Home » TOP 50 populaire producten » TOP 50 leuke en populaire babyartikelen
 

NIEUW - HUMOR - UW TIP PUBLICEREN


TOP 50 leuke en populaire babyartikelen


TOP 50 populaire baby artikelen TIPS en adviesBen je in blijde verwachting of ben je net bevallen van een baby, dan stel je je wellicht vele vragen over wat je allemaal nodig hebt om je baby goed te kunnen verzorgen. Om je hierin te helpen hebben we hier een TOP 50 van leuke en praktische babyartikelen gebundeld. Zo heb je alvast leuke TIPS en ideeën over wat je zoal nodig hebt. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd.

Klik op het artikel om te bestellen bij bol.com
Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht


NIEUW in onze selectie

Korte beschrijving
De babyfoon van Leamsiq is overal te volgen. Eventjes snel naar de supermarkt? Geen probleem, met de babyfoon kan je overal en altijd live meekijken en communiceren! Deze prachtige camera kan 355 graden draaien en wel 90 graden kantelen. Zo kun jij alles in de gaten houden. Ook heeft deze camera een video kwaliteit van 1290p, waardoor jij de scherpste beelden krijgt!


Korte beschrijving
Heeft je baby last van een verstopte neus? Physiomer Baby Spray Neusspray zorgt voor een reiniging van de neusholtes bij zuigelingen en baby’s vanaf de geboorte. De neusspray maakt de neus vrij bij verkoudheid en voorkomt het risico op herinfecties van neus, keel en oor.


Korte beschrijving
Pampers Aqua Pure doekjes zijn gemaakt met biologisch katoen zodat ze zacht en natuurlijk aanvoelen wanneer je de gevoelige huid van je baby reinigt. Pampers Aqua Pure babydoekjes bevatten geen alcohol en parfum zodat de delicate huid van je kleine baby er net zo puur blijft uitzien als net na de geboorte.


Korte beschrijving
Windi, de natuurlijke hulp bij krampjes, darmgassen en buikpijn voor uw baby. Door het gebruik van Windi kunt u uw baby’s ongemak op een eenvoudige en natuurlijke manier direct verlichten. De behandeling duurt slechts een paar minuten en het kindje zal de resultaten meteen voelen.


Korte beschrijving
Een complete set Dr. Brown’s-flessen en spenen. Dit startpakket standaard halsfles bevat drie standaard halsflessen (1x 120 ml, 2x 250 ml ) 3 x fase 1 speen, 2 x fase 2 speen De fase 1 spenen zitten op de flessen. De fase 2 spenen zitten los in de verpakking.


Korte beschrijving
In de eerste 9 maanden na de geboorte is het schedeltje van u baby kwetsbaar voor vervorming. Daarnaast ligt de baby vaak op één deel van het achterhoofd, waardoor er een plat achterhoofd syndroom kan ontstaan. Maar met dit zachte orthopedische hoofdkussentje van BabyIQ, wordt dit tegen gegaan.


Korte beschrijving
Langdurig contact met urine en ontlasting kan de gevoelige huid van je baby irriteren, wat ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn voor je baby. Pampers Premium Protection luiers zijn speciaal ontworpen zodat ze heel zacht aanvoelen en tegelijk de huid beschermen.


Korte beschrijving
Dokters raden aan om pasgeboren baby's in een zijdelingse positie te laten slapen. Dit voorkomt een afgeplat hoofdje en zorgt dat je baby niet in zijn of haar eigen braaksel zal kunnen stikken. Het zijslaapkussen van Babyjem is hier uiterst geschikt voor.


Korte beschrijving
Geen zorgen wanneer je kind 's nachts nog niet zindelijk is! DryNites® Bedmats is een matrasbeschermer met een hoog absorptievermogen. De matrasbeschermer is gemaakt van zacht, dun en geruisloosmateriaal. Bovendien voelt de beschermer aan als van katoen. Hij bedekt de volle breedte van het matras en is voorzien van instopstroken.


Korte beschrijving
Deze Little Tikes 5-in-1 gym groeit mee met uw kind en kan getransformeerd worden in 5 verschillende speelactiviteiten. De gym is instelbaar op 12 punten en vergrendelbaar.


Korte beschrijving
Deze innovatieve, stevige baby lounger heeft een uniek design en is zo ontworpen dat die het hele lijfje omarmt. Het knuffelen van een baby werkt kalmerend en troostend en zal de slaap van je baby bevorderen. En daarmee dus ook de slaap van de ouders.


