Home » TOP 50 populaire producten » Koken TIPS – 50 leukste en populair kookmateriaal
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


Koken TIPS – 50 leukste en populair kookmateriaal

50 beste en leukste kookmateriaal TIPS

50 beste en leukste kookmateriaal specifiek voor U geselecteerd
Op deze pagina vind je een unieke selectie van TOP 50 beste en leukste kookmaterieel. het kookmaterieel werd geselecteerd op basis van specifieke kenmerken en door een leuk team van shoppers. Regelmatig zoeken wij naar de nieuwste trends en modellen zodat we je steeds de TOP 50 beste en leukste kookmateriaal kunnen aanreiken. Alvast veel kijkplezier en tot volgende keer.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)


Korte beschrijving
Jeroen Meus staat al tien jaar dagelijks in de keuken van Dagelijkse kost. Zijn enthousiasme en passie voor koken deelt hij met plezier in een gloednieuw boek: 10 jaar Dagelijkse kost. 250 recepten, niet eerder in boekvorm verschenen: vis, vlees, vegetarisch en zoets – voor elk wat wils.


Korte beschrijving
Met deze praktische, mooie en professionele Gadgy Bamboe Snijplank met 3 schalen bespaar je tijd, moeite en afwas. Met één beweging schuif je de gesneden groente in het ene bakje en het snijafval in het andere. Je keuken blijft netjes en opgeruimd. Of gebruik het als Borrelplank met mooie schalen voor het serveren van je borrelhapjes of snacks.


Korte beschrijving
Bestron XXL Teppanyaki Bakplaat voor 8 Personen, elektrisch met antiaanbaklaag, Grillplaat met 1800W, kleur: zwart. Zeer grote grillplaat (90,5x23,7 cm). Hoogwaardig oppervlak met antiaanbaklaag voor vet- en olievrij grillen van vlees, worstjes, groenten, aardappelen, eieren, pannenkoeken, enz.


Korte beschrijving
Fritel GR2285 multifunctionele grill. Om lekker én gezond te grillen haal je best de multifunctionele grill in huis. Hiermee kan je een lek- kere steak of een stukje vis grillen, maar ook een fantastische panini behoort tot de mogelijkheden. En je kan hem ook als BBQ gebruiken dankzij de 180° functie.


Korte beschrijving
Liever niet BBQ'en op gas of kolen? Of toch even snel naar binnen wanneer het onverwachts begint te gieten. De multi plate outdoor is zowel een staande elektrische bbq als een teppanyaki plaat te gebruiken. Haal eenvoudig de bakplaat van zijn steun en je kan zo binnen met de familie gourmetten.


Korte beschrijving
Wie wil koken met gezond verstand, kiest voor keramisch. De keramische laag van de PFAS-vrije Dagelijkse Kost Hapjespan - Ø24 cm is gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Deze pannen worden bovendien snel warm, zijn zonder moeite schoon te maken en bakken als geen ander.


Korte beschrijving
Pizza oven voor het bereiden van mini pizza's, raclette, grillen of alles tegelijk! De terracottakleurige koepel houdt de warmte in de pizzaoven onderin langer vast, bespaart energie en zorgt voor snelle bakresultaten: een mini pizza is al na enkele minuten klaar om gegeten te worden.


Korte beschrijving
De Princess 173025 Fondue Pure fonduepan is geschikt voor maximaal 8 personen en is afgewerkt met bamboe. De fonduepan komt met een inhoud van 1.5 liter. Kies eenvoudig de juiste temperatuur met de regelbare thermostaat. Hiermee is de fondue ook geschikt voor chocolade-, kaas-, bouillon- en oliefondue.


Korte beschrijving
Maak met de Princess 292986 popcornmaker een grote bak popcorn om tijdens een film te genieten. Binnen drie minuten heb jij popcorn en kan je je eigen smaak hieraan toevoegen. Met een handjevol pofmaïs, maak jij in enkele minuten jouw avond compleet.


