uit meer dan 20 voorgeladen apps voor binnen- of buitensporten. Mis nooit meer een oproep of sms met slimme meldingen om uw pols.


Korte beschrijving
Illuminator - Tijdfunctie 1/100 sec - 1 uur - Dagelijks alarm - Automatische kalender - Uurformaat 12/24 uur - Acrylglas - Harskoker - Roestvrijstalen armband - Verstelbare sluiting - 7 jaar - 1 batterij - Klasse afdichting (WR) volgens ISO 22810


Korte beschrijving
Dit prachtige trendy designer horloge is een must have voor jouw pols. Draagbaar bij feestelijke activiteiten, zakelijke meetings of gewoon casual. Het is een design dat geschikt is als cadeau voor je geliefde, een familielid, collega of een vriend, kortom voor iedereen!


Korte beschrijving
Fan van het merk Lorus? Kies dan de Lorus RJ603AX9. De band van zilver edelstaal wordt op dit Lorus herenhorloge gecombineerd met een kast van edelstaal. Dit model is voorzien van een quartz uurwerk.


Korte beschrijving
Dit Diesel DZ4309 horloge heeft een zwarte wijzerplaat en is voorzien van een quartz uurwerk. De kast is gemaakt van roestvrij staal . Dit heren horloge is voorzien van mineraalglas . DZ4309 heeft een waterdichtheid van 10 ATM . De horlogeband is gemaakt van zwart roestvrij staal


Korte beschrijving
Dit originele Armani Exchange horloge brengt een klassieke chronograaf samen met een strakke zwarte wijzerplaat binnen een moderne goudkleurige kast.


Korte beschrijving
Dit schattige horloge heeft een ideaal draagcomfort voor kids dankzij de leren band. De wijzerplaat wordt versierd door een glinsterende zilveren hart. De zilverkleurige kast is voorzien van een roze rand en witte wijzerplaat met roze index en wijzers.


Korte beschrijving
Klassiek herenhorloge met een een lederen band. De kast is gemaakt van stevig edelstaal. De wijzerplaat is voorzien van sierlijke romeinse cijfers en datumaanduiding. Het horloge beschikt over een quartz uurwerk.


Korte beschrijving
Q&Q horloges zijn degelijke horloges van goede kwaliteit. De horloges hebben een klassieke uitstraling en zijn gunstig geprijsd.


Korte beschrijving
De Neutra Chrono collectie van Fossil bestaat uit modieuze horloges voor heren met smaak. Dit horloge heeft een stijlvolle band en de kast van het horloge is met zorg afgewerkt. De Fossil Neutra Chrono is blauw van kleur en de horlogekast heeft een afmeting van 44 mm.


Korte beschrijving
Dit Casio herenhorloge heeft een kast van edelstaal en de horlogeband is van zilver edelstaal. Dit horloge is voorzien van een radio controlled en solar uurwerk, met een analoog en digitaal tijdsweergave.


Korte beschrijving
Dit exclusieve herenhorloge is uniek en onderscheidend in zijn soort. Het horloge beschikt over een chronograaf functie met drie subdials. Hiermee kan je 1/10 secondes, secondes en uren meten. Bovendien is het voorzien van een fraai geïntegreerd datum display.


Korte beschrijving
Dit exclusieve mannenhorloge heeft een stevige roestvrij stalen behuizing. Het horloge beschikt over drie subdials. De onderste geeft de secondes aan. De bovenste wijzerplaat heeft een chronograaf functie en de linker subdial is een uren meter. De polsband is in fraai leer uitgevoerd en bewerkt met stiksels.


Korte beschrijving
Dit Seiko SNKL45K1 horloge is een man horloge. Door de mooie ronde vorm van 38 mm en een bandbreedte van 16 mm zijn de modellen elegant en klassiek. Het model is voorzien van een zilver kast gemaakt van (edel)staal en heeft een automatisch uurwerk waardoor deze zichzelf weer oplaad.


Korte beschrijving
De G-Squad collectie van G-Shock bestaat uit modieuze horloges voor heren met smaak. Dit horloge heeft een stijlvolle band en de kast van het horloge is met zorg afgewerkt. De G-Shock G-Squad is bruin van kleur en de horlogekast heeft een afmeting van 48.6 mm.


Korte beschrijving
Een klassiek, tijdloos en vooral duidelijk horloge van ATRIUM. Het horloge heeft een duidelijke wijzerplaat met daarop een plaatje uit mineraalglas. Hieromheen heeft het een zilverkleurige metalen horlogekast die het kroontje beschermt. Verder heeft het een lederen bandje.


Korte beschrijving
Dames horloge Riley met rosé-gouden kast en horlogebandje. Dit horloge heeft een topring met 45 steentjes, een rosé-goudkleurige afwerking en een met steentjes ingelegde wijzerplaat. Het Riley horloge heeft een multifunctioneel uurwerk met chronograaf functie.


Korte beschrijving
Wilt u gaan voor een Ice-Watch horloge? Dan zal de Ice-Watch IW014760 ongetwijfeld in de smaak vallen. De band van zwart siliconen wordt op dit Ice-Watch dameshorloge gecombineerd met een kast van siliconen. Dit model is voorzien van een quartz uurwerk.


Korte beschrijving
Deze horloge heeft een zwarte wijzerplaat in een zilvere kast van 36 mm. Het ontwerp van dit uurwerk is elegant en minimalistisch.


Korte beschrijving
Dit nieuwe herenhorloge van CRRJU is een prachtig modern, stijlvol en casual sport herenhorloge. Gemaakt van een Genuine lederen band met een legering materiaal. Verbluffende kleuren en straalt luxe en elegantie uit.