Korte beschrijving
Met deze SwaddleMeyco 2-pack Dots Uni inbakerdoeken kun je je kleintje veilig inbakeren. En niets is fijner dan dat voor jouw pasgeboren baby. Zo valt hij of zij namelijk heerlijk in slaap. Deze inbakerdoeken zijn dan ook een echte must have voor je babyuitzet.


Korte beschrijving
Dit boxpakje is erg leuk voor dagelijks gebruik wanneer je baby lekker thuis aan het kruipen en spelen is. Het pakje is gemaakt van mooie kwaliteit en heeft een erg leuk design.


Korte beschrijving
De Fresk Pyjama Met Voet voelt zacht en comfortabel aan voor uw kindje. De pyjama is gemaakt van fijn biologisch katoen en heeft een goede pasvorm. Verder heeft de pyjame een drukknoopsluiting aan de binnenzijde van de pijpjes en het kruis.


Korte beschrijving
Leuke nightsuit in het thema van lieveheersbeestjes. Deze nightsuit bevat een ritssluiting en is gemaakt van organisch katoen.


Korte beschrijving
Deze Prénatal wipstoel van Nijntje is geschikt voor je kindje vanaf de geboorte, tot circa 9 kg. Deze Prénatal wipstoel heeft een schommelstand en een vaste stand. Inclusief bijpassende speelboog met leuke Nijntje wipstoel speeltjes. Het ruggedeelte is in verschillende (zit-) posities verstelbaar.


Korte beschrijving
Je kan met de premium draagzak Star 3.0 je kindje zowel op de rug als op de buik gedragen worden. De draagzak heeft extra gevoerde schouderriemen en een brede heupriem voor maximaal draagcomfort. De ergonomische draagzakken zijn gemaakt van babyvriendelijk katoen en ze zijn Oeko-Tex 100 gecertificeerd.


Korte beschrijving
Dryly® is gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen plaswekkermethode. Onderzoek toont aan dat de plaswekkermethode de meest effectieve methode is tegen bedplassen. 85 procent van de kinderen is binnen drie maanden droog. Cruciaal hierbij is zowel de motivatie van het kind, als de steun van de ouders tijdens dit proces.


Korte beschrijving
De Luvion Easy is de no-nonsense babyfoon met camera van het kwaliteitsmerk Luvion en bied je complete gemoedsrust. Alle essentiële functionaliteiten zijn in deze babyfoon verwerkt en zorgen ervoor dat het de prestaties levert die je van een premium merk mag verwachten.


Korte beschrijving
12-pack Olvarit variatiemenu met 4 verschillende smaken fruithapjes, geschikt voor baby’s vanaf 12 maanden oud. Gemaakt met pure en natuurlijke ingrediënten - Zonder toegevoegde suikers


Korte beschrijving
Nu heeft uw kleine prinsje zijn eigen troon! Potje is ideaal om uw kleine prinsje of prinsesje zindelijk te maken want de vorderingen van uw kind worden direct beloond met allerlei melodietjes! Het potje kan ook worden gebruikt op een gewone toiletbril, compleet met koninklijke melodietjes.


Korte beschrijving
Deze luxe buggy heeft een aluminium frame waardoor de lekker licht van gewicht is en gemakkelijk te vervoeren is. De buggy beschikt over een handige boodschappenmand en een zon- en windkap met extra zonneklep kijkvenster, zo wordt je kleintje van de zon en regen beschermt. Je kan de rugleuning makkelijk met 1 hand verstellen in 4 posities van zit- naar slaapstand.


Korte beschrijving
Gegarandeerde bescherming tegen geurtjes: De enige luieremmer die elke luier afzonderlijk draait en wikkelt, zodat nare geurtjes niet kunnen ontsnappen, zelfs niet wanneer het deksel wordt geopend. Gegarandeerde bescherming tegen bacteriën: de meerlaagse, antibacteriële GREENFILM™ vernietigt na direct contact 99% van alle gevaarlijke bacteriën


Korte beschrijving
Wilt u scherpe hoeken van meubels in uw huis graag afschermen? Dan zijn de zelfklevende tafelhoeken van FSW-Products de ideale oplossing! Ze zijn gemakkelijk te plaatsen, door de handige zelfklevende plakstrip en het probleem is direct opgelost!