Korte beschrijving
Crêpes voor het hele gezin! Maak met de Domo DO8709P echte Amerikaanse dikke pancakes voor ontbijt, brunch of lunch. Ook normaal pannenkoekenbeslag of zelfs eieren kan je er mee bakken, plezier gegarandeerd! Door het vermogen van 1000 watt is hij zo opgewarmd.


Korte beschrijving
Decoratieve donutmaker voor het bakken van 7 zoete of hartige donuts - ideaal voor een brunch of een koffiepauze
Automatische temperatuurregeling voor het optimaal bereiden van goudbruine donuts in de 7 bakopeningen (Ø 5 cm)
Antiaanbaklaag voor het eenvoudig schoonmaken van het apparaat


Korte beschrijving
Eenvoudig heerlijke zelfgemaakte pizza maken met dé Echte Italiaanse pizzaoven van G3Ferrari. Heel makkelijk in gebruik, bakt binnen vijf minuten zelfgemaakte of bevroren pizza’s heerlijk krokant dankzij de hoge baktemperatuur van 400 ° C en de vuurvaste pizzasteen zorgt voor de authentieke Italiaanse smaak.


Korte beschrijving
Decoratief poffertjesapparaat voor het bakken van de Nederlandse lekkernij - ideaal voor het ontbijt, bij de koffie of een kinderfeestje. Snel verwarmingselement voor de ideale temperatuur, voor het eenvoudig bereiden van 14 goudbruine poffertjes. Antiaanbaklaag voor eenvoudig omkeren/uitnemen van het eten en voor eenvoudig reinigen.


Korte beschrijving
Ideale machine voor de bereiding van hotdogs, dankzij het stomen van de worsten en de stalen verwarmingsstaaf om het brood te verwarmen. Antiaanbaklaag met maximaal niveau-indicator. Worst container en plastic deksel, afneembaar voor eenvoudige reiniging. Ook geweldig voor het stomen van eieren en groenten.


Korte beschrijving
Geniet van gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, dankzij Rapid Air-technologie. Met de Philips Airfryer XL Essential HD9270/93 - Hetelucht friteuse met bakvorm & digitaal display kan je frituren, bakken, grillen, braden en zelfs opnieuw opwarmen.


Korte beschrijving
Grote friteuse met 3 frituurmanden (1x voor ca. 1500g /2x voor ca. 750 g patat) ideaal voor grote porties en tegelijk frituren van gerechten. Praktische afdruipfunctie, geëmailleerde vethouder, koelzone voor langere houdbaarheid van het vet


Korte beschrijving
Ook zo’n zin in vers gezond eten als je thuiskomt van het werken, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Gebruik dan de Tristar VS-3920 Slowcooker en bereid je eten van te voren klaar. Gerechten worden in de slowcooker langzaam gegaard waardoor vlees sappig blijft en gezonde voedingsstoffen bewaard blijven.


Korte beschrijving
Stomen is een gezonde en gemakkelijke kookmethode voor het behoud van maximale voedingsstoffen en vitamines. De Fitfoodie maakt dit waar. Voor mensen die waarde hechten aan lichte maaltijden met een laag vetgehalte is dit de perfecte apparaat. Door zijn elegante stijl past hij in elke keuken.


Korte beschrijving
Met de Gadgy Eierkoker heb je voortaan altijd perfect gekookte eieren. Deze eierkoker heeft een capaciteit voor maar liefst 7 eieren. Naast het koken van eieren, kun je ook gepocheerde eieren, roerei, omelet of gestoomde groenten maken in deze multifunctionele eierkoker.


Korte beschrijving
Met de Beurer KS25 kan je de ingrediënten eenvoudig één voor één wegen en samenvoegen in de bijgeleverde schaal. Je kan tot op 1 gram nauwkeurig afwegen. Daarnaast geeft de weegschaal op het LCD-display aan als je het maximale gewicht van 3 kg overschrijd


Korte beschrijving
De KitchenBrothers Smoothie Blender bestaat een uitgebreide 13-delige set met 4 smoothie bekers. De krachtige 350W blender kan voedsel zoals fruit, groenten, koffiebonen, kruiden en zelfs ijs hakken, blenden, mixen, kloppen en malen. Makkelijk bedienbaar met de handmatige pulsfunctie en 2 snelheidstanden.