Korte beschrijving
Emporio Armani werd in 1981 door Giorgio Armani gelanceerd en werd een baanbrekende lijn met modeaccessoires. Gericht op jongeren is de collectie door de jaren heen geëvolueerd en gegroeid. Vandaag de dag is Emporio Armani een heel eigen lijn


Korte beschrijving
Dit herenhorloge van Tommy Hilfiger heeft een luxe uitstraling. Het horloge is een multifunctie en de horlogekast heeft een diameter van 44 mm. De stalen band is ‘brushed steel’.


Korte beschrijving
De Invicta 8926OB uit de Pro Diver collectie heeft een zwarte wijzerplaat. De wijzerplaat is voorzien van een datum weergave. Het horloge is voorzien van stevig mineraalglas. De horlogekast is vervaardigd uit roestvrijstaal, heeft een diameter van 40mm en is 14mm dik. Het horloge heeft een Roestvrijstalen band van 20mm breed en een lengte van 21cm.


Korte beschrijving
Dit prachtige trendy designer horloge is een must have voor jouw pols. Draagbaar bij feestelijke activiteiten, zakelijke meetings of gewoon casual. Het is een design dat geschikt is als cadeau voor je geliefde, een familielid, collega of een vriend, kortom voor iedereen!


Korte beschrijving
Zakhorloge Quartz, werkt op een batterij. Dit zakhorloge wordt geleverd in een luxe giftverpakking (zwart) met foam inleg om uw zakhorloge te beschermen tegen krassen. De bovenknop is uitschuifbaar en indrukbaar om de tijd in te stellen en het klokwerk te laten draaien of stoppen.


Korte beschrijving
Voeg dit stijlvolle herenhorloge toe aan je garderobe! Dit Seiko 5 SNKL47K1 horloge is gemaakt van edelstaal. De band van dit Seiko herenhorloge is gemaakt van kwalitatief goed zilver en goud edelstaal bicolor. Dit model heeft een automatisch uurwerk, waarop de tijd analoog wordt getoond.


Korte beschrijving
Dit Hugo Boss Chronograaf Mannen horloge beschikt over een Quartz binnenwerk. De kast (42 mm) is vervaardigd uit RVS (Zilverkleurig) en heeft een Mineraalglas. De band is Zwart Leer. Dit horloge uit de Associate reeks is een mooi en tijdloos geschenk.


Korte beschrijving
Dit Diesel DZ1437 horloge heeft een zwarte wijzerplaat en is voorzien van een quartz uurwerk. De kast is gemaakt van plastic . Dit heren horloge is voorzien van mineraalglas. DZ1437 heeft een waterdichtheid van 5 ATM . De siliconen horlogeband bevestig je gemakkelijk om je pols met een handige gespsluiting.


Korte beschrijving
Dit smaakvolle mannenhorloge is minimalistisch, maar vol karakter. Het helderblauwe display zorgt voor een unieke look. De polsband is vervaardigd van een hoge kwaliteit suède leer. Hierdoor zit het horloge zacht en comfortabel om de pols. De band is 22 mm breed en 22.5 cm lang, zodat het voor vrijwel iedere man goed te dragen is.


Korte beschrijving
Dit Fossil Mannen horloge beschikt over een Quartz binnenwerk. De kast (44 mm) is vervaardigd uit Staal (Zilverkleurig) en heeft een Mineraalglas. De band is Bruin Leer. Dit horloge uit de Coachman reeks is een mooi en tijdloos geschenk. Verras jezelf of iemand anders met dit cadeau.


Korte beschrijving
Verfijning en elegantie zijn de twee sleutelelementen van deze prachtige OOZOO Vintage series. Dit klassieke vierkante model past bij iedereen. Dit unisex horloge is de perfecte combinatie van comfort en fashion met zijn 28 mm gouden metalen horlogekast en zwarte wijzerplaat.


Korte beschrijving
Dit Ice Watch Vrouwen horloge beschikt over een Quartz binnenwerk. De kast (40 mm) is vervaardigd uit Kunststof (Wit) en heeft een Mineraalglas. De band is Wit Siliconen. Dit horloge uit de Ice Solar Power reeks is een mooi en tijdloos geschenk.


Korte beschrijving
Dit heren Seiko horloge draait op een kwalitatief quartz uurwerk. Het horloge is tot 10 ATM (Zwemmen en snorkelen) waterdicht. Het klassieke horloge heeft een stevige horlogekast van 40 mm. Met dit stijlvolle herenhorloge voeg je een tijdloos accessoire toe aan je outfit!


Korte beschrijving
"Gilbert" is hét perfecte alledaagse herenhorloge! Geschikt voor elke gelegenheid en makkelijk te matchen bij elke outfit. De gouden accenten op dit verder volledig glans zwarte design zorgen voor een moderne en luxe uitstraling om jouw pols. Ook het ideale cadeau voor hem.


Korte beschrijving
Trendy zilverkleurig dames horloge van het merk Tommy Hilfiger. Het horloge en de band zijn gemaakt van edelstaal. De kast van het horloge heeft een diameter van 40mm en het uurwerk is van Quartz.


Korte beschrijving
Dit horloge heeft een automatisch uurwerk en het unieke aan een automatisch horloge is dat deze volledig op beweging loopt. Door deze bewegingen wordt er energie opgewekt, wat zorgt voor het opwinden van het veertje in het horloge. Dit veertje zorgt ervoor dat de juiste tijd wordt weergegeven.

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van leuke en populaire horloges hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig wordt nieuwe horloges toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Gerelateerd:
- Horloges en uurwerken TIPS
- Juwelen en sierraden TIPS
- Handtassen TIPS
- Overzicht TOP 50 populaire producten