Korte beschrijving
De Sam Slaaptrainer helpt je kinderen wennen aan het slaapritme! De Sam helpt je kind wennen aan het tijdsbesef van “grote mensen”. Op een hele eenvoudige manier laat de Sam slaaptrainer je kind zien wanneer hun ouders ’s ochtends blij zijn om hen te zien, en wanneer ze beter nog heel eventjes in bed kunnen blijven liggen.


Korte beschrijving
Leg de groei van je kindje vast met dit baby milestone pakket. Je baby groeit zo snel, voor je het weet is hij of zij al één jaar! Met de bijgeleverde pijl en cirkel kun je op het laken aanduiden hoe oud je kindje is. Na een tijdje zet je de foto's op een rijtje en is het zo leuk om de groei van hem of haar te zien!


Korte beschrijving
Converteerbare draagzak: draagzak heeft 4 verschillende draagmethoden: 2x voorwaarts dragen (naar binnen en naar buiten gericht); 1x heupdrager; 1x rugdragen - Comfortabele babydrager: ademend luchtgaas, verbrede en gevoerde schouderbanden, verbrede en verstelbare heupgordel


Korte beschrijving
Kies voor gemak en veiligheid met de universele baby autospiegel van Calmy® Baby & Kids en verlies jouw kleintje niet uit het oog. Houd oogcontact via de achterbank spiegel, zonder zelf onhandige bewegingen te moeten maken. De baby autospiegel is 360 graden te draaien en daardoor heel eenvoudig te bevestigen.


Korte beschrijving
Deze babywieghangmat maakt niet alleen de overgang van baarmoeder naar wieg gemakkelijker voor baby's, maar stelt moeders ook gemakkelijker in staat om van zwangerschap naar moederschap over te schakelen.


Korte beschrijving
Zwitsal Sensitive Billendoekjes zijn speciaal bedoeld voor het reinigen en verzorgen van gevoelige babybilletjes. De billendoekjes bevatten milde reinigingslotion, verzachtende olie en zinkzalfbestanddelen om luieruitslag te helpen voorkomen.


Korte beschrijving
Miracle trainer cup 360 oefenbeker in de kleur blauw met een witte deksel. Dankzij het 360 graden ontwerp kan er vanuit alle kanten uit worden gedronken. De tuitvrije technologie is beter voor de tanden en helpt bij de overgang naar een open beker. Knoeibestendige klep sluit automatisch na het drinken


Korte beschrijving
Verwarm voeding binnen enkele minuten met een flessenwarmer die de temperatuur voor je regelt. De slimme temperatuurregeling van de Philips Avent SCF358/00 voorkomt dat melk en babyvoeding oververhit raken en past het verwarmingspatroon aan voor een snelle opwarming.


Korte beschrijving
De Medela Swing Maxi dubbelzijdige elektrische borstkolf voor stiller en flexibeler afkolven. Deze compacte borstkolf heeft een stille werking en maakt gebruik van een beproefde technologie, zodat je comfortabel en efficiënt kunt afkolven: dubbel afkolven voor gemiddeld tot wel 18% meer melk in minder tijd.


Korte beschrijving
Door wrijving en het contact van het babyhuidje met urine en ontlasting kunnen rode babybillen (of luieruitslag) ontstaan, die voor pijn en jeuk bij je baby'tje kan zorgen. Gebruik Bepanthen Baby Zalf voor de verzorging en verzachting van rode babybilletjes.


Korte beschrijving
Een aankleedkussen is onmisbaar in de babyuitzet. Er worden heel wat luiers op verschoond, je kleedt je kindje er eindeloos op aan en uit. En vlak voor het badje is het fijn om je baby op dit kussen vast in te zepen. Dit aankleedkussen is van stevig materiaal en geheel waterdicht. Het kan tegen een stootje. De verhoogde opstaande rand maakt het aankleedkussen extra veilig in gebruik.


Korte beschrijving
Geef je peuter een fopspeen die de huid laat ademen en die een gezonde mondontwikkeling ondersteunt. De ultra air 18m+ heeft extra grote luchtgaten om de gevoelige huid zacht en droog te houden, en een extra stevige speen voor groeiende tanden en tandvlees.


Korte beschrijving
Je kindje zal zich met deze vrolijke muziekmobiel niet vervelen! Behalve het luisteren, stimuleert de muziekmobiel het leren kijken en de hand- oog coördinatie. Is eenvoudig te bevestigen aan bed of box.