Korte beschrijving
Met de MOA TB61 maak je binnen een handomdraai de lekkerste smoothies, spreads of sauzen. Dankzij een krachtig vermogen van 1000 Watt blend of vermaal je zowel zachte als harde ingrediënten, zelfs noten en ijsblokjes. En met een totale inhoud van 1,5 liter heb je altijd genoeg voor het hele gezin.


Korte beschrijving
Wil je tijd besparen met voorbereiden van je eten? Deze mandoline/groenten snijder is multifunctioneel. Hij zorgt ervoor dat je al je fruit en groente of ander voedsel kan snijden in een snelle en makkelijke manier. Deze 15-delige set is gemakkelijk weer op te bergen en is makkelijk schoon te maken.


Korte beschrijving
De Bestron AKM900CO is een keukenmachine uit de Copper Collection van Bestron. Niet alleen is deze staande mixer stijlvol met een mooi koperdesign maar is deze keukenmachine ook nog eens erg handig in gebruik. Hij is ideaal voor wie veel in de keuken staat te bakken. Perfect dus als je graag taarten, broden en cakes maakt.


Korte beschrijving
Met de Moulinex Quickchef staafmixer profiteer je van een optimaal vermogen zonder inspanningen. Je bereidt eenvoudig en snel een hele reeks gerechten dankzij een krachtige motor van 1000W. Je hebt alles onder controle met 10 snelheden die je kunt aanpassen zonder te stoppen met mixen, en een gebruiksvriendelijke draaiknop


Korte beschrijving
Met de Philips-mixer maakt u heerlijke luchtige cakes en brood voor uw gezin. Luchtige, kegelvormige kloppers zorgen voor kortere kloptijd en glad cakebeslag. Met de krachtige motor van 450 W komt u moeiteloos door het taaiste deeg.


Korte beschrijving
Deze elektrische vleesmolen is een 9-in-1 Heavy duty apparaat met het meeste power tussen de andere merken. Maar liefst 2100 Watt! Naast een vleesmolen is het ook een gehaktmolen en worstmaker. Met de bijgeleverde schijven (met verschillende diameters) vermaal je niet alleen vlees maar ook andere voedingsmiddelen.


Korte beschrijving
Maak nu zelf makkelijk het allerlekkerste ijs met de Princess 282605 IJsmachine. Verwen jezelf en je kinderen met huisgemaakt ijs met veel fruit of bereid een sorbet voor een diner met vrienden. De Princess ijsmachine maakt ijs bereiden snel en makkelijk.


Korte beschrijving
Met deze 1000 Watt Gadgy Wafelmaker maak makkelijk en snel de heerlijkste en leukste hartvormige Brusselse wafels. Een heerlijke warme, geurige, zelfgemaakte Belgische wafel is vanaf nu een koud kunstje.


Korte beschrijving
De Zyliss Aardappel- en Groenteversnipperaar is een veelzijdig product waarmee u aardappelen of andere dichte groenten in chips of blokjes kunt snijden met een efficiënte persgreep en keuze uit twee snijbladen.


Korte beschrijving
Aluminium tajine van uitstekende kwaliteit is voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor het eten niet blijft plakken. Ideaal voor de bereiding van vis, vlees en groenten op Marokkaanse wijze. De speciale kegelvorm van het deksel maakt een gelijkmatige condensatie mogelijk zodat gerechten extra mals worden.


Korte beschrijving
Grote granieten Jamie Oliver vijzel met een buitenmaat diameter van 15cm. Ideaal voor het fijnstampen en vermalen van kruiden en het maken van dressings. De buitenkant is gepolijst terwijl de binnenkant ongepolijst is. Wordt geleverd met bijpassende stamper.


Korte beschrijving
De Princess 152006 is een volledig automatische cool-touch broodbakmachine. De broodbakmachine mengt en kneedt het deeg, bakt het brood en schakelt vervolgens over op de warmhoudfunctie. De Princess 152006 is het ideale toestel als je een speciaal dieet moet volgen of te kampen hebt met allergieën, zoals een glutenallergie.


Korte beschrijving
Bak, decoreer, creëer! Met de springvorm set maak je prachtige cheesecakes, taarten, cakes, quiches en nog veel meer. De duurzame lekvrije bodem is perfect voor het bakken van zowel vloeibare als vaste gerechten. Met de complete set van zes vormen heb je voor elke situatie de juiste tools in huis.


Korte beschrijving
Maak bakken eenvoudiger met de COLLIE siliconen bakmat. Van aanrecht naar oven, de COLLIE bakmat staat je bij tijdens het hele bakproces. Bovendien is de mat herbruikbaar, in tegenstelling tot regulier bakpapier. Zo bespaar je jezelf moeite, geld & ben je lief voor milieu!


Korte beschrijving
Snoep tijdens een borrel van de lekkerste kaaskrullen! Met de APS-Germany kaaskruller maak je die in een handomdraai. Met deze 3-delige set geef je een finishing touch aan je favoriete gerechten. Daarnaast zijn kaaskrullen heerlijk op een vers gemaakte pasta of frisse salade.


Korte beschrijving
Ontdek wat zorgeloos koken is met de 13-delige keukengerei set inclusief kookhulpstuk. In de handige houder ligt alles binnen handbereik en kook jij stressvrij jouw favoriete gerechten. Dit terwijl het kookhulpstuk jouw aanrecht perfect schoon houdt.


Korte beschrijving
Met de Anova Precision Cooker Nano bereid je thuis eenvoudig maaltijden van restaurantkwaliteit. Anova Nano maakt via Bluetooth verbinding met je telefoon, zodat je met één druk op de knop fantastische maaltijden kunt bereiden en de voortgang op afstand kunt volgen.


Korte beschrijving
Bij deze Tefal Juicer Direct Serve ZP603D Citruspers zijn er drie gemakkelijk herkenbaar en eenvoudig te gebruiken gekleurde kegels, waarvan elke kegel perfect past bij de grootte of variëteit van citrusvruchten. Dankzij de direct serve functie, valt het sap direct in het glas. Klaar om te drinken; het is niet nodig om extra kannen of iets anders af te wassen.


Korte beschrijving
Leuk én handig, dat is deze eierwekker! Dit Oudhollandse Delfter PiepEi kook je mee met je eieren. Aan het melodietje is te horen of de eitjes goed zijn, of nog even moeten koken. Dé eierwekker voor een perfect eitje!


Korte beschrijving
Roestvrijstalen broodrooster met lange sleuf en 8 instellingen en een extra brede sleuf voor een gelijkmatig, goudbruin resultaat, ongeacht wat je roostert of hoe je jouw brood graag eet.


Korte beschrijving
De lekkerste tosti’s maak je gemakkelijk en eenvoudig met deze Aigostar Hitte. Met zijn RVS behuizing ziet deze contactgrill er mooi uit en past hij zeker in elke keuken! Bakt snel. Dankzij het 1500 Watt vermogen en de gelijkmatige verwarming van de aluminium grillplaten wordt je product sneller en gelijkmatiger gebakken!


Korte beschrijving
De Severin MW 7874 is een moderne microgolfoven met grill-functie en een inhoud van 20 liter. Deze beschikt over 9 verschillende microgolfovenstanden inclusief ontdooien. Het ontdooien kan zeer gericht worden ingesteld op basis van gewicht en tijd. De microgolfoven en grill zijn gescheiden of gecombineerd te gebruiken.


Korte beschrijving
Deze Tristar OV-3640 Hetelucht oven, met een inhoud van 60 liter, is geschikt voor grillen, bakken en toasten. De oven is voorzien van 5 verschillende standen en een timer (90 min.). Je bakt de lekkerste zoete koekjes op de bakplaat en heerlijke krokante broodjes op het grillrooster met bijpassend handvat.