Korte beschrijving
Op dit plaspotje 'toiletje' leert je kindje om zelfstandig naar het toilet te gaan. Het ziet eruit als een echte wc en heeft zelfs een toiletrolhouder! Daarnaast beschikt dit potje over doortrek watergeluiden en zal het voor je kindje net lijken alsof hij/zij al naar de 'grote mensen wc' gaat.


Korte beschrijving
Geniet van het zachte comfort van de draagbare Philips AVENT-handkolf. Met Natural Motion-technologie, geïnspireerd op het zuigen van je baby voor sneller kolven. Je kunt het ritme en de zuigkracht eenvoudig aanpassen en kolven zonder dat je naar voren leunt. Past op vrijwel alle tepels.


Korte beschrijving
Het Telano zwangerschapskussen of ook wel genoemd het voedingskussen, geeft optimaal comfort en volledige lichaamsondersteuning tijdens en na de zwangerschap. Het zwangerschapskussen zorgt voor een ontspannen nachtrust doordat het het je rug, schouders en nek ondersteunt.


Korte beschrijving
Met de ORIGINELE Luvion Angelsounds doppler kun je thuis de hartslag en bewegingen van je ongeboren baby vanaf de 14e week van de zwangerschap horen. Geniet van het luisteren naar zijn of haar hartslag, schopjes en hikjes en neem deze via de computer op om later terug te luisteren of om het te delen met familie en vrienden.


Korte beschrijving
Deze slab met mouwen is geweldig. Het is een soort schortje en beschermt de kleertjes van jouw baby of dreumes extra goed door die mouwtjes. De onderste rand van de slab vangt deze klodders en stukjes op. Een opvangbakje dus! Dát ga je waarderen!


Korte beschrijving
Deze unieke step Scoot and Ride Highwaykick 1 is 1 van de leukste stepjes die er op dit moment is. De Scoot and Ride Highwaykick 1 is een step en loopfiets in één. Wanneer je kindje groter wordt, kan je kindje de Scoot and Ride omvormen tot een leuke step.


Korte beschrijving
Deze set White Hot Safety Spoons van Munchkin® zijn niet zomaar lepels. Het gepatenteerde White Hot systeem zorgt er namelijk voor dat de lepelpunt wit wordt wanneer de babyvoeding te warm is. Zo ben je altijd zeker van de juiste temperatuur van de babyvoeding! De lepels hebben een lange steel die reikt tot aan de bodem van potjes.


Korte beschrijving
De toiletverkleiners van Keeper zullen helpen met het zelfstandig leren plassen van je kindje. Met de leuke printjes en kleuren weet je zeker dat je kindje er op wil zitten. Deze Toilet trainers passen op vrijwel elke wc.


Korte beschrijving
Deze Puck kinderstoel Mat Grijs is de ideale kinderstoel voor zowel thuis, op vakantie als bij opa en oma. De stoel is zeer gemakkelijk in en uit elkaar te halen door de poten te bevestigen of te verwijderen. Hierdoor past hij gemakkelijk in de auto en kan hij mee op reis. Ook als je de stoel een tijdje wil wegzetten is dit ideaal.


Korte beschrijving
Een HR40 Medium Koudschuim Matras heeft van nature een open cel structuur waardoor het materiaal zeer veerkrachtig,goed ademt en goed vocht opneemt. Het is anti-allergisch en huidvriendelijk zodat ook mensen met allergieën gerust op het matras kunnen slapen. Ook is het zo behandeld dat huisstofmijt geen kans maakt.


Korte beschrijving
Deze multifunctionele wieg van Chicco is op 4 manieren te gebruiken. Hij kan gebruikt worden als wiegje, verhoogde ligstoel, eerste eetstoel of gewone eetstoel voor jouw kindje. Daardoor is hij vanaf de geboorte al te gebruiken. De wieg heeft 4 handige wielen waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is.


Korte beschrijving
Met deze co-sleeper wieg heeft uw kindje de eerste 6 maanden een heerlijk plekje om lekker te slapen, maar ook om aan te schuiven bij papa en mama. Dit grenenhouten wiegje heeft namelijk één zijkant die normaal gemonteerd kan worden, maar die ook een slag omlaag kan. Het is dus niet één van de twee, maar kan op 2 manieren gebruikt worden.