Korte beschrijving
Met deze digitale waterkoker AWK780G van Bestron kan je snel en veilig water koken voor een energie-gevende koffie, een rustgevende thee of een stevige havermout. Dankzij de prachtige, blauwe LED-indicatielampjes zal het water oplichten en voor een uniek lichteffect zorgen.


Korte beschrijving
Deze knoflookpers, kenmerkend aan het vernieuwde en moderne design, zal ervoor zorgen dat je met meer gemak jouw knoflook zal persen. Bij het gebruiken van de pers, wordt er geen knoflook verspild zoals vaak gebeurd bij de doorsnee persen. De oliën en aroma’s behouden blijven. Er is bij gebruik weinig drukkracht nodig.


Korte beschrijving
Heb jij in de keuken graag altijd het juiste mes bij de hand? Dan is deze 17-delige messenset van KitchenBrothers de beste optie! De messenset bestaat uit 13 keukenmessen, een keukenschaar, een dunschiller, een messenslijper en natuurlijk een mooi messenblok. Met deze volledige set heb je voor elk gerecht het perfecte mes.


Korte beschrijving
Geef je een borrel of organiseer je een high tea? Dan is deze stoere etagere van Gusta van de partij. Met drie lagen biedt de etagère genoeg ruimte voor het serveren van meerdere kazen, zoetigheden of tapas. Het ziet er nog smaakvoller uit als je het presenteert op deze stoere etagere. Inclusief bakje voor sausjes.


Korte beschrijving
Geef je (koks)messen en (kook)scharen een effectieve slijpbeurt met deze multifunctionele messenslijper. Dankzij de verschillende slijpkoppen kun je zowel kiezen voor een grote- als voor een kleine slijpbeurt, afhankelijk van de botheid. Geen aanvullende wetsteen nodig!


Korte beschrijving
De Tefal Duetto+ Pannenset is gemaakt van roestvrijstaal om lang mee te gaan en heeft een slimme afgietdeksel en schenkranden voor eenvoudig afgieten en snel reinigen. Deze 4-delige set is gemaakt van premium kwaliteit roestvrij staal.


Korte beschrijving
Met de Tefal Secure5 NEO Snelkookpan - 6 liter bereidt je een maaltijd tweemaal zo snel als in een traditionele kookpan. Deze snelkookpan van Tefal is ideaal voor het bereiden van maaltijden waarvan de bereidingstijd lang is, zoals hachee en stoofvlees of het stomen van verse groenten, heerlijke visgerechten of soepen of stamppotten.


Korte beschrijving
Portable Houtskool BBQ / Barbecue inklapbaar De ideale, makkelijk mee te nemen BBQ voor op de Camping, Strand, Festival of voor in het park. Deze barbecue klap je voor gebruik eenvoudig uit, zodat je hem op tafel of op de grond kan zetten... Laat het Barbecue feest nu maar beginnen.


Korte beschrijving
BBQ Collection trolly barbecue-grill - Geschikt voor houtskool barbecueën - Grillplaat: 98 x 56 cm - Hoogte: 85 cm - Materiaal: rvs/hout - Wielen - Vet collector - Onderstel - Zijtafel


Korte beschrijving
De speciale smaak wordt aan de gerechten gegeven wanneer er gerookt wordt hierdoor heeft het voedsel een verrukkelijke rooksmaak. Hoe langer het voedsel op de grill blijft hangen, hoe intenser de rooksmaak in het voedsel wordt uitgesproken. Bovendien kan het aroma worden verbeterd door de toevoeging van verschillende houtsoorten, b.v. Kers, els of den deze worden verder verfijnd in het vuur.

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Hartelijk dank voor uw bezoek aan deze website.
Regelmatig wordt nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.
Nieuwe TIPS - zie HOME pagina

Gerelateerd:
- Alle TOP producten
- Koken en gerechten TIPS
- Keukens en maatkeukens TIPS
- Catering en traiteur TIPS

Deel deze tips zeker met je vrienden.

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google