Korte beschrijving
Gun jezelf wat gemoedsrust na een lange dag en vertrouw erop dat je baby in luxe slaapt op slechts een armlengte van je verwijderd. Maxi-Cosi Iora is een geavanceerde babywieg aan bed dat gemakkelijk kan worden aangepast, en heeft bovendien de comfortabelste matras waar je baby van droomt.


Korte beschrijving
Olivia babykamer 3 stuks - Een 3-deurs kledingkast met een grote uitsparing in hoogte - 130 x 186 x 54 cm - Een kinderbed om te slapen 70 x 140 cm - Een dressoir met commode, 2 grote laden, 1 nis, oppervlak te veranderen: 96 x 111 cm - Gemengd - Vanaf de geboorte - Individueel geleverd - Matras niet meegeleverd


Korte beschrijving
Prachtig rotan wiegje dat een leuke Boheemse sfeer brengt in jouw interieur. Het wiegje wordt steeds inclusief passende matras geleverd zodat jouw kleintje steeds comfortabel ligt. Het wiegje weegt heel licht waardoor je het makkelijk van kamer naar kamer kan verplaatsen. Het wiegje meet 90x50x70 cm en het matrasje meet 81x42x5 cm


Korte beschrijving
Deze schattige elektrische wieg van Homesse zal jouw baby door een rustige wiegende beweging kalmeren. Deze geborgen wieg geeft je baby een veilig gevoel, de kap en rand van de wieg kunnen in meerdere standen worden gezet. Gesloten als de baby een lekker gaat doen en open voor gezellig en liefdevol contact.


Korte beschrijving
Om te ontdekken: levendige kleuren die de aandacht van baby trekken, gedeeltes met verschillende texturen om op te bijten, 4 vormpjes om heen en weer te schuiven, gekleurde balletjes om te schudden en te luisteren hoe alles klinkt.


Korte beschrijving
Deze waterspeelmat van Chillsy kan jou als ouder daarbij helpen. Dit speelkleed zorgt op een spelenderwijs voor een verbetering van de motorische vaardigheden van jouw kleintje! Naast een leerzame en energieke ervaring voor jouw kindje, zal jouw baby ook urenlang speelplezier beleven. Jouw baby zal gefascineerd zijn door de verbazingwekkende onderwaterwereld van kleuren en zeedieren. Zonder nat te worden.


Korte beschrijving
De Comfy Bath van het merk Moonvvin is een handige en comfortabele hulp om je kindje in bad te doen in zowel een groot bad als een klein bad. Het kussen wordt onder in het badje geplaatst en zuigt zich vol met water, waardoor het een waterkussen vormt waar de baby comfortabel op ligt.


Korte beschrijving
Kies voor de beste verzorging voor je kindje met Zwitsal Goedemorgen Vochtige Washandjes, Haarlotion en Haargel. Met Zwitsal Goedemorgen Haarlotion begin je de ochtend met je kleintje fris en vertrouwd. Een milde en zachte lotion die de haartjes van de juiste dagelijkse verzorging voorziet met vitamine E.


Korte beschrijving
Zwitsal Zeepvrije Wasgel met verzorgende bestanddelen, zoals vitamine E, is speciaal ontwikkeld om het lichaam en het gezichtje van je baby mee te wassen en te verzorgen. Verder voedt en verzorgt Zwitsal Zeepvrije Wasgel de huid, zodat deze dagenlang heerlijk zacht en sterk aanvoelt.

Makkelijk bestellen bij bol.com
Bovenstaande producten werden geselecteerd bij bol.com. Klik op een product voor meer informatie of om het direct bij bol.com te bestellen. Super handig, zonder zoeken. (Affiliate formule). Prijzen worden automatisch ge-update door bol.com.
(Geen prijs bij het product = tijdelijk uitverkocht)

Met deze selectie van populaire baby artikelen en producten hopen we je alvast leuke TIPS gegeven te hebben. Regelmatig worden nieuwe producten toegevoegd. Alvast tot een volgende keer.

Gerelateerd:
- Overzicht TOP 50 populaire producten
- Zwangerschapskleding TIPS
- Kinderkleding TIPS
- Kinderschoenen TIPS
- Kinderkamers en babykamers TIPS
- Neem best pauze tussen twee zwangerschappen
- Vis eten goed voor baby tijdens zwangerschap
- Genen van vader bepalen geslacht van baby

Deel deze leuke TIPS zeker met je vrienden - Nieuwe TIPS v/d week

Advertentie door